http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

tiistai 26. tammikuuta 2021

Sosiaali- ja terveysministeriön seinähullu muistio - Epidemian vaarallisimmat vaiheet pyritään siirtämään loppukevääseen


Jo on merkillinen koronavirus, kun nyt hallituksen Sosiaali- ja terveysministeriön strategiajohtaja Liisa-Maria Voipio-Pulkin mukaan tämän epidemian vaarallisimmat vaiheet pyritään siirtämään loppukevääseen.

Tuohan kuullostaa jo yksistään aivan seinähullulta, että jotain vaarallista virustautia voidaan tuollein kalenterikohtaisesti siirtää myöhemmälle kevääseen.

Mutta eihän nuo sitä kerro vieläkään, ettei mitään vaarallista virusta leviä vieläkään missään, koska tämä itse virushomma koronaviruksesta on vielä pelkkää pelottelua. 


Mutta ne rokotukset vasta ovat niitä, joilla voi jo sitten viimeistään se henki lähteä, kun ne tuhoavat jo riittävästi immuniteettia. 

Mutta näistä rokotteiden aiheuttamista kuolintapauksista media on hyvin vaitonainen ja toimittajat on pakotettu valehtelemaan näistä tapauksista ja kiistämään miltei jokainen rokotteiden aiheuttama kuolintapaus. 

Joten silloinhan nämä toimittajat tulisi laittaa vastuuseen näistä valejutuista, jotka altistavat ihmiset menemään koronarokotuksiin ja vaarantamaan terveytensä sen edessä, kun immuniteettisuoja katoaa tuon piikin myötä.


Peruspalveluministeri Krista Kiuruhan pudotti jo viime vuoden lopulla pari pommia, kun hän lipsautti julkisesti sen, että "on sovittu, että syksy mennään normaalilainsäädännön pohjalta, ja on sovittu että tartuntojen taso pidetään perustason ja kiihtymisvaiheen välissä".

Kiuru siis paljasti jo tuolloin rivienvälistä, kuinka nämä kaikki havaitut tartunnat ovat tähänkin mennessä perustuneet 100 % petokselle ja valheelle. Senhän takia ne testit tehdäänkin tällä hyvin epäluotettavalla PCR-testauksella, jotta sillä voidaan huijata totaalisesti.

Jokainen suomalainen, joka tuohon koronarokotteeseen kuolee tekee jo suoraan sen, että nämä nyt vallassa olevat ministerit syyllistyvät tässä suoraan kansanmurhaan, joka on jo suora sotarikos. Mutta tästä asiasta tekee vakavan juuri se, että koska tämän korona eugeniikka operaation takana on sellaisia vaikutusvaltaisia tahoja kuin John Hopkins Yliopisto, Rockefeller Foundation, Bill Gatesin ja Melinda Gatesin säätiö, YK, WHO, Kansainvälinen valuuttarahasto IMF jne.


IMF:n omissa dokumenteissa koronaan liittyen löytyy jo tämäkin rahoituksellinen suunnitelma COVID-19 strategian reagointiohjelmaan, jonka deadline on päivätty aina 31. maaliskuuta 2025 asti.

Mutta toki jos tässä valtiot ehtii repiä pelihousunsa vielä ennen sitä, niin tottakai tämä kusetuksen kupla puhkeaa vielä paljon aikaisemmin.

Kuitenkin näitä IMF pankin osakkeenomistajia on hyvin vaikea saada oikeuden eteen, koska siellä toimii jo sen pankkiirimafiooson tasoisia nilkkejä, jotka ovat tehtailleet itselleen kaikki mahdolliset syytesuojat ja siellä istuu tuhansia kilpimiehiä ennen heitä ja nämä samat roistot ovat myös lahjoneet nämä lukuisat poliitikot sekä ministeritkin, että nämä valtioiden johtajat vetäisivät samaa köyttä näiden IMF valuuttarahastorosvojen kanssa. Sitähän se globalismi on, että kaikki köyhtyy kansojen puolella ja kansalaisilta ryöstetty omaisuus kulkeutuu näiden samojen rosvojen ja huijarien taskuihin.

Koronakin on tässä sarjassaan vain yksi näiden keskuspankkirosvojen työtä tekevän keskiluokan tuhoamisoperaatio.  

Lähde: IS

Mediuutiset