http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

sunnuntai 24. toukokuuta 2020

Vietiinkö Suomi Natoon 2019 vuonna eduskunnan selän takana ?

Suomen turvallisuus ja Nato - Suomen erityisedustusto Natossa

Suomen eduskuntaa on viime aikoina kuohduttanut salainen asiakirja, joka liittyy Natoon. Se on leimattu leimoilla ERITTÄIN SALAINEN.

Tästä asiakirjasta käy ilmi jotain sellaista, joka on piilotettu viimeisen kahden vuoden ajan eduskunnalta sekä sen valiokunnilta.

Se liittyy YLE:n mukaan kuulemma vuonna 2018 käytyihin salaisiin neuvotteluhin Ruotsin kanssa, jolloin Ruotsi ja Suomi kävivät salaisesti NATO-yhteistyötä koskevia neuvotteluja.

Ilmeisesti asia koski sitä, että jos Venäjä tulee rajan läpi jossain vaiheessa, että sotiiko Ruotsi vai ei ja jos historiaa katsoo, niin Ruotsihan ei sodi... Vaan sotisi viimeiseen Suomalaiseen.

Alexander Stubb arvioi, että Ruotsi voi olla lähestymässä pistettä, jossa maa päättää hakea Nato-jäsenyyttä.

Muistan vielä kuinka vuonna 2014 silloinen Suomen ääministeri Alexander Stubb möläytti medialle, että kuinka Suomen Nato jäsenyyden täytyy olla selvillä vuoteen 2019 mennessä.

Nyt ilmeisesti kävi näin, että Suomi vietiin Naton jäseneksi salaa ja nyt tämä maanpetos alkaa selviämään Suomen eduskunnalle.

Nyt sitten eduskunta valmistelee tätä noottia Suomen puolustus- ja ulkoministeriölle, koska kansanedustajilta pimitettiin tietoja Suomen NATO-vehkeilystä.

Natohan on pelkkä läntinen terrorijärjestö, jonka märkä päiväuni olisi vielä tulevaisuudessa lähivuosina lakkauttaa ensin NATO ja tuoda sen tilalle ensin Euroopan EU:n yhteiset sotajoukot Saksan johdolla ja liittää ne sitten vielä yhteen USA:n armeijan kanssa.

Näin sitten pankkiirien eliitti ja korporaatioiden globalistit saisivat tämän rautanyrkkiarmeijan, jonka johdolla he alkaisivat koventamaan otteitaan Euroopassa syventäen tätä Saksan ajamaa liittovaltiota UUDEN NORMAALIN suuntaan, jossa vapaa liikkuvuus on poistettu sekä ihmisten itsemääräämisoikeus poljettu maan tasalle Uuden maailmanjärjestyksen (UUSI NORMAALI) säädöksillä.

Ja tuonne muutaman vuoden päähän siihen aikakauteen, jolloin tämä EU-armeija ja USA:n armeija on yhdistetty... Niin nämä pankkiirit ovat suunnitelleet sotilaallisen konfliktin Euroopan ja Venäjän välillä (sodat kun tuottavat näille pankkiireille eniten voittoa, koska he lainaavat sotabudjetin kummallekin sotivalle osapuolelle).

Käytännössä tämä vuonna 2014 Suomen ja Naton välillä tehty isäntämaasopimus oli jo sinetti sille, että EU:n tuleva armeija ja USA:n armeija voisivat jo nyt ottaa haltuun Suomen maan kamaran ja tunkea sotajoukkonsa tänne ja hyökätä täältä Venäjälle.

Operaation kartta

Se sopimus ei juuri paljoakaan eroa tästä Suomen ja natsi-saksan välisestä Operaatio Barbarossasta, jonka Suomi ja Saksa solmivat Hitlerin kanssa II-maailmansodan aikoina, jolloin Saksa hyökkäsi Suomen kautta Neuvostoliittoon vuonna 1941.

German and NATO flags flying (picture-alliance/dpa/Isw/P. Seeger)

Sotilasliitto NATO ei ole päivääkään turvannut rauhaa, vaan jo Kosovon pommitukset vuonna 1999 kertoi täyden totuuden tästä kyseisestä sotilasliitosta, ettei se ole minkään muun kuin näiden massamurhia rahoittavien pankkiirien asialla.

Suomen silloinen presidentti Martti Ahtisaarikin kun kävi "rauhanneuvottelijana" sotaa käyneen Jugoslavian presidentti Slobodan Milosevicin kanssa 90-luvun lopulla, niin Milosevic kysyi Ahtisaarelta, että mitäs käy jos emme suostu rauhanehtoihin.

Ahtisaari näytti pöytää ja sanoi, että tässä on Belgrad... Nato tulee ja pommittaa täältä muuten puolimiljoonaa ihmistä kuoliaaksi muutamassa viikossa.

Mikä on Sorosin rahoittama Hussein al-Taeen taustajärjestö CMI ...

Näin toimi siis Ahtisaari "rauhanneuvottelijana", mutta ymmärtääksemme, että Ahtisaaren palkan noissa hommissa silloinkin maksoi hänen hyvä ystävänsä suursijoittaja George Soros. Koska Soros ei itse halua istua noihin pöytiin, niin siksi hän maksaa sinne oman vasallinsa.

Soros suositteli Ahtisaarta myös vuonna 2011 Albanian levottomuuksien rauhanneuvottelijaksi. Tämä kävi ilmi USA:n entisen ulkoministeri Hillary Clintonin muutama vuosi sitten vuodetuista sähköpostiviesteistä.

Suomessa vallan ovat kaapanneet jo nämä kylmäkiskoiset psykopaatit, jotka Sorosin ja muiden päärikollisten johdolla pelaavat näillä EU-mailla nyt upporikasta ja rutiköyhää, paitsi ettei näitä roistoja uhkaa työttömyys tai köyhyys, koska he ovat vuosien varrella rötöstelleet jo niin paljon sekä heidän esi-isänsä putsasivat jo aikanaan niin paljon pääomaa taskuihin, ettei heidän jälkipolvillaan ole enää tarvinnut kuin seurata näiden talousrikollissukujen sijoitustoimintaa ja jatkaa tätä sukupolvilta toiselle jatkunutta globaalia ryöstöä valtioilta näiden samojen pankkisukujen ja korporaatioiden taskuihin.

Tästä taloudellisesta pudotuspelistä tekee äärimmäisen vaarallisen se, että koska nämä pörssipelurit eivät tee edes tätä hommaa rahasta, vaan he pelaavat ihmishengillä.

Koska jokainen konkurssin tehnyt yrittäjä on usein itsemurhariskin partaalla ja tästä syystä tämä käynnissä oleva suurlama on äärimmäisen julma ja brutaali juuri sen suurimille uhreille, joilta nämä pankkiirit nyt hävyttömästi ja julmasti ryöstää kaiken käsiinsä saaman omaisuuden pois.

Mutta se on fakta, ettei nämä pankit mitään omakotitaloja tarvitse, vaan pankit tarvitsevat vain maksukykyisiä asiakkaita, joilla on riittävästi vakuuksia hakea lainaa pankeista.

Mutta koska tämä pankkien toiminta perustuu pyramidihuijaukselle nimeltä velka, niin siinä käy aina jossain vaiheessa niin, että tuota tyhjästä ilmasta painettua rahaa luodaan lopulta liian paljon, jolloin pankit joutuvat niin suuriin ongelmiin, että tämä heidän harjoittamansa filunkipeli joudutaan lopulta maksattamaan heidän asiakkaillaan ja siinä vaiheessa pankit pyrkivät pelastamaan itsensä ja tästä syystä he sitten ryöstävät lopulta asiakkaidensa omaisuuden pelastaakseen itsensä.

Pankkijärjestelmä toimii kansainvälisellä tasolla niin, että ylin pankki joka hallinnoi mm. Euroopan keskuspankkia ja USA:n keskuspankkia (Federal Reserve) on Sveitsissä toimiva BIS-pankki.

BIS-pankki on siis ylin...

Rahaa syntyy vain velasta ja aina kun valtiokin on saanut jonkun valtionlainan maksetuksi takaisin korkojen kera, niin tuo raha aina poistuu kokonaan kierrosta ja aiheuttaa niukkuutta... Eli aina joku ihminen sen myötä menettää sen työpaikkansa, koska tuo pääoma, eli kierrosta poistuvat rahasumma ei ole enää jonkun yrityksen käytettävissä, jolloin palkkojen maksu ei enää onnistu ja sitten joudutaan henkilötyövoimaa irtisanomaan pois YT-neuvoteluilla.

Mutta tämä brutaali tuolileikkiä muistuttava peli on siitä julma, että siihen syypäitä eivät ole YT-neuvotteluihin joutuvat työntekijät, vaan siihen syypäitä ovat tämän pyramidihuijauksen nimeltä velka keksijät, eli pankit itse.

Pankkitoimintakin on täysin yksityistä liiketoimintaa ja Sveitsin BIS-pankinkin omistajat ovat nämä maailman rikkaimmat suvut, joiden käsissä on yli 95 prosenttia koko tämän planeetan varallisuudesta. Joten jos luulet, että miksi meillä muilla menee niin huonosti, jos me joudumme kituuttamaan sillä jämä viidellä prosentilla täällä.

Mieti nyt vaikka tätä sotateollisuutta, että miten äärimmäinen suursyömäri se on taloudellisesti esim. USA:n valtiolle ? 

Kun näillä Suomenkin 10 miljardin hornet hävittäjäbudjetilla ruokkisi jo aika monta ihmistä.

Mutta kun valta on annetu näille sotateollisuutta kumarteleville hulluille, niin heitä ei kiinnosta kuin vain armeijan ja hyökkäyskaluston osto, jonka ostovoima otetaan duunarien selkänahasta ja verotetaan sen avulla myös köyhimpien elintasoa.

Esimerkiksi vanhukset ja vammaiset ihmiset nämä globalistit näkevät täysin hyödyttöminä tapauksina, koska he eivät tuota yhteiskunnalle mitään. Samoin he ajattelevat myös työttömistä ihmisistä, joista he pyrkivät pääsemään kaikilla keinoilla eroon... Minkä takia talouden nollakasvuohjelma pyörii edelleen näissä länsimaissa. 

Koska se on tämän amerikkalaisen Trilateraalisen Komissio alulle panema hanke, jonka tarkoituksena on aiheuttaa ja aikaansaada mahdollisimman paljon massatyöttömyyttä näissä entisissä rikkaissa EU-maissa kuten Suomi.

Talouden nollakasvuohjelmaan kuuluu olennaisesti halvemman vierastyövoiman sisäänajo näihin maihin. Suomessa se näkyy mm. Virolaisena shangri-la työvoimana, joka näkyy vahvasti edelleen mm. rakennusteollisuudessa.

Lähde: YLE

Uusi Suomi