http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

lauantai 15. helmikuuta 2020

Vetovoiman laki



Bruce Lee oli melko viisas mies aikanaan.

Hän kertoi totuuden universumista, kun sanoi näin: 
"Älä puhu koskaan itsestäsi negatiivisesti, älä edes vitsaile, koska sinun kehosi ei tiedosta sen eroja. Sanat kun ovat energiaa, jotka langettavat loitsuja, mistä johtuu se, että niitä kutsutaan loitsuiksi. Muuta tapaa jolla puhut itsestäsi ja muista ja sinä muutat sillä elämäsi. Mitä et muuta, sen myös itse valitset."

Vetovoimanlaki toimii aivan tuolla samalla tavalla ja esimerkiksi lännen median valemediat toimivat juuri tietoisesti sillä tavalla, että meille syötetään päivittäin julkisissa tiedotusvälineissä vain ja ainoastaan masentavia uutisia, jotta ihmisten perusvärähtely saataisiin pysymään vain negatiivisena. Koska taas positiivinen varaus aiheuttaisi ihmisissä liikaa iloa ja onnellisuutta, joka on taas tämän negatiivisesti pimeytyneen eliitin pahin painajainen.

Vaikka tämä kuinka hullulta kuullostaa, niin sinä voit todellakin manifestoida elämääsi aivan mitä haluat ja vain mielesi on siinä esteenä tai tiellä, jos epäilet näiden mahdollistumista.

Ajatukset ovat energiaa, sanat ovat energiaa ja ihminen on vielä sähkömagneettinen olento, jonka kehossa on hieman sähköä.



Negatiivinen massojen manifestointi on DEEP STATE:n ase ihmiskuntaa vastaan

Esimerkiksi jo nollakasvuohjelma itsestään on täynnä tätä massatyöttömyyttä ruokkivaa negatiivista manifestointia, jolla työttömille pyritään antamaan sellainen mielikuva itsestään, että he kaikki ovat täysin hyödyttämiä ihmisiä.

Dokumentaristi Sami Kieksi teki tässä hiljattain Suomen syrjäytyneistä nuorista oman dokumenttisarjan

No mitä tekee oikeistolainen ILTALEHTI... No kirjoittaa tällaisen puolitörkeän artikkelin tästä dokumenttisarjasta ja haukkuu nämä dokumentissa esiintyvät KELA:n tuilla elävät syrjäytyneet patalaiskoiksi, joille ei saisi maksaa penniäkään tukia, kun heidän tulisi ottaa vastuuta elämästään.

Kun tällainen Iltalehden toimittaja elää taas tässä omassa porvarillisessa kuplassaan ja ajattelee, että jokaisen on tässä maassa tehtävä töitä, tai muuten ei ole kelpo kansalainen ja heidän arvomaailmassaan ei ole olemassa mitään sosiaaliturvaa, koska se Kokoomusporvarin tai Keskustaporvarin elämä pyörii vain heidän oman navan ympärillä.

Kokoomusporvari on luonut tällaisen kieron ajatusmallin, että jos minulla menee hyvin ja saan firmalleni valtiolta miljoona tuet, niin silloin koko Suomella menee hyvin, koska minä keskityn vain oman itseni hyvinvointiin ja viis mistään hyvinvointivaltiosta, jossa köyhienkin hyvinvoinnista täytyisi taloudellisesti huolehtia KELA:n kaltaisten organisaatioiden avulla.

Eli tässä esimerkki siitä miten nämä ylimieliset oikeistolaiset manifestoivat köyhille suomalaisille kurjuutta ja köyhyyttä. Mutta manifestoivat itselleen vaurautta. 

Mutta Suomen työttömät köyhät on taas säännöllisin väliajoin haukuttu Suomen iltapäivälehdissä patalaiskoiksi luusereiksi, joiden työttömyysturva kyseenalaistetaan ja heidät syyllistetään aina mediassa ja annetaan sellainen kuva, että aivan kuin he olisivat itse syypäitä työttömyyteensä, vaikka tämän massatyöttömyyden taustalla vaikuttaa talouden nollakasvuhanke vahvasti.

Työttömät ihmiset ovat tänä yhä suurentuvana ihmisryhmänä valtava potentiaali kaikelle muutokselle, koska jos joillain kuten heillä on aikaa unelmoida tai vaikkapa manifestoida.

Mutta jos tämä potentiaalinen ihmisjoukko syyllistetään tällä vanhalla kirkkokulttuurin häpeällä, niin nämä vallanpitäjät painavat tätä väestöryhmää erityisesti koko ajan alaspäin ja tämä tehdään täysin tietoisesti, koska mm. Trilateraalisen Komission DEEP STATE-elitistit kokoontuvat vuosittain maailmalla ja siellä keskustellaan yhtenä kestoaiheena, että kuinka Talouden Nollakasvuohjelma on kehittynyt eri teollisuusmaissa ja he haluavat, että massatyöttömyysluvut saadaan riittävän ylös, koska siinä vaiheessa kun valtio velkaantuu riittävästi niin mm. itsemurhat sekä perheiden hajoamiset lisääntyvät.  

Joten tämä tietää sitä, että valtiot joutuvat taloudelliseen velkahelvettiin, jonka seurauksena velkojat (yksityiset pankit) saavat jo siinä jossain velkamäärän kasvaessa erityisoikeudet kaapata näiden velkaisten valtioiden valtionyhtiöt haltuunsa ja siinä vaiheessa alkaa se tämä yksityistäminen, joka alkoi nyt Suomen vesilaitoksissa.

Kun Suomen pohjavedet ovat nyt todellakin vesilaitoksia myöten myynnissä ja tästä päätettiin jo salaa Metsähallituksen sisällä vuonna 2015.

Ähtärin kunta on nyt väittänyt jotain keksittyjä tekosyitä, että miksi heidän täytyy yksityistää vesilaitoksensa.

Vaikka tässä vesien yksityistämishankkeissa ei ole kysymys mistään muusta kuin näiden eräiden isokenkäisten ahneudesta ja jos Suomen valtion sisällä sattuu istumaan päättävillä paikoilla tällaisia kieroja rikollisia, niin he myyvät vaikka koko maan, jotta pääsisivät itse niille tavoitelluille hillotolpilleen.

Mutta jos suomalaiset todellakin tajuaisivat ajatuksen sekä sanojen voiman, niin jos edes tällainen n. 500 000 ihmisen joukko keskittäisi joka päivä energiansa siihen, että Suomi palauttaa markan takaisin ja eroaa EU:sta sekä sulkee rajansa, niin uskokaas tai älkää, niin täällä maassa tapahtuisi sen seurauksena aika pikainen vallanvaihto ilman yhtään panssarivaunua kaduilla.

Kyse on vain energiasta ja vetovoiman laista.

Illuminaatit ovat leikkineet tällä vetovoiman lailla heidän syntyhistoriasta asti, mutta he käyttävät siihen apunaan vain mustaa magiaa ja siksi he käyttävät sitä ihmiskuntaa vastaan, koska he ovat alusta saakka olleet sellaisia rosvoja, että "meille kaikki rahat, kaikki valta sekä tyrannia". 

He pitävät ihmiskuntaa heidän orjinaan ja aivan tietoisesti harjoittavat tuota ylipappeuskulttiaan vallan verhojen takana.

Mutta manifestointi ei tarkoita sitä, että olisit silloin joku vihtahousun palvoja, vaan manifestointi on sitä, että jos vaikka sanot itsellesi että "minulla on tavoite menestyä elämässäni", niin hokekaas tuota lausetta vaikka puoli vuotta, niin sanokaas sen jälkeen että no mitenkäs kävi.

Mutta aivan samalla tavoin, jos jollain ihmisellä on niin huono itsetunto, että hänen täytyy hokea itselleen joka päivä, että "V*ttu mä oon paska", niin tuollainen lause taas toteuttaa ja manifestoi taas tuota alhaisen itsetunnon tietä jne. 

Ei tämä mitään rakettitiedettä ole ymmärtää. 

Mutta eräs toinenkin asia on universaalisesti sellainen asia, joka tällä planeetalla niin usein unohdetaan ja se on KIITTÄMINEN.

Jos kiität päivittäin universumia niistä ihmisistä, jotka ovat tulleet elämäänne. Niistä hetkistä ja tilanteista, jotka ovat johtaneet johonkin tiettyyn ja onnistuneeseen lopputulokseen. Eli aina kun kiität universumia, niin se on selvä viesti siitä, että luotat universumiin ja siihen mitä se sinulle tarjoaa.

Universumi on vielä sellainen, että sillä on tapana lähettää meille joitain viestejä ja nämä ilmenevät usein tiettyinä numeroina. 

Itselläni on viime vuosina esiintynyt paljon 22:22, jos on juuri sillä hetkellä katsonut aikaa. 

Joillain taas esiintyy tällainen numerosarja, kuin 777, joka taas symboloi henkistä heräämistä.



Vaikka toi Illujen porukka toimii kuten Ponzi-huijaus, että siellä on tietty ydinryhmä, joka käärii muilta rahat huijaamalla. 

Niin kuitenkin tämän Illuminatin kohdalla tilanne ei ihan vielä jää siihen, koska he ovat myös pankkiireja ja omistavat maailman liikkeellä olevasta varallisuudesta yli 95 % 

Joten nyt varmaan ymmärrätte, että miksi meillä muilla sitten on hieman tiukkaa, kun meidät on tänne sitten jätetty taistelemaan näistä viimeisistä leivänmurusista ja vielä maksamaan oma asuminen, perheen menot jne. 

Mutta totuus on, että jos olet palkkaorja ja käyt töissä, niin kyllä ne verorahat käytännössä imuroidaan näiden maailman rikkaimpien pankkiirisukujen taskuihin, koska Suomi on EU-aikana hävinnyt rahallisesti jo melkein 1700 miljardia euroa. Markalla tämä touhu olisi vielä pysynyt käsissä, mutta nythän Ruotsi painostetaan euroon ja heitä vaaditaan pakon edessä liittymään euron valuuttaan vuoteen 2025 mennessä, jolloin Saksa alkaa painostamaan kaikkia EU-maita yhteiseen liittovaltioon.



Tämä EU projekti on ollut alusta lähtien Saksassa juonittu keino palauttaa sosialistinen ja kommunistinen järjestelmä Eurooppaan, jotta sen kustannuksella sitten saataisiin ryöstettyä Euroopan maiden varoja tuhansia miljardeja dollareita näiden maailman rikkaimpien pankkiirisukujen taskuun, joita Illuminatissa johtavimmassa asemassa ovat nuo 13 sukua.

1. Astor
2. Bundy
3. Collins
4. DuPont
5. Freeman
6. Kennedy
7. Li
8. Onassis
9. Rockefeller
10. Rothschild
11. Russell
12. Van Duyn
13. Merovingian


Tämä heidän järjestelmänsä on siis tarkkaan rakennettu valtahierarkia, joka ei juuri paljon alamaailman valtarakenteista eroa.

Mutta Illuminaatit ovat kaikki saatananpalvojia ja heidän jumalansa on Lucifer... Tämä aikanan langennut henkiolento, joka sitten lopulta julistautui yksinvaltiaaksi ja sai aikaan aina suuren kapinan, minkä seurauksena langetti tänne Telluksellekin sen kirouksensa, joka on edelleen voimassa ja toimeenpanossa.

Mutta näistä henkiolennoista Kristus Mikaelin käsissä on mm. tämän planeetan kohtalon avaimet. Myös Arkkienkeli Gabriel on tänne planeetalle jatkuvasti yhteydessä.