http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

tiistai 25. helmikuuta 2020

Lontoon vuosikymmeniä kestänyt pedofiilirinki paljastui


Teksti: Teemu Vehkala

Englannin pääkaupungissa Lontoossa jo vuosikausia toiminut pedofiilirinki sai julkisuutta, kun poliisi julkaisi raportin. 

81-vuotias veteraanipoliitikko David Steel otti esille jo vuonna 1979 tämän jo vuosikymmeniä Lontoossa jatkuneen lasten seksuaalisen hyväksikäytön puheeksi, muttei se kuitenkaan johtanut mihinkään jatkotoimiin.

Kun nyt vihdoin poliisiraportti julkaistiin torstaina, niin 81-vuotias Steel joutui eroamaan tehtävästään

Jo 1960-luvulla britannian silloisen liberaalipuolueen Cyril Smithin (1928-2010) ja konservatiivien Peter Morrisonin (1944-1995) tiedettiin olleen kiinnostuneita lapsista seksuaalisessa mielessä.

Mutta vaikka konservatiiripiirit tiesivät Morrisoninkin pedofiilikuvioista, niin ne eivät kuitenkaan johtaneet koskaan mihinkään jatkotoimiin.


Miksi poliittisissa pedoriiliringeissä vallitsee vaikenemisen kulttuuri ?

Monet voisivat ihmetellä, että miksi näissä monissa poliittisissa pedofiiliringeissä vallitsee vahva vaikenemisen kulttuuri. 

No se johtuu yksinomaan siitä, että jos nämä ringit paljastuisivat kerralla, niin silloin siinä palaisi sadat hillotolpat ja palkkiovirat näiltä pedofiileilta, joista monet ovat silloisia tunnettuja ministereitä sekä kansanedustajia. 

Koska pedofiilirinkiin kuulumisesta tuleva tuomio on jo niin kova isku, että siinä menee jos kenen tahansa poliitikon tai ministerin maine lopullisesti.



Mutta valitettavasti pedofiilirinkejä toimii myös Suomessa ja niitä vaikuttaa mm. vapaamuurarien sekä rotarien keskuudessa. 

Näiden toiminta ei juuri rikollisjärjestöstä ja alamaailman touhuista eroa, koska sillä nämä vapaamuurarit sekä rotarit pitävät mm. jäseniään olemaan hiljaa, koska jokaisella on toinen jalka haudassa näiden lasten seksuaalisten hyväksikäyttörinkien sisällä.

Suomessa yksityiset lastenkodit kuuluvat näihin poliittisiin pedofiilirinkeihin olennaisesti, koska siellä lasten raiskaaminen on näille poliittisen pedofiiliringin pedofiileille paljon helpompaa, kun niiltä lapsilta on mm. estetty miltei kaikki yhteys ulkomaailmaan tai vanhempiinsa, jolloin he ovat helposti vapaata riistaa näille pedofiiliherroille.


Britannian pedofiilirinki pyörii edelleen

Mutta valitettavasti vaikka valemedia yrittää nyt kertoa tästäkin Westministerin pedofiiliskandaalista siihen sävyyn, että nyt tämä vitsaus ja ongelma olisi siellä taputeltu, niin tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa.

Koska nämä pedoringit pyörivät koko ajan ympäri maailman ja vapaamuurarit osallistuvat niihin touhuihin myös, koska pedofiiliset tempaukset ovat osa heidän salaisia yli 33-asteen satanistisia rituaalejaan.

Myös maailmalla kun mm. kuninkaalliset suvut ovat muiden Illuminaatien kanssa joskus järjestäneet näitä lapsien metsästysjuhlia, jonne on sitten tuotu läheisistä lastenkodeista huumattuja lapsia juoksemaan metsään, joita sitten eräiden kuninkaallisten sukujen edustajat sekä muutamat muut Illuminaatien elitistit ampuvat pumppuhaulikoilla kuoliaaksi kuin jänisten metsästystä. 

Hollannin kuninkaallisia oli mukana joitain vuosia sitten näissä juhlissa, joiden lapsienmurharituaalihuvit turvasi kuninkaallinen kaarti ja tämä tapahtui silloin Belgiassa.

Näissä vielä lapset laitettiin huumatuksi tulemisen lisäksi juoksemaan metsässä alasti sekä heidät vielä raiskattiin ennen surmaamista.

Yhden silminnäkijän mukaan paikalla oli tuolloin mm. maailman johtavia bisnesmiehiä, poliitikkoja mm. Amerikasta, Hollannista, Belgiasta, Kanadasta, Australiasta, Ranskasta, Irlannista sekä Britanniasta.

Mutta siellä oli myös Paavi Francis paikalla sekä Kuningatar Elisabeth II sekä Prinssi Phillip.

Mutta kaikkia lapsia ei ammuttu, vaan osa jätettiin henkiin ja heidät vaan raiskattiin kertoi tämä silminnäkijä.



Nämä lasten murhaamisjuhlat tuolloin järjesti Hollannin ex Kuningatar Beatrix palatsissaan.

Jos et pahuutta näistä silmistä näe, niin silloin olet sokea. Sillä nämä Illuminaatit, jotka ovat osallistuneet lapsien murhiin, niin jokainen kerta kun he iskevät lapsesta tikarin sisään, niin tuo pahuus vain voimistuu heissä ja se näkyy suoraan heidän sieluttomissa silmissään.

Mutta tämä suunnaton murhanhimo, joka näillä Illuminaatin satanisteilla on näissä rituaaleissa liittyy siihen, että he pyrkivät aina ruokkimaan Luciferia ja saatanan voimia sillä, että uhraavat alle puberteetti-ikäsiä lapsia saatanalle.

Tätä samaa touhua myös harrastaa USA:ssa toimiva Saatanan kirkko (The Church of Satan).



Hollantilainen terapeutti Toos Nijenhuis väittää, että hän oli joutunut neljävuotiaana todistamaan näitä murhia, joissa oli itse silloinen Paavi mukana.

Poliisi ei silti tee juuri mitään, vaikka nämäkin todistajat ovat jo kasvaneet aikuisiksi ja joutuvat elämään noiden järkyttävien vanhojen traumojensa kanssa.

Olisi jo ehkä nyt vihdoin aika tajuta se, että tämä satanisteja kuhiseva Illuminatin porukka on puhdas rikollisjärjestö ja siellä toimitaan aivan kuten rikollisessa alamaailmassa.

Eli jos pedorinki on vaarassa paljastua, niin silloin tulee joku kilpimies, joka sanoo poliisille, että "OKEI MINÄ TEIN TÄMÄN KAIKEN JA MINÄ OTAN KAIKEN VASTUUN".



Mutta jos tämä kilpimies alkaa vasikoimaan, niin sitten melko helposti ne vankilan sellin kamerat lakkaavat juuri sillä hetkellä toimimasta ja näille vasikoille käy kuten Jeremy Epsteinille.

Mutta siinä vaiheessa kun te ymmärrätte sen, että kuinka nämä Illuminaatit pankkimaailmassa pyörittelee tälläkin hetkellä vain omissa likaisissa käsissään yli 95 prosentin varallisuutta tästä kaikesta rahasta, jota täällä maailmassa on liikkeellä. 

Niin ehkä siinä vaiheessa ymmärrätte, että miksi meillä muilla veronmaksajilla on sitten niin tiukkaa tulla toimeen, kun ne viimeisetkin leivänmurut on melkein jo syöty näiden Illuminatin New yorkilaispankkiirien suursyömärien toimesta, joten kilpaile sitten siinä muiden kanssa näistä millimetrien pienistä leivänmuruista.



Sillä se porukka nauraa ihmiskunnalle joka päivä räkäisesti ja sille ne ensinnäkin nauravat, että miten tyhmiä ihmiset ylipäänsä ovat. Jotka on onnistuttu tyhmentämään vuosi vuodelta yhä enemmän, koska näillä kontrollereilla on hallussaan siihen parhaat välineet valemediateollisuus (REUTERS, CNN jne.), tv-teollisuus, elokuvateollisuus, musiikkiteollisuus, mainosteollisuus, aseteollisuus, huumekauppateollisuus jne. 


Lähde: YLE