http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

keskiviikko 7. elokuuta 2019

USA:n armeijan kuljetuskone tunki omin lupineen Pirkkalan kentälle


Teksti: Teemu Vehkala

Viime yönä hieman ennen kello neljää keskiviikkona Pirkkalan yli lensi USA:n armeijan kuljetuskone mallia Boeing C-17 Globemaster III, joka oli seissyt vielä edellisenä päivänä Pirkkalan kentällä.

Erään silminnäkijän mukaan kone lensi niin matalalla, että hyvä jos se ei vienyt kattoa mennessään.

Mitä Suomeen oikein kuljetettiin ? 

Suomen maanpuolustusalan Reserviläinen-lehdessä julkaistiin vuonna 2016 juttu, jossa kerrottiin että näitä C-17 kuljetuskoneet ovat monikansallisen Strategic Airlift Capabilityn (SAC) käytössä ja Suomi on ollut mukana tässä yhteistyössä vuodesta 2008 alkaen.

Että tuskin tämä raskas USA:n armeijalle kuuluva kuljetuskone nyt huvikseen laskeutui Pirkkalan kentälle. Joten kyllä siellä myös silloin oli jotain lastia tänne suuntaan, joka käytiin sieltä todennäköisesti myös aiemmin purkamassa pois Suomen armeijan toimesta.

Suomen NATO:n kanssa vuonna 2014 tehty isäntämaasopimus mahdollistaa jo sen, että NATO:n tai USA:n armeijan lentokoneita sekä sotalaivoja voi tunkea Suomen kamaralle milloin vaan vaikka ilmoittamatta.



Suomi vietiin Natoon vain sen takia, että tästä maasta on tarkoitus tehdä tulevan Venäjää ja Kiinaa vastaan käydyn sodan ydinohjustukikohta.

Ruotsin valtiohan edelleen yrittää vastahangoitella tästä roolijaottelusta, jota nämä isot pelurit nyt suunnittelevat tuon tulevan suursodan ajaksi.



Tämä sapeleiden kallistelu Venäjän suurvallan kanssa johtuu vain yhdestä asiasta.... Öljystä, jota nyt vain sattuu edelleen löytymään myös itämeren pohjasta hyvin suuria määriä.

Mutta Suomi teki tiettävästi toisen maailmansodan aikana salaisen sopimuksen, ettei se kajoa tähän öljyesiintymään, jonka vuoksi Suomea ei sittenkään miehitetty ja emme joutuneet Neuvostoliiton alaisuuteen.

Mutta taas näitä muita suurvaltoja (USA) jne. kiinnostaa hyvin paljon tämä todella suuri öljypläntti, jota on miltei koko itämeri täynnä ja tämä on se todellinen syy sille, että miksi USA ja Venäjän välillä on vuosi vuodelta entistäkin huonommat välit.

Mutta poliittisesti tästä asiasta tekee äärimmäisen aran se, että tästä salaisesta öljyesiintymästä suurin osa on Suomen alla.

Lähteet: Iltalehti