http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

sunnuntai 25. elokuuta 2019

Mistä Hong Kongin mielenosoituksissa on oikein kyse ?



Teksti: Teemu Vehkala

Hong Kongissa on jo useita viikkoja jatkunut laajoja mielenosoituksia ja siellä on otettu yhteen useita kertoja poliisin kanssa. Mutta mistä oikein näissä mielenosoituksissa on kyse ? 

Mielenosoittajat ovat rikkoneet siellä mm. kasvojentunnistusmastoja, joita Hong Kongiin on pystytetty kuluneen vuoden aikana lukuisia määriä.

Tämä on sitä NWO/ORWELL kehitystä, jonka on määrä tulla myöhemmin Eurooppaan käyttöön.

Se on tämä Illuminati eliitin märkä päiväuni, joka toteutuu nyt Hong Kongissa.

Tätä varten Hong Kongissa osoitetaan mieltä. Mutta jos yrität saada selville näitä asioita valemediasta (mm. YLE), niin siellä ei kerrota totuutta näistä Hong Kongin mellakoista.



Tämä kasvojentunnistusteknologia ei ole mikään naurun asia.




CIA:lle vuosikaudet aiemmin työskennellyt dr. Robert Duncan kirjoitti pari päivää sitten Facebook seinälleen näin: "Loin prototyypin 100 ihmistä ampuvasta laitteesta minuutissa, joka käyttää kasvojentunnistusmenetelmiä. 

Haluan näyttää armeijalle, että tällä teknologialla ja budjetoinnilla nämä vehjeet saadaan vielä myytyä Saudi Arabiaan ja Israeliin. Minun kustannukset ovat 350.00 dollaria plus aseet sekä panokset. Softa on ilmainen.

Samalla hän totesi kuinka USA:n armeija maksaa miljoonia näistä ominaisuuksista.




https://www.emrpolicy.org/files/rf_non_lethal_weapon.pdf?

Ei tämä Duncan mikään huijari ole.

Hän työskenteli CIA:lla pääasiassa mikroaaltoaseiden kehittäjänä ja oli vastuussa niiden kehittämisestä.



Hän esiintyi mm. Jesse Venturan ohjelmassa muutama vuosi sitten ja kertoi taustastaan, kuinka hän oli CIA:lla kehittämässä mielenhallinta-aseteknologiaa.

Maailman rikollinen globalistieliitti aikoo käyttää tätä mm. kasvojentunnistusteknologiaa rakentaessaan tuon totalitaristisen uuden maailmanjärjestyksen suunnitelmiin kuuluvan valvontayhteiskunnan, jossa ihmiset tunnistetaan joka paikassa kasvojentunnistusteknologialla.



Kun tämän totalitaristisen fasismin on katsottu parhaimmaksi ja tehokkaimmaksi keinoksi pitää massaväestöt kurissa ja yksilönvapaus ei kuulu tähän valtamalliin ollenkaan.

Valtioilta myös itsemääräämisoikeus on tarkoitus viedä lopullisesti pois ja keskittää kaikki valta tämän pienen eliitin käsiin, joka vielä tälläkin hetkellä kokoontuu vain salaisesti muutamia kertoja vuodessa mm. 300 miehen komitean, Rooman Klubin, Bilderberg-ryhmän, Trilateral Komitean, Pyöreän pöydän klubin, Bohemian Groven jne. kautta.

Nämä edellämainitut järjestöt ovat heidän salaisesti kokoontuvia salaseuroja, joissa he saavat rauhassa keskustella keskenään tämän ajamansa uuden maailmanjärjestyksen toteutumisesta sekä sen aikatauluttamisesta.



Kuitenkin mitä pidemmäksi asti tultaessa tähän päivään, on tästä tietotekniikan kehittymisestä nopeine langattomine yhteyksineen tullut yhä enemmän tämän rikollisen valtaeliitin oikea käsi.

5G-teknologia on osa tätä pahamaineista kehitystä, jonka ylin päämäärä on vain orjuuttaa koko valtaväestö. Sillä jos te luulette, että 5G teknologian langattomat verkkosovellukset luotiin vain sitä varten, että voitte ladata internetistä jonkun videon nyt 1000 kertaa nopeammin, niin silloin olette kyllä täysiä idiootteja.

ITU-Network niminen teleyhtiö on käynnistänyt jo Network 2030 hankkeen, jonka tarkoituksena on tuoda 6G-teknologia käyttöön tulevaisuudessa.

Sen on määrä ottaa käyttöön joskus 2030 luvun alussa ja se tarkoittaa langattomasti jo terabittejä sekunnissa kaltaista suoritusnopeutta.


Suomessa on jo lapset sairastuneet langattomasta teknologiasta mystisiin aivosairauksiin

Iltalehti kertoi jo vuonna 2017 parinkymmenen suomalaislapsen sairastuneen mystisiin aivosairauksiin.

Mutta näiden aivosairauksien aiheuttajasta, eli langattomista verkoista ja niiden vaarallisuudesta ei toimittajat saa puhua. Se on myös teleoperattoriyhtiöiden tarkkaan varjeltu liikesalaisuus.

Jos jokin tutkija alkaa tutkimaan langattomien verkkojen vaaroja, niin hän on aika nopeasti entinen tutkija ja päätyy työttömyyskortistoon.

Joten näin ollen tämä langattomien verkkojen vaarallisuus ja niistä tiedottaminen on vielä samalla tasolla kuin tupakoinnin vaarat 50-luvulla, jolloin Malboromieskin sai esiintyä Suomenkin televisiomainoksissa sekä elokuvateattereiden alkumainoksissa. 



Joten jos silloin markkinoitiin tupakkaa, että "aloita nyt sinäkin päiväsi tällä raikkaalla menthol savukkeella", 



niin miksei sitten näitä 5G teknologiaa voisi mainostaa, että "aloita nyt sinäkin päiväsi grillaamalla aivosi aivokasvain kuntoon 5G-teknologialla.. Eli hanki nyt meiltä BRAIN TUMOUR liittymä tarjoushintaan".