http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

keskiviikko 14. marraskuuta 2018

Tallinnassa vuosi sitten kadonnut mies löytyi yli 10 km päästä kuolleena


Teemu Vehkala

Vuosi sitten Tallinnassa katosi porilainen mies (Ari Saarilammi), joka oli kaupungissa kokousmatkalla. Hän oli Porin suunnalla Kokoomuksen kunnallispolitiikassa aktiivisesti mukana ja samalla asialla myös Tallinnassa.

Mies kuitenkin katosi vuosi sitten jälkiä jättämättä ja hänestä tehtiin viimeinen havainto lauantaina n. klo 19.00, jolloin hänet nähtiin vielä yhdestä Tallinnan sataman ostoskeskuksesta. 

Tämän jälkeen silminnäkijähavainnot päättyvät ja mies katosi jälkiä jättämättä.



Nyt mies löytyi hukkuneena yli 10 km päästä Miidurannan teollisuussatamasta.

Jos autollakin sinne matkaa tuosta Tallinnan sataman edustalta, jossa Saarilammen hotellikin sijaitsi, niin matkaan kuluisi autolla jo  n. 43 minuuttia.

Joten on aika uskomatonta, että kun poliisi nyt ilmoittaa ettei tapaukseen epäillä liittyvän rikosta. Että onko mies sinne sitten kävellyt tuolta Tallinnan keskustasta, koska jos olisi mennyt tuonne teollisuussatamaan taksilla, niin varmaan se taksikuskikin muistaisi reissun.

Tällein henkilökohtaisesti pakko sen verran sanoa, että kun Porissa tuli opiskeltua vuosina 2005-2008, niin tämä kyseinen mies oli siellä kaupunki kuvassa hyvinkin tunnettu. 

En nyt kuitenkaan sen enempää ota kantaa tähän hänen katoamiseensa, mutta sen verran on pakko sanoa ettei se kuitenkaan aivan normaalilta Tallinnan turismilta kuullosta, että lähtee sieltä keskustasta Tallinan sataman viereisestä Hestia Hotel Europasta yli 10,7 km päähän jonnekin teollisuussatamaan.



Sillä tämä paikka josta Saarilammen ruumis löytyi ei ole mikään sellainen paikka, että sinne lähtisi kukaan tahansa suomalainen Tallinan turisti.

Kyseessä kun on puhdas Virolainen teollisuussatama, jonne mm. öljytankkerit ja muut teolliset laivat ankkuroituvat.

Lähteet: Iltasanomat

 Satakunnan Kansa