http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

sunnuntai 19. elokuuta 2018

Gavin McInnes kutsui Alex Jonesin ohjelmaansa, suora lähetys bannattiin välittömästi Twitterissä










Gavin McInnes kutsui Alex Jonesin vieraaksi ohjelmaansa ja eipä mennyt kauan kunnes koko Twitterin livestream yhteys sensuroitiin kesken lähetyksen.



Eli Alex Jonesista ei saa enää puhua julkisissa nettistream lähetyksissä.



Alex Jonesista tehtiin nyt muutamassa viikossa Orwell 1984 teoksessa paremmin tunnettu ei henkilö (Eng. non person), jolta viedään lähes kaikki ihmisoikeudet ilmaista poliittisia mielipiteitään julkisesti.

Overtonin ikkuna on taas politiikan tutkimuksessa käytetty käsite, jolla voidaan viitata myös henkilöihin. 

Näyttäisi siltä, että Alex Jones ollaan nyt työntämässä takaisin Overtonin ikkunan sisään ja kaikki hänen sanomansa aiotaan diskreditoida julkisuudessa (valemediassa).


Infowarsin pitkäaikainen yhteistyökumppani ja Health Ranger sivuston perustaja Mike Adams kertoi juuri, että hänellä on suuri aavistus siitä, että miksi Alex Jones on joutunut näin massiivisen sensuurin kohteeksi.

Koska se viestii näiden sensuroijien suuresta paniikista ja Adamsin mukaan he tietävät nyt kulissien takana jotain sellaista joka tulee muuttamaan paljon asioita maailmalla ja tästä syystä heille iski jo todella suuri paniikki.

Adams kertoi vielä samalla sen, että epäilee Alex Jonesin joutuvan kohtapuolin jonkun lavastetun jutun kohteeksi, josta häntä sitten tultaisiin syyttämään.

Kuitenkin tämä operaatio näyttäisi selvästi olevan sellainen, että sen toivottaisiin saavan Jonesin imagolle suurta imagotappiota. Vaikka tähän mennessä valemedia on vain saanut nenilleen, koska ovat antaneet Alex Jonesille useiden kymmenien miljoonien dollarien edestä ilmaista PR:rrää (mainostusta). Siihen tarvitaan vain se, että nimi kirjoitetaan oikein. 



Facebook ei ole sattumalta tämän internet-sensuuri operaation portinvartijana Googlen ohella

Mark Zuckerberg Facebookin toimitusjohtajana (CEO) lupautui jo muutama vuosi sitten siihen, että Facebook alkaisi tulevaisuudessa tarkemmin määrittynä aikana massasensuroimaan lukuisia salaliittoaiheisia ryhmiä pois Facebookista, jotka tehtäisiin salakavalasti "vihapuheen" verukkeilla.



Jos tämä internet-sensuuri alkoi nyt kiihtyä Yhdysvalloissa, niin on vain ajan kysymys milloin nämä Suomen luetuimmat sivustot kuten MV-lehti päätyvät Googlen ja Facebookin hampaisiin. Onhan ne jo valmiiksi luettu Helsingin, Sörnäisissä majaansa pitävän NATO:n Hybridikeskuksen uhkasivustoihin.

Suomen poliisihallitus vaati jo vuonna 2016 MV-lehden totaalista sulkemista, mutta poliisihallitus ja Suomen korruptoitunut eliitti sai lopulta nenilleen kun Helsingin käräjäoikeus päätti elokuussa 2016 ettei MV-lehteä suljeta.


Lähteet: https://www.infowars.com/alex-jones-responds-to-mark-zuckerberg-claim-that-he-wanted-to-be-banned/