http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

lauantai 25. elokuuta 2018

Facebook-sensuuria toteutetaan nyt mm. Sorosin rahoilla


Salainen muistio paljastaa, että tämä tällä hetkellä Facebookissa käytävä somesensuurikampanja tehdään mm. suursijoittaja George Sorosin säätiöiden rahoilla.

Eräs bloggari havaitsi jo, että kuinka maailman teknojätit ovat nyt toteuttamassa tätä laajaa varjobannausoperaatiotaan, jonka suunnitelma on neljä vuotinen ja käy ilmi tästä salaisesta muistiosta. 



Tämä kaikki muutama viikko sitten alkanut internet-massasensuuri on seurausta tämän maailman salaisen ja rikollisen valtaeliitin paniikista, jota se kokee nyt tästä maailmanlaajuisesta massaheräämisestä.

Alex Jones Shown kaikki kanavat täytyi poistaa kiireellä Youtubesta sekä Facebookista ja myös hävittää kaikki kyseiset podcastit vielä Spotifysta ja Applestoresta.

Tällainen häslääminen kuvastaa tuota globalistien epätoivoa, koska he tietävät jo hävinneen tämän informaatiosodan näitä heränneitä ihmismassoja vastaan.   



Alex Jones totesi vähän aikaa sitten, että mikäli Donald Trump ei tee tälle Googlen ja Facebookin kaltaisten mediajättien massasensuurille mitään, niin peli on jo menetetty kokonaan ja tässä vietetään jo kohta vapaan internetin hautajaisia.




Tämän asian vakavuuden on tajunnut vasta muutama kourallinen Suomenkin aktivisteista ja asia on sikäli hyvin vakava, että mikäli tässä ei synny riittävän suurta vastarintaa tätä nettisensuuria vastaan, niin kohta näette kun Elisan ja Telian operaattorit muuttavat palvelimensa Kiinan kaltaisiksi internet-sensuurikoneiksi. 


Lähteet: https://freebeacon.com/politics/david-brock-memo-attack-trump/

https://mvlehti.net/2018/08/25/memo-paljastaa-george-soros-rahoitteisen-some-sensuuri-suunnitelman-jota-nyt-toteutetaan/