http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

keskiviikko 29. marraskuuta 2017

Pohjoismaille taisteluasut yhteishankintana


Toimittaja: Teemu Vehkala

Suomen, Ruotsin, Norjan ja Tanskan puolustusvoimat hankkivat nyt yhteiset taisteluasut yhteishankintana. 

Hankinnan kokonaisarvo on n. 290 000 000 - 425 000 000 EUR. Suomen osuus olisi tästä n. 50-65 miljoonaa. 

Kyseessä ovat ns. Nordic Combat Uniform -taisteluasusta.

EU:n armeija hanke siirtyi taas askeleen eteenpäin

Tämän kaiken taustalla on EU:n armeija hanke, mikä olisi määrä toteuttaa tiettyyn death-lineen mennessä. Vaikka siis vielä nämä puhuvat vain jostain pelkästä pohjoismaiden puolustusliitosta, niin lopulta tämä suunnitelma paljastuukin Saksan armeijan vetämäksi EU-armeijaksi. 

Vaikka näistäkin puolustusvoimien taisteluasuista kertyy sotateollisuuden kassaan nuo pienet miljoonatulot, niin tämän kaiken taustalle on jo suunniteltu suursota Venäjää vastaan.

Tuo sota tultaisiin käymään niin, että Ruotsinkin armeija sotisi Venäjää vastaan viimeiseen Suomalaiseen. Koska juuri Suomella nyt sattuu olemaan tuo suurin yhteinen rajaviiva Venäjän kanssa. 

Saksaa taas kiinnostaa edelleen tehdä Suomesta heidän köyhä alusmaa, joka jo osittain tämän EU:n aikana on alkanut hiljalleen toteutua. Koska ne pankit joille Suomen valtio velkaantuu ovat pääosin myös saksalainen Deutsche Bank.


Mikä suursodissa pankkiireja niin paljon kiinnostaa ? 

Rikolliset sijoituspankit ovat aina erittäin kiinnostuneita suursotien rahoittamisesta ja syy tähän on niistä syntyvä suunnaton velka.

Sillä jo tuo Saksan niskaan tullut ensimmäisen ja toisen maailmansodan sotakorvaukset olivat sellainen menoerä, jotka tuottivat näille likaisille ja rikollisille sijoituspankeille suuret voitot.

Mutta vieläkin suuremmat voitot syntyivät näiden suursotien aikana, jolloin liittoutuneiden armeijat joutuivat pistämään ns. piikin auki ja pyytämään näiltä rikollisilta sijoituspankeilta lisää miljardeja sotimiseen.

Saksalla meni ensimmäisen maailmansodan sotakorvauksiin yli 92 vuotta maksuaikaa, joka tuli vasta vuonna 2010 maksetuksi.Samalla kun vielä tämä armeijan korkeiden upseerien Nato-kiima nousee, niin tähän vielä päälle nyt Norjalainen lippuamiraali Hans Helseth totesi kuinka Natolla olisi moraalinen velvollisuus puolustaa Suomea ja Ruotsia. Ihmiset eivät vaan ymmärrä sitä kuinka myös Euroopan union oli natsien suunnittelema, joka lyötiin alulle jo suunnitelmana elokuussa vuonna 1944.

Samoin myös sotilasliitto Nato on näiden samojen natsien alullepanema armeija, jota Saksa todellisesti johtaa.Joten nyt tämä Euroopan sotilaallinen yhdentyminen saman lipun alla on käytännössä sama homma kuin 1930-luvulta alkanut diktaattori Adolf Hitlerin natsihallinnon nousu. 

Mutta tällä kertaa tämä tapahtuu vain eri lippujen alla ja vielä toistaiseksi EU:n johtoon ei ole noussut tällaista sotakiihkoista diktaattoria, joka tulisi johtamaan lopulta EU:n yhteisen armeijan sotaan Venäjän ja Kiinan kanssa. 

Mutta tällainen sotahullu kyllä löytyy helposti vielä Euroopan unionin tulevan liittovaltion johtoon ja on mitä todennäköisesti vielä jälleen saksalainen diktaattori.


Tämä EU ajan fasismi on vain onnistuttu naamioimaan niin hyvin, että ne kaikki tähän järjestelmään sokeasti uskovat kansalaiset eivät tätä kuitenkaan näe. Koska heillä on edelleen naama kiinni telkkarissa.Mutta myös eliitin ase EU-maiden militarisoimiseksi kohti yhteistä armeijaa toteutuu edelleen voimakkaalla Venäjä vastaisella propagandalla, jollainen propaganda instituutti Suomellakin toimii jo vuorokauden ympäri. Joka on tämä ns. hybridiosaamiskeskus, jossa Janne Rysky Riiheläinen, Jessikka Aro ja Hanna Smith näkevät Venäjän trolleja sekä pieniä vihreitä miehiä joka puolella Suomea.

Viime vuosina myös Yleisradion toimittajia on viety Viron kybersotakeskukseen koulutettaviksi Viron turvallisuuspoliisi Kapon toimesta.

Mutta näiden tietoisuudeltaan puolisokeiden toimittajien uudelleenohjelmointi onnistuu ilman, että heitä tarvitsee viedä vaikka USA:n suurlähetystön pimeään kellariin. Sillä siihen riittää vain, että heille pitää Jessikka Aro neljän tunnin luennon jossa hän toteaa Venäjän informaatio trollien vaikuttavan Suomalaisiin valemedia sivustoiden kautta.

Koska Jessikka sekä Riiheläinen uskovat tähän propagandaan myös itse, niin kukas muukaan kuin tähän Venäjä propagandaan itse uskova luennoitsija on lopulta mitä paras propagandisti itse.


Lähde: https://yle.fi/uutiset/3-9953695