http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

keskiviikko 29. marraskuuta 2017

Miksi sijoituspankkiirit vihaavat Bitcoinia ?

Bitcoin (merkki ฿; lyhenne: BTC tai XBT) on digitaalinen kryptovaluutta joka perustuu avoimeen lähdekoodiin.

Toisin kuin keskuspankin liikkeelle laitettu valuutta ei perustu mihinkään avoimmuuteen, vaan se ollaan taas laskettu liikkeelle pelkästään uutena velkana. 

Joten jos tavallisten ihmisten käytettävissä onkin sitten tällainen sijoitusinstrumentti, jolla keskuspankkihuijarit jäävät näppejään nuolemaan. Niin totta ihmeessä sijoituspankkiirit saarnaavat kilpaa keskenään kuinka meidän ei tulisi kenenkään kajota Bitcoiniin.

Mutta sehän ei silti kerro sitä, että kuinka nämä samat rikolliset keskuspankit ja sijoituspankit kuitenkin itse hyödyntävät koko ajan Bitcoinia omiin sijoituksiinsa. Josta muuten myös johtuu se, että miksi Bitcoinin arvo on viime vuosina noussut näinkin paljon.

Yhden Bitcoinin hinta oli vielä joskus alkuaikoina muutamia senttejä, mutta nyt se on vuoden sisällä noussut jo miltei 10 000 dollariin.Bitcoinin kurssia pystyy seuraamaan mm. tästä sivuston kautta: https://bittiraha.fi 

Toisin kuin näissä kryptovaluuttoja esittävissä ponzi-huijauksissa , joissa kukaan sijoittajista ei pysty enää saamaan näihin ponzi-klubeihin sijoitettuja varojaan ulos. 

Niin taas Bitcoinin pystyy aina halutessaan realisoimaan takaisin vaikka euroiksi ja sen realisointihinta määräytyy kulloisen kurssihinnan mukaan.

Joten jos joku viime kesänä (vuonna 2017) laittoi vaikka 2000 € bitcoineihin, niin nyt se on jo ehtinyt kasvaa yli 50 % 

Joten kuinka moni pankki pystyy tällaiseen ?

Vastaus ei yksikään koska keskuspankki taas luo rahansa tyhjästä ilmasta ja laskee sen liikkeelle vain jos joku ottaa lisää lainaa/velkaa.

Joten syystäkös nämä keskuspankkien ja sijoituspankkien ponzi-huijarit ovat jo hätää kärsimässä, koska he eivät kykene hallinnoimaan Bitcoinin valuuttakursseja. Vaikka keskuspankit kyllä itse pystyvät tekemään Bitcoineilla voittoja, mutta se on keskuspankkiireille aivan sama juttu, koska he muutenkin luovat rahaa tyhjästä mm. yksittäisten kuluttajien uutta velkaa vastaan.

Mutta se että nyt nuo yksittäiset kuluttajat pystyvät tekemään jopa tuhansien prosenttien voittoja ilman velkaantumista. Joten nämä keskuspankkiiri ponzi-huijarit jäävät silloin näppejään nuolemaan.

Koska tämä nykyinen rahajärjestelmäkin perustuu vain velkaan, joka tarkoittaa sitä että kaikki maailmassa liikkeelle laskettu fyysinen raha on vain velkaa. 

Joten jos kaikki maailman velka maksettaisiin pois, niin kaikki fyysinen valuutta katoaisi pois.

Tämä siis kertoo jo suoraan sen miten nykyinen kapitalistinen talousjärjestelmä muistuttaa kuin mätää omenaa, joka vain ulkoapäin vaikuttaa vielä ehjältä. 

Kun tämän mädän omenan symbolinen merkitys on siinä, että niin kauan kuin nuo pankkien asiakkaat (kuluttajat jne.) luottavat siihen, että heidän varansa pysyvät pankeissa. Vaikka todellisuudessa pankeilla ei ole kuin vain murto-osa näistä varoista, joita se on kuitenkin esittänyt säilyttävänsä asiakkaidensa varoja.

Tästä johtuu siis tämä ns. pankkien talletuspako, joka mm. toteutui Kreikan talouskriisin aikana 2008-2009. Jolloin pankit joutuivat laittamaan myös pankkiautomaateille nuo alle 100 euron päivittäiset nostorajoitukset.

Mutta jos talletuspako mahdollistaisi rajattomat pankkitilien tyhjennykset, niin siinä menisi yksi jos toinenkin pankki konkurssiin. Koska heillä ei vaan yksinkertaisesti löydy sen verran varoja, joita he esittävät pitävänsä holveissaan.Pankki ala kun perustuu ja on aina perustunut valheelle ja huijaukselle nimeltä velka.

Mutta Bitcoineihin tai muihin kryptovaluuttoihin sijoittamalla pystyt auttamaan panostuksellasi taistelemaan näitä rikollisia keskuspankkeja vastaan ja lopulta nuo vallanahneet pankkiirisiat tulevat tuhoamaan itse itsensä.Jos vielä mainittakoon että tämä vallanhimoisten hullujen pankkiirien joukko ei ole juutalaisia. Koska he ovat alunperin vain pelkkä Turkkilainen kasaarien puolipaimentolaiskansa.

Joten tätä alkuperäistä juutalaisuutta ja sionismia ei pidä koskaan sekoittaa keskenään, koska kasaarit nimenomaan loivat poliittisen sionismin sekä Israelin juutalaisvaltion.Mutta tähän päivään mennessä näitä muinaisen kasaarien käärmeitä on pesiytynyt aina Wall Streetille asti. 

Että jos me annamme näiden käärmeiden edelleen määrätä pankkimaailmassa, niin jatkossakin tulee olemaan lisää suuria maailmansotia, joista nämä koukkunokat käärivät jälleen sadat miljardit omiin taskuihinsa.


Lähteet: https://bittiraha.fi

Iltalehti