http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

perjantai 28. huhtikuuta 2017

Ronald Bernard paljasti Illuminatin vehkeilyn


Tämä äskettäin Youtubeen levinnyt video, jossa tämä Hollantilainen ent. sijoitusalan pankkiiri Ronald Bernard kertoo faktat tiskiin tästä n. 8500 miehen eliitistä, joka johtaa koko maailmaa on levinnyt jo hyvin laajalle.Nyt tämä video on käännetty myös Suomeksi, josta kiitos Vastavalkean sivustolle.


Ronald Bernard toimi pitkään ensin yrittäjänä mutta jossain vaiheessa kun hänen kontaktiverkostonsa vaikuttivat jo finanssialalle, niin hänet houkuteltiin lopulta pankkimaailman huipulle, jota hän kuvasi eräänlaiseksi psykopaattikoulutukseksi.

Bernard kuitenkin totesi, että näissä suurempikenkäisten kuvioissa joutuu laittamaan omatuntonsa pakastimeen ja jäädyttämään sen. 

Hän kertoi kirjaimellisesti lapioineensa yhden eurooppalaisen pankin kellarissa 1990-luvun Irakin kauppasaarron aikana Irakille myydyistä öljytuloista kertyneitä Irakin dollareita. 

Tätä pimeetä rahaa oli kuulemma niin paljon, että Saksalaisen pankin tiloissa näitä dollareita oli sullottu useisiin rekka-autoihin. Mutta nämä rahat oli kuitenkin pestävä pois ja se tehtävä Bernardilla oli.


He ovat itseasiassa kaikki ystäviä keskenään ja samalla puolella

Ehkä suurin ja mielenkiintoisin kohta on se, että kuinka Bernard paljastaa sen kuinka he ovat kaikki ystäviä keskenään. Kun kaikki luulevat maailmassa, että on olemassa useita taistelupareja, hyviksiä ja pahiksia, mutta korkeimmalla tasolla se on ainostaan peliä, ja he kaikki toimivat yhdessä.  

Eliitti pysyy vallassa vain hajoita ja hallitse keinoin

Bernard puhui eliitin pysyvän vallassa vain tällä vanhalla "hajoita ja hallitse" keinoin, joka on ihmisten jakamista toisiaan vastaan.


Italialaisyrittäjän (tehtaanjohtaja) itsemurhalle naurettiin porukalla räkäisesti 

Bernard kuvailee myös sitä kuinka hänen kolleegansa nauroivat yhdessä räkäisesti yhdenkin italialaisen tehtaanjohtajan itsemurhalle, kun hänen yrityksensä oli ajautunut konkurssiin. Kun Bernardin pankkiiri kolleegat olivat ensin ajaneet Italian valtiota kohti konkurssia dumppaamalla sieltä italian valuuttaa pois.

Joten tämän johdosta Bernard toteaa, että kuinka monet hänen entisistä kolleegoista ajautui käyttämään alkoholia sekä huumeita.


Lapsiuhraus rituaali oli liikaa

Lopulta kun Bernard kutsuttiin ulkomaille näihin eliitin salaisiin rituaaleihin, niin hän tutustui myös tämän ns. saatanan kirkon toimintaan. Mutta hän vielä luuli, että kaikki oli tässä kun hän näki siellä alastomia naisia sekä alkoholia.

Mutta pahin oli vasta edessä, kun hän joutui todistamaan yhtä lapsiuhraus rituaalia.

Tämä oli hänelle liikaa ja hänen mieltään ei kuitenkaan saatu rikottua tuolla rituaalilla. Joten Bernardin omatunto alkoi palaamaan ja hän ei enää pystynyt tekemään entisiä hommiaan.

Tämän jälkeen Bernardia yritettiin kiristää, mutta se osoittautui lopulta hyvin hankalaksi.

Häntä oltiin ennen tuota pahoinpidelty mafia keinoin. Koska nämä hänen entiset työnantajansa varmistivat sillä, ettei tuota hänen aikoinaan kirjoittamaansa salassapitovelvollisuutta tultaisi rikkomaan.

Lopulta Bernard päätyi teho-osastolle ja koki kuolemanrajakokemuksen.

Hänellä meni yli vuosi parantumiseen tuon kokemuksen jälkeen. Mutta tuon kokemuksen jälkeen se sai hänet uskomaan valoon, jonka puolen sopimuksen hän myös teki.

Hän siis hylkäsi tuon pahan, jota edustaa tämä n. 8500 miehen valtaeliitti, jonka historian Bernard kertoo ulottuvan tuhansien vuosien päähän.

Bernard myös toteaa kuinka nämä muinaisessa Babyloniassa lapsia uhranneet 10 juutalaista heimoa erotettiin sieltä, koska he uhrasivat lapsia.

Bernardin mukaan tämän pahan eliitin toiminta pyrkii hävittämään kaiken ihmisyyden sekä tuhoamaan tämän koko planeetan, joka on kyllä hyvin selkeästi näkynyt mm. näiden finanssipankkien toiminnassa. Mutta tuo vehkeily vaan toteutetaan riittävän kulisseissa, ettei tavalliset ihmiset sitä näe.

Bernard toteaa vielä, että "Yhdistykää ja tulkaa yhteen ja tämä koko paska tarina (eliitti) lakkaa olemasta".

Hän on tässä aivan oikeassa, sillä yhdistyminen onkin se salaisuus, jolla tämän 8500 hengen maailman salaisen eliitin rinkirunkkauskerhon saa lakkautettua.

Sillä tällä hetkellä tämän Illuminaati-eliitin vastainen oppositio on jo kasvanut niin suureksi, että se on saanut jo tämän pankkimafian polvilleen, koska he pelkäävät paljastuvansa. Mutta he paljastuivat jo, kun Bernard löi faktat tiskiin.

Nyt seuraavaksi näiden muutamien valtioiden oikeuslaitokset tulisi vangita nämä keskuspankkitason rikolliset, kuten Islanti teki jo 2010.

Islannilta löytyi tähän rohkeutta, koska siellä islantilaiset ottivat vallan takaisin omiin käsiinsä.

CIA:n sekä NSA:n sisälläkin toimii jo niin paljon valon puolen tyyppejä, että heistä aina välillä joku tulee julkisuuteen uusien paljastusten lomassa, joista Vault 7 dokumentit ovat uusin värisuora.

Mutta myös tämän Ronald Bernardin rohkea ulostulo avaa nyt todella monien ihmisten silmät, jotka alkavat nyt vasta näkemään tämän kaiken muun yhteiskuntien harhautuksen taakse.

Ronald Bernard

syntyi vuonna 1962. Hän opiskeli taloustieteitä ja psykologiaa ja työskenteli 30 vuotta finanssimaailmassa eri toimeksiantajille. Haastattelussa kuvaamansa omantunnonkriisin jälkeen hän irtautui menestyksekkäästä voitontavoitteluun perustuvasta työstään ja oli mukana perustamassa ”B of joy” -osuuskuntaa, joka tähtää ilman korkoa tapahtuvaan kestävän kehityksen mukaiseen pankkitoimintaan.

Osuuskunnan sivuilla korkoa verrataan loiseen, joka aiheuttaa puutetta ja kriisejä. Koron, bonusten ja riskisijoitusten sijaan B of Joy kertoo sijoittavansa paikalliseen talouteen, kestäviin projekteihin ja pieniin ja keskisuuriin yrityksiin terveen ja oikeudenmukaisen yhteiskunnan synnyttämiseksi. Tavoitteena on kansalaisten itsensä ylläpitämä pankki, jossa jokainen hallinnoi itse omia varojaan, ja joka ei anna lainaksi enemmän rahaa kuin sillä on käytettävissään.

Lisää tietoa B of Joysta löytyy täältä 
ja sen henkilökunnasta, mukaan lukien Ronald, täältä.Lähde: https://vastavalkea.fi/2017/04/27/valkeus-paljastaa-pimeyden-tyot/