http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

perjantai 28. huhtikuuta 2017

Onko vapun talvisään takana HAARP ?
Tällä viikolla suomen säätilassa tapahtui aika kummallisia muutoksia, kun alkoi sataa räntää myös Helsingissä. 

Sääennuste sunnuntaille näyttää tällaiselta, että lämpöä on kaikkialla muualla paitsi skandinaviassa.


Maan Schumannin resonanssi on noussut jo 90 Hz taajuudelle, jonka reaaliaikaisia lukemia voi seurata tämän linkin kautta. 

Vuosi sitten huhtikuuta Helsingissä oli + 5,8 C lämmintä ja tuulen nopeus 5 m/s.


Nyt Helsingissä on luvattu tälle lauantaille räntä ja lumisadetta sekä tuulen nopeus 11 m/s .

Vielä puuttuu se, että ilmatieteenlaitos tiedottaa luvassa nyt koko vapun talvisää.


HAARP on koko ajan päällä ja vaikuttaa ELF-aalloilla myös suomalaistenkin mielentilaan

NATO:n sekä USA:n armeijan salainen skalaariase HAARP (EISCAT) on vuonna 1995 Alaskaan ja myöhemmin Norjan Trömsaan rakennettu projekti, jonka tarkoituksena on lähettää ilmakehään ELF-aaltoja, joilla häiritään ihmisten ajattelua.

Nyt Lappiin ollaan rakentamassa tänä vuonna uutta Naton HAARP (EISCAT) skalaariasetta.  

HAARP on lyhenne sanoista High Frequency Active Auroral Research Program), joka on virallisesti pelkkä tutkimusprojekti, jonka tavoitteena on oppia ymmärtämään, simuloimaan ja kontrolloimaan ionosfääriä sekä siellä tapahtuvia sähkömagneettisia prosesseja.

Toisinsanoen kaikki nämä maaplaneetalle Schuman resonanssia nostaneet värähtelyt yritetään nyt kalibroida pois HAARP:lla ja koska Suomi on vielä maana hyvin erityisessä asemassa. Koska valo tulee pohjolasta, niin tämän vuoksi Suomi on heti ensimmäisenä targettina HAARP:n vastaiskulle.

HAARP:n rahoittajia ovat Yhdysvaltain ilmavoimat sekä laivasto, joten jos tämä on pelkkä sääntutkimusasema, niin miten voi ilmavoimia kiinnostaa säätilat ?

Jos HAARP:lla pystytään johonkin rajaan asti manipuloimaan maaplaneetan ionosfääriä, niin kun ionosfääri on planeetan kaasukehän läosan kerros, jossa kaasukehän molekyylit ovat ionisoituneet säteilyn vaikutuksetsa, ja muodostavat magnetosfäärin sisimmän osan. 

HAARP perustuu hyvin pitkälle Nikola Teslan patentteihin, jotka kuitenkin varastettiin häneltä. Koska tämä hänen teknologiansa katsottiin lopulta uhanneen vapaaenergialla ahneita ja monikansallisia sähköyhtiöitä.


Tämä Schumannin resonanssin nousu 90 Hz taajuudelle on ollut varsinainen shokki valtaeliitille, koska se on saanut jo todennäköisesti tietyt USA:n ilma sekä merivoimien kenraalit salaisesti koolle.

Siellä pidetyt kriisipalaverit johtivat ilmeisesti siihen, että nyt tätä Suomenkin sekä skandinavian säätilaa alettiin manipuloimaan HAARP:lla ja suomalaisetkin saavat lumisen vapun vieton. Koska HAARP on myös mielenmuokkausaseen lisäksi myös säätilanmuokkausase.


Tällainen 90 Hz tason maan värähtelytaajuus siis tarkoittaa jo sitä, että nyt tapahtui tämä kriittisen massan herääminen, joka vaikuttaa jokaisen tällä planeetalla elävän sielun tietoisuuteen.

Ihmisten aivojen taajuudet ovat: 

Delta 1 - 4 Hz -> Syvän unen tila / alitajunta
Theta 4 - 8 Hz -> Kevyt uni / Syvä meditaatio
Alpha 8 - 14 Hz -> Kevyt meditaatio / Tietoisuuden syvempi tila
Beta 14 - 40 Hz -> Korkea valppaus
Gamma 40 + Hz Korkeamman tietoisuuden tila  


Astrologiassa nämä käynnissä olevat muutokset näkyvät merkuriuksen perääntymisenä 9.4 - 3.5.2017, joka asettaa myös jokapäiväiseen kommunikaatioon suuria haasteita.


Meditointi olisi hyvä aloittaa, koska sillä voi jokainen tasapainottaa tämän muun voimakkaan informaatiotulvan (tv, media jne.) aiheuttamaa moskaa energiakehostaan.

Äiti maa on kokemassa nyt muutosta, joka voi myös näkyä jopa suurina luonnonmullistuksina. Kun Filippiineillä sattui äskettäin jo 6.8 richterin maanjäristys. 

Mutta tämä tuhoisampi luonnonmullistus saattaa olla sellainen tilanne, jos jokin meranalainen tulivuori sattuisi aktivoitumaan. Jollaoinen saattaisi aiheuttaa suuren tsunamin.


Kanarian saarilla on peräti seitsemän tulivuorta, joista osa on meren alla. 

Joitain vuosia sitten eräs tiedemies varoitti joitain vuosia sitten Kanariansaarten tulivuorista, että ne saattaisivat vielä aiheuttaa tuhoisan aallon (tsunami).


La Palman saarelle syntyi tulivuori vuonna 1971, kun saaren eteläkärki repesi kahtia.On oletettu, että seuraava tulivuoren purkautuminen La Palmalla voisi aiheuttaa niin tuhoisan megatsunamin, että sen tuhoaallot ulottuisivat aina USA:n itärannikolle asti. 

Tämän teki myös eräs sveitsiläinen tiedemies, joka teki asiasta vielä laskelmat.

Lähteet: http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2017/04/maan-schuman-resonanssi-noussut-90-hz.html

https://www.youtube.com/watch?v=RLczNzWBbpE&feature=youtu.be http://nwohavaintojapromo.blogspot.fi/2017/02/schumannin-resonanssi-noussut-36.html 
  
http://www.adonai.fi/varcas-9.4.17-huhti-toukokuu-2017---merkurius-peraantyy-harassa-ja-oinaassa-ja-on-yhtymassa-uranuksen-kanssa?newKskPage 

http://www.meditaatio.opassivut.com/aloittaminen.html  

https://www.volcanodiscovery.com/canary-islands.html 

https://www.youtube.com/watch?v=BKIQlysM7og