http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

torstai 29. lokakuuta 2015

Kasaarijuutalaisen mafian vaiettu historia



Rikollisten finanssipankkien takana vaikuttava salainen pankkieliitti koostuu mitä suurimmaksi osaksi ns. kasarijuutalaisista. Kasaarien historia ulottuu aina Kasaarien kaanikuntaan asti, joka syntyi kasaarien paimentolaiskansan eroamisesta Länsiturkkilaisesta kaanikunnasta.

Pahamaineinen Illuminati -salaseura on käytännössä täysin samaa porukkaa, jonka sisällä kasaareilla on suurin valta.


Mike Harris niminen tutkija alkoi selvittelemään kasaarien historiakytköksiä ja huomasi, että he ovat sekaantuneet niin Venäjän vallankumouksen syntyyn, kuin myös Kiinan vallankumouksen syntyyn. Samalla he saivat myös aikaan Yhdysvaltojen sisällissodan sekä murhasivat lukuisia Euroopan kuninkaallisia, jotta heidän pahamaineisten valtapyrkimystensä päälle ei astuttaisi.

Kasaarijuutalaisten mafia käy koko ajan salaista sotaa Yhdysvaltoja vastaan ja käyttää aseenaan valtionterroria, joita toteutetaan false-flag iskuina Naton operaatio Gladion tyyliin. Yksiä tunnetuimpia kasaarijuutalaistne organisoimia valtionterrorismintekoja Yhdysvalloissa kuitenkin lienee 9/11 terrori-iskut sekä Oklahoman pommi-iskut vuonna 1995.

100-800 Jkr. Kasaarien mafia syntyy

Kasaarit saivat noina aikoina aikaan yhdyskunnan, jossa valtaa piti pahamaineinen kuningas, joka hyödynsi Babylonian aikaista mustaa magiaa. He murhasivat jo tuona aikana monia kuninkaallisia.

800 Jkr. - Kasaarien mafia siirtyy vaikuttamaan Venäjälle ja muihin maihin    



Venäjän johtajat ovat kautta aikain valittaneet siitä, että kuinka heidän maansa sisällä ovat pitäneet salaista valtaa kasaarit. He kauan sitten lähettivät kasaarien kuninkaan, jonka täytyi valita yksi kolmesta Aabrahamin uskonnoista ihmisilleen. 

Kasaarien kuninkaalle yksi vaihtoehto oli Islam, toinen kristinusko ja kolmas Juutalaisuus. Lopulta Kasaarien kuningas valitsi kansalleen Juutalaisuuden.

Samalla kuitenkin Kasaarien eliitti harjoitti koko ajan mustsaa magiaa sekä satanistisia riittejä, jotka olivat kytköksissä Luciferiseen satanismiin. He olivat osallisina lukuisiin vaikutusvaltaisten kuninkaallisten murhiin. 

1200 AD - Venäjä sekä muut maat saavat tarpeeksi Kasaarien toimista ja ryhtyvät toimiin


Joskus 1200 AD, Venäjä ryhtyi vastatoimiin ja vaati pysäyttämän Kasaarien aikeet. Kasaarit kun sieppasivat jopa nuoria lapsia ja murhasivat niitä omissa satanistisissa verirituaaleissaan satanistisille jumalille.

Tuolloin kuitenkin kasaarijuutalaisten johdosta suurin osa ehti paeta pois kasaarien valtakunnasta Eurooppaan ottaen myös mukaansa valta-aikakautensa aikana ryöstetyn omaisuuden, josta suurin osa oli kulta ja hopeaan sidottuja arvoesineitä.

Tämän kasaarijohtajiston pakoreissun jälkeen kasaarit julistivat koston ja ikuisen sodan Venäjää vastaan.

Kasaarien mafia tunkeutuu Englantiin




Sitten kasaarijuutalaisten mafia soluttautui Englantiin ja he hommasivat puolelleen muuan Oliver Cromwellin, joka saatiin murhaamaan Englannin kuningas King Charles ensimmäinen.



Tästä lähti sitten käyntiin Englannin sisällissota, jonka salainen poliittinen motiivi oli saada Englantiin ja tarkemmin Lontooseen kasaarien perustama pankkilaitos.



Tämän jälkeen kasaarien mafia päätti soluttautua koko maailman pankkijärjestelmän sisälle ja käyttää koko ajan apunaan mustaa magiaa. Eli Babylonian ajoilta tuttua rahajärjestelmän manipulaatiota, joka oli sitä että rahaa painettiin tyhjästä ilmasta kuten nytkin kaikki rikolliset keskuspankit tekevät edelleen.



Rothschildien pankkisuku Saksasta (alunperin Bauer) alkoi saada sitten kasaarien mafian sisällä yhä enemmän valtaa. Nykyään Rothschildien pankkisuku on kasaarien johdossa ja he vallankaappasivat koko Englannin pankkijärjestelmän aikanaan.



Rothschildien suku (Bauer) sai organisoitua jo monia satoja vuosia sitten, että juuri heidän pankkisukunsa edustajat lähetettiin eri puolille Eurooppaan, jotta kasaarien mafian edut turvattaisiin. 



Kasaarit murhasivat jo 1600-luvulla Brittiläisiä kuninkaallisia, jotta heidän valta-asemansa ei horjuisi. 1700 -luvulla he murhasivat Ranskalaisia kuninkaallisia. 



Ensimmäistä maailmansotaa edeltävä Itävaltallan prinssi Ferdninandin murha oli kasaarien aikaansaannos, jolla saatiin käyntiin ensimmäinen maailmansota. 



Hieman ennen II-maailmansotaa kasaarit saivat murhattua lukuisia Englantilaisia sekä Saksalaisia kuninkaallisia. Sitten he saivat syrjäytettyä myös Kiinalaisia  ja heikennettyä Japanin valta-asemaa.



Kasaarien mafia on myös murhannut Yhdysvaltojen kaikki presidentit ja näin ollaan toimittu, mikäli presidentti osoittaa liian vahvaa johtajuutta, eikä suostu pelaamaan kasaarimafian pelisääntöjen mukaan. Siksi McKinley, Lincoln ja Kennedy murhattiin.  



Rothschildit saivat myös selville vakoiluverkostonsa kautta, että kuinka Turkin ooppiumbisnes oli kasvamassa. Näin he saivat sitten Turkin myymään ooppiumiaan Kiinalle. Tämä sai altistettua miljoonat ihmiset ooppiumille ja tämän johdosta satoi kultaa ja hopeaa Rothschildien laariin. Tästä saivat alkunsa myös Kiinan ooppiumsodat.



Seuraava Rothschildien suuri suunnitelma oli saada organisoitua suuri maailmanlaajuinen orjaverkosto, jota johdotettiin Afrikasta. 



Rothschildit siis organisoivat ns. orjakauppaa ja heidän orjakauppiaat kidnappasivat orjia ja veivät ne heidän aluksiinsa ja kuljettivat Karibialle sekä Yhdysvaltoihin, joissa heidät myytiin orjiksi paikallisille maanomistajille.



Rothschildit saivat myös aikaan ns. FIAT-järjestelmän pankkisysteemiin, joka takasi heille yksin monopolin luoda rahaa kiertoon yksityisomisteisten keskuspankkiensa kautta.



Rothschildit yrittivät kaapata vallan Yhdysvalloissa uudelleen vuonna 1812, jolloin kasaarien mafia epäonnistui. Mutta vasta vuonna 1913 heidän juoni onnistui, kun Yhdysvaltain kongressissa luotiin perustukset heidän pyörittämälle yksityiselle rahanluontilaitokselle, eli USA:n keskuspankille.



Tämän USA:n keskuspankin perustamista edeltävät kokoukset olivat niin salaisia, että J.P. Morganin organisoimaan kokoukseen ei saanut kukaan tulla edes omalla nimellään.



Sitten Rothschildit ja kasaarit saivat organisoitua Venäjän verisen vallankumouksen ja kaapattua siellä vallan. Venäläiset tunnetut kulttuurihenkilöt osittain tietävät tämän salatun totuuden, että kuinka ne tahot jotka siellä kaappasivat vallan eivät olleet Bolsevikkeja. Vaan he olivat kasaarijuutalaisia, jotka vihasivat Venäläisiä. He myös olivat sen takana, että pian tämän jälkeen miljoonia Venäläisiä murhattiin ns. entisissä puhdistuksissa.



Tuolloin Rothschildien kasaarimafia jälleen kerran päätti haltuunottaa Juutalaisuuden





Rothschildien salainen juoni oli saada haltuunsa koko Juutalaisuus ja pystyä hallitsemaan heitä mielenhallinnan tasolla. Näin sitten Rothschildit kaappasivat koko Juutalaisuuden idean ja liittivät siihen Talmundin opit (Luciferismi ja Satanismi). 



Rothschildit olivat näin Israelin valtion perustamisessa yksiä suurimpia avaintekijöitä ja rahoittajia. Talmund opit liitettiin sitten mukaan ja luotiin maailmanlaajuinen Sionistinen poliittinen agenda, joka tunnettiin nimellä Uusi Maailmanjärjestys (The New World Order).



II-maailmansota oli pitkälti kasaarien mafian aikaansaannosta ja he myös suunnittelivat, että kuinka Natsi-Saksan perustamilla keskitysleireillä tapettaisiin n. 200 000 Juutalaista mm. näännyttämällä. Sitten kuitenkin kasaarien hallitseman Punainen Risti järjestön puolelta Holokaustin uhrilukun lisättiin vielä ylimääräinen nolla perään, jotta Juutalaiselle kasaarimafialle saataisiin lisää sympatioita ja uhrimentaliteettia maailmalla.



II-maailmansodan aikana kasaarijuutalainen pankkimafia sai Saksan talousjärjestelmän tuhottua lähes täydellisesti. Siihen ei tarvittu kuin vain hallittu kansallissosialismin nousu, joka saatiin aikaan Adolf Hitlerin avulla. Hitler oli siis pelkkä nukkejohtaja tämän kasaarien mafian geopoliittisessa leikissä.




Ensimmäinen maailmansotakin USA:n osalta sai alkunsa siitä, kun kasaarijuutalaisten mafia sai organisoitua false-flag iskun, jolla upotettiin Yhdysvaltalainen matkustaja-alus Lucitania. Tästä syytettiin sitten Saksaa ja näin USA:n joukot saatiin lähetettyä II-maailmansotaan.



Toisen maailmansodan jälkeen kasaarien mafia päätti luoda puitteet ns. kylmälle sodalle ja se sai Amerikan perustamaan sotilastukikohtia Kuuban lähelle. Samalla myös Neuvostoliitto alkoi perustaa sotilastukikohtiaan sinne, mikä uhkasi laukaista ydinsodan. 




Holokaustin poliittinen motiivi



Holokaustin valheilla on ollut aina poliittinen agenda ja se on tarkoitettu kaiken Sionismiin kohdistetun kritiikin vaientamiseen. Mutta jos kasaarit eivät olisi valehdelleen Holokaustin uhriluvussa ja Punainen Risti olisi julkistanut ne viralliset n. 227 000 kpl keskitysleireillä menehtyneet Juutalaiset. Niin Holokaustia ei voitaisi tuolloin käyttää Sionistisen kritiikin vaientamiseen antisemitismin leimakirveellä.



Juutalaisuuden vastustaminen on aivan eri asia kuin vastustaa kasaarijuutalaisten rikollisen mafian Sionismia. 



Tämä siis tarkoittaa sitä, että alkuperäisellä Juutalaisuudella ei ole mitään tekemistä poliittisen Sionismin kanssa. Mutta Kasaarit ovat kaapanneet vallan ja saaneet soluttauduttua Juutalaisuuden sisälle, jolla he ovat vääristäneet koko Juutalaisuuden alkuperäiset arvot.



Tuo vuonna 1947 kaapattu maa-alue lähi-idässä nimeltä Israel on kasaarien aikaansaannosta.



John Hopkins (MD) on tehnyt tutkimusta joka osoittaa sen, että kuinka 97.5 % Juutalaisista jotka asuvat Israelissa, ei ole Heprealaista DNA:ta. Näin ollen heillä ei ole mitään geneettisiä siteitä tuonne alueelle ja elävät näin vieraalla maalla. Mutta sen sijaan n. 80 % Palestiinalaisista on Heprealaista alkuperää oleva DNA.



Rothschildit julistivat myös jo kauan aikaa sitten sodan läntistä koulutusjärjestelmää vastaan.

Suunnitelmana oli saada kaapattua koko läntinen koulutusjärjestelmä ja aivopestä oppilaista ns. kuuliaisia kansalaisia.



Tämä ryhkäkuriin ja auktoriteettiuskoon perustuvan suggestion avulla ihmisistä luotiin ns. tottelevaisia kansalaisia, jotka käyttäytyivät myös poliittisesti korrektisti.



Tähän erittäin tehokkaaksi apuvälineeksi huomattiin myös juomavesiverkostojen fluoraaminen, jolla saatiin heikennettyä ihmisten käpyrauhasen toimintaa. Tästä samasta syystä myös hammastahnoissa on aina ollut fluoria, jotta se saisi heikennettyä käyttäjiensä käpyrauhasen toimintaa.



Kasaarien juutalaismafia sai sitten 2000-luvun alussa päähänsä, että nyt olisi aika lavastaa terrori-isku USA:n maaperällä, jotta saataisiin taas USA:n armeijalle uusi sota (Afganistanin sota).



Näin he sitten organisoivat 9/11 terrori-iskut, jotka toteutettiin 11. syyskuuta 2001. 



Sitä ennen kuitenkin kaikkia Yhdysvalloissa ja erityisesti New Yorkissa asuvia vaikutusvaltaisia Juutalaisia kasaarimafian kavereita varoitettiin, että ei tulisi lentää tuona 11.9.2001 päivänä. 



Samoin myös World Trade Centerin kaksoistorneissa sijainneet lukuisat Juutalaiset firmat muuttivat sieltä pois muutamaa viikkoa aiemmin. 




Kovimpien huhujen mukaan Rothschildien ja kasaarien mafia on kätkenyt Yhdysvaltoihin 25 ydinpommia siellä sijaitseviin suurkaupunkeihin, joita voitaisiin käyttää Israelin ns. Samson optioon



Rothschildit ja kasaarien mafia on hurjimpien huhujen mukaan kätkenyt 25 ydinpommia Yhdysvaltojen suurkaupunkeihin. 



9/11 terrori-iskujen jälkeen Rothschildien ja kasaarien mafian edustaja ilmoitti Yhdysvaltain hallinnolle, että mikäli USA:n hallinto tulisi estämään Israelin organisoimaa poliisivaltiokehitystä, niin USA:n suurkaupunkeihin sijoitetut ydinkärjet tultaisiin laukaisemaan kostoksi. 



Näin Yhdysvalloissa saatiin perustettua ns. Holemand Security (DHS), jonka entinen johtaja on Janet Napolitano.





Rothschildit kuitenkin eivät misään vaiheessa tajunneet Internetin voimaa. Näin he joutuivat sitten huomaamaan, kuinka heidän geopoliittinen ja rikollisen mafian salajuoni on alkanut paljastumaan yhä suuremmalle yleisölle. 



Ja kuten olemme huomanneet viime vuosina, kuinka Euroopan Unionin komissiot sekä USA:n kongressi yrittää luoda mitä uskomattomampia lakeja, joilla yritetään kiristää Internetin sananvapaus. Siinä he eivät tule kuitenkaan onnistumaan koskaan, koska koko Internet täytyisi silloin kieltää ja sen tempun tehtyään kyteisi sellainen kapina, että vallankumous olisi syntynyt jo yhden päivän sisällä.



Tämän takia tälle Kasaarien rikollismafialle ei ole jäänyt enää mitään muita keinoja kuin kiristys ja uhkailu sekä valtionterrorismin psykologinen terrori.  



Kasaarijuutalaisten rikollisten pankkimafia edustaa satanistista pimeyden valtaa, kun Internet edustaa taas tietoisuuden evoluution valon puolta. Joten kummassako löytyy enemmän tehoa ? Kun tuollainen lapsien kidnappaaminen ja rituaalimurhaaminen Baabelille on kotoisin jo keskiajalta, mutta Kasaarien eliitti ei ole suostunut vieläkään tulemaan pois keskiajalta. He yrittävät sen sijaan pitää horjuvasta valta-asemastaan kiinni kaikin kynsin hampain.



Kuitenkin sellainen päivä on vielä joskus edessä, jolloin tämä kasaarien rikollisklaani joutuu tunnustamaan sen julkisesti, että heidän peli on menetetty.