http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

lauantai 19. elokuuta 2023

Infowarsin toimitus sai sisäpiiriläiseltä tiedon, että koronarajoitukset ja maskisekoilu palaa USA:ssa tauolta syyskuun keskellä

 


Amerikkalaisen Infowars vaihtoehtomedia sai tiedon, jonka väitetään tulleen ihan Joe Bidenin hallinnosta asti.

Tämän tiedon mukaan Bidenin hallinto suunnittelee jo nyt tulevia koronarajoituksia sekä aikovat ottaa ne maskipakon kanssa käyttöön ensikuun (syyskuu 2023) puolessa välissä.

Näillä rajoitustoimilla ja lockdowneilla kuulemma haluttaisiin antaa lähtölaukaus tuleville 2024 USA:n presidentinvaaleille, jolloin Joe Biden halutaan jälleen globalistien toimesta uudestaan valkoiseen taloon ja milläs muulla keinoin, kuin jälleen röyhkeällä vaalivilpillä.


Mitäs Euroopassa tapahtuu, jos jenkit palauttavat koronarajoitus sekoilun takaisin ? 

Tämä tässä koronarajoitus sekoilussa on raskainta, kun sitä johdetaan selkeästi maan rajojemme ulkopuolelta, niin jos jenkeissä tähän lockdown rajoitussekoiluun maskipakkoineen palataan, niin siitä on enää pieni kynnys, että nämä rajoitustoimet yllytetään myös tänne EU-maihin.

WHO levittää tällä hetkellä koronasta propagandaa, että muka joku EG.5 muunnos leviäisi siitä Euroopassa. Mutta nyt mediassa tämä muunnos on saanut nimen, joka on otettu kreikkalaisen mytologian ja eripuran jumalattaren Eriksen mukaan.

Jos nyt kuitenkin mennään niihin tutkimattomiin faktoihin, että nämä variantin leviävät vain niitä pelkäävien päässä, eli mielikuvituksessa ja jos sen hinta on useille koronarokotuksille meno, niin siinä tuhoutuu myös näiden rokotteiden ottajien immuniteetti, koska he saavat vereensä tuota myrkyllistä grafeenioksidia, joka hyytelöittää heidän veren.


Samoin myös punasolut alkavat tuhoutumaan, jos harrastat suojaamatonta seksiä koronarokotetun kanssa.

Koronarokoteteuista ihmisistä on tullut HIV ja AIDS potilaiden tapaan käveleviä biologisia aseita, joista ei lehdet vieläkään kirjoittele mitään, kun niiden ei anneta kirjoitella, ettei vaan tämä COVID19 kusetus paljastuisi jokaiselle meille.