http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

keskiviikko 30. elokuuta 2023

Helsingin Espan vappukaahari Tuuppa Taipale jätettiin tuomitsematta Helsingin käräjäoikeudessa syyntakeettomana


Helsingin, Espalla 2022 vappuna ihmisjoukkoon vauhdilla kaasuttanut vappukaahari Tuukka Taipale jätettiin tuomitsematta syyntakeettomana Helsingin käräjäoikeudessa. Eli hän jäi siis ilman tuomiota, vaikka ajoi sekavassa tilassa ihmisen päälle Helsingin, Esplanadilla 2022 vappuna.

Tosin näissä syyntakeettomustapauksissa hyvin usein kyseinen henkilö pistetään suljetulle osastolle virumaan hoitojaksoille, jonne myös Tuukkakin joutui heti sen vappukaahauksensa jälkeen, koska viimeinen valokuva hänestä löytyi tuolta hänen henkilökohtaiselta Twitter tililtään ja on peräisin Espoon, Jorvin psykiatrisesta sairaalasta suljetulta akuuttiosastolta (Tälle on myös lähde varmistettu, että kyseessä on Jorvin psykiatrinen akuuttiosasto).

Aika pian tämän jälkeen Tuukka muutti Twitter asetuksensa yksityiseksi, joten sen jälkeen vain hänen Twitter tilinsä näkyi enää vain sen tilaajille.

Tuukka sai myös Helsingin käräjäoikeudelta erikoiskohtelun muutama viikko sitten oikeudessa, kun toimittajilla ei ollut kenelläkään lupaa kuvata häntä naamasta. Normaalisti kun nämä vakavista rikoksista tuomitut joutuvat itse peittämään kasvonsa joko hupparilla tai jollain muilla naamioilla, niin Tuukan ei tarvinnut tätä enää tehdä, koska ilmeisesti jokin virkamieslaki suojeli hänen naamaansa, jota ei saanut lehdistölle näyttää ollenkaan.

Rikosoikeudellisesti näissä syyntakeettomuus tuomioissa yleensä aina päädytään psykiatriseen hoitoon ja se on sen jälkeen enää kyseisen tuomitun psykiatrisen hoitosuunnitelman ylilääkäreiden päätettävissä, että milloin tämä ihminen on taas ns. yhteiskuntakelpoinen.


Tuukan virka on edelleen voimassa valtionvarainministeriössä neuvottelevana virkamiehenä, joten siitä selviää se, ettei hänen työsuhdettaan olla vielä irtisanottu.

Kuinka on edes mahdollista, että virkamies voi ajaa autolla ihmisten päälle ja jäädä siitä ilman tuomioita, koska oli oikeuden mukaan syyntakeeton ? 

Onko hän ollut myös valtion neuvottelevana virkamiehenä syyntakeeton ? 

Eikös ole vähän huolestuttavaa, jos valtion raha-asiat ovat tuollaisen henkilön päätettävissä ? 


Tuukasta hieman taustoja, joista ei mediassa juuri puhuta ollenkaan


- Tuukka Taipale toimi aikaisemmin mm. Kokoomuksen euroedustaja Eija-Riitta Korholan avustajana Brysselissä.

- Hänellä on Instagramissa vain n. 300 seuraajaa

- Tuukan nettisivu oli tehty jo vuonna 2012, mutta se ilmestyi nettiin vain n. 2 kk ennen tuota Tuukan vappu kaahauskolaria

- Mutta myös monet muut Tuukan sometilit olivat aktiivisia vasta vuonna 2022, vaikka niistä monet oli avattu jo vuonna 2012. Että mistä johtuu tämä 10 vuoden ei aktiivinen some vaihe ?