http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

tiistai 7. tammikuuta 2020

III-maailmansodan lähtölaskenta on nyt käynnissä


Teksti: Teemu Vehkala

Kolmannen maailmansodan lähtölaskenta on nyt käynnissä, kun Iranin väitetään ampuneen nyt yli 10 ohjusta kahteen USA:n sotilastukikohtaan Irakissa. 

Nämä sotilastukikohdat ovat Al-Asadin ja Erbilin sotilastukikohdat.

Mutta jos asiaa tarkastellaan vaikka maailmansodan sytyttämisnäkökulmasta, niin se saattoi jopa olla niin, että jenkit ampuivat itse nuo ohjukset omaan sotilastukikohtaansa, jos vain sillä saataisiin III-maailmansota alkamaan.

Koska onhan Yhdysvalloilla jopa ensimmäisestä maailmansodasta kokemusta siinä, että he upottivat ennen liittymistä sotaan oman maansa matkustajalaiva RMS Lusitanian. Vaikka sen väitettiin upottaneen saksalaisen sukellusveneen, niin sen kuitenkin upotti Yhdysvallat itse.

Tonkininlahden välikohtaus oli taas tämä kun vuonna 1964 Yhdysvaltain laivaston hävittäjät USS Maddox ja Uss Utner Joy ollessa tiedustelutehtävissä joutuivat hyökkäyksen kohteeksi.

Samaan aikaan Israelin ilmavoimat aloittivat radioliikenteen häirinnän alueella ja hyökkäsi näitä amerikkalaisia sotalaivoja vastaan. 

Alukset upposivat ja tämän jälkeen sitten ilmoitettiin, että pohjoisvietnamilaiset olivat asialla ja näin Vietnamin sota pääsi alkamaan.



III-maailmansota suunniteltu jo yli 150 vuotta sitten

Niille jotka eivät vielä tiedä sitä, että kaikki nämä aiemmatkin maailmansodat I ja II suunniteltiin jo yli vuosikymmeniä etukäteen ja asialla olivat Illuminaatit.

Illuminatin surmestareihin kuulunut Albert Pike ja Giuseppe Mazzini laativat jo yli 150 vuotta sitten nämä suunnitelmat kolmesta maailmansodasta, jonka suunnitelman sisältänyt kirje vuodettiin julkisuuteen vuonna 1871.

Tästä kolmannesta maailmansodasta siellä sanotaan näin: 

"Kolmas maailmansota täytyy sytyttää käyttämällä hyväkseen Illuminatin toimitsijoiden luomaa vastakkainasettelua poliittisen Sionismin ja Islamistisen maailman johtajien kesken.



No USA:n Presidentti Donald Trump ja Iranin Presidentti Hasan Ruhani eivät tällä hetkellä varmasti ole missään lämpimissä väleissä ? 

Samaan aikaan kun muut valtiot ovat jälleen kerran jakaantuneet tässä kysymyksessä ja joutuvat taistelemaan viimeiseen pisteeseen saakka, fyysisesti, moraalisesti, henkisesti sekä taloudellisesti.

Tulemme vapauttamaan nihilistit sekä ateistit ja yllytämme suunnattomalle sosiaaliselle mullistukselle, joka kaikessa siinä kauheudessaan tulee näyttämään selvästi jokaiselle valtiolle absoluuttisen ateismin vaikutuksen raakalaisuuden syntyperän ja suurimman verisen mullistuksen.

Jokainen kansalainen on silloin pakotettu puolustamaan itseään maailman vähemmistöjen vallankumousta vastaan, joka johtaa noiden siviilisaation tuhoajien tuhoon. Kansakunta on pettynyt kristinuskoon, joiden deistinen sielu tulee tuosta hetkestä lähtien olemaan ilman kompassia tai suuntaa, he ovat huolestuneita, mutta ilman tietoa siitä mihin suuntaan tulee palvoa, he saavat todellisen valaistuksen virheettömästä Luciferin doktriinista silloin tulevan universaalin manifestin kautta, joka viimein päätyy julkiseen perspektiiviin.

Ja tämä lopullinen manifestaatio tulee johtamaan yleisestä taantumuksellisesta liikkeestä, joka johtaa kristinuskon sekä ateismin tuhoon. Eli molemmat on valloitettu ja tuhottu samaan aikaan. 

Kirjeessä mainittiin vielä lopuksi, että kuinka tämä kaikki johtaa lopulta yhteen maailman hallintoon."

Että sellainen Illuminati eliitin sotasuunnitelma joka on jo käynnissä



Israel on olennaisesti tämän III-maailmansodan syttymisnäyttämö, koska jossain vaiheessa Syyria, Irak ja Iran tulevat laukaisemaan useita ohjuksia sinne ja sen jälkeen nämä alkutahdit III-maailmansodalle ollaan jo nähty ja sen jälkeen siitä seuraa suurempi konflikti, joka lopulta tuohon uuteen maailmansotaan johtaa.

Itse asiassa tälläkin hetkellä näitä USA:n sotatoimia ja suunnitelmia Irania vastaan johtaa Israelin puolustusministeriö, joka on nyt jatkuvassa yhteydessä USA:n Presidentti Donald Trumpin kanssa. Mutta tätäpä ei haluta kertoa läntisessä valemediassa, jottei Israelin sotakiihkoa voitaisi näyttää julkisesti, kuinka sotakiimassa Benjamin Netanjahu tällä hetkellä on.



Tämä Iran vastaan USA maaottelun pääsyy löytyy pankkitoiminnassa.

Sillä Iranin keskuspankki ei ole vielä Rothschildien hallussa. Mutta Rothschildit lähettävät aina näihin maihin omat neuvottelijansa, jotka työskentelevät Pentagonille ja nähtävästi Iranin kanssa ei olla vieläkään päästy sopimukseen.

Mutta kun tämä Iranin sota todennäköisesti vielä laajenee kolmanneksi maailmansodaksi, niin jos Pohjois-Koreankin pankkijärjestelmä on vielä itsenäinen, niin luonnollisesti III-maailmansodan hyökkäysdoktriini ulottuu myös sinne asti.

Mutta myös Kuuban keskuspankkitoiminta on edelleen itsenäinen ja senkin Rothschildit haluavat kaapata itselleen.

Kun vielä muutama vuosi sitten Fidel Castroa pyydettiin eroamaan ja hänen tilalleen oltaisiin tuotu CIA:n valitsema nukkejohtaja, jonka seurauksena Kuuban ja USA:n väliset kauppasuhteet oltaisiin palautettu vain yhdellä ehdolla.

No sillä, että sen jälkeen Kuuba olisi luovuttanut keskuspankkinsa Rothschildeille, joka olisi sitten alkanut lainaamaan dollareita Kuubaan ja kyykyttämään sitä velalla. Mutta Fidel eikä hänen veljensä Raúl Castro suostuneet tuohon ehdotukseen. Nyt tätä diiliä on yritetty tarjota Kuuban nykyiselle Presidentille Miguel Díaz-Canelille.



Rothschildien ja Illuminaatien pakkomielle pankkitoiminnan kaappaamiseen maailmalla peruustuu salaiselle suunnitelmalle maailman hallituksesta

Tämä Rothschildien pankkisuvun ja Illuminaatien pakkomielle tämän koko maailman valtioiden pankkitoiminnan kaappaamisesta perustuu vain sille salaiselle suunnitelmalle, että koko planeetta on saatava jossain vaiheessa vain yhden hallinnon alle ja lopulta vallan kahvassa olisivat nämä maailman rikkaimmat elitistit itse. Se on heidän suunnitelmansa.

Mutta tämän suunnitelmansa toteuttamiseksi heidän tulee kuitenkin ensin kaapata koko maailman valtioiden pankkitoiminta omiin käsiinsä, jotta heillä säilyy taloudellinen valta ja velalla kontrollointi, joilla he voivat pitää valtioita kuin löysässä hirressä.

Rothschildien pankkisuku oli myös asialla, kun he lähettivät 1800-luvulla konsulttinsa Venäjälle neuvottelemaan Tsaarien kanssa, että mitenkäs jos tämä pankkitoiminta saataisiin yksityistettyä Rothschildien pankin kanssa. Mutta Tsaarit kieltäytyivät ensimmäisellä kerralla.



Toisella kerralla tätä ei enää neuvoteltu, vaan Tsaarit murhattiin ja Venäjällä järjestettiin Rothschildien ja Illuminaatien toimesta tilattu vallankumous vuonna 1917. 

Kun tämä Romanovien Tsaariperheen (kuvassa) brutaali murha oli puhdas kosto tuosta, etteivät he suostuneet silloin aiemmin 1800-luvulla päästämään Rothschildien pankkia kaappaamaan valtaa Venäjällä.



III-maailmansota on Rothschildien pankkisuvulle paljon rahaa pankkiin

Nytkin kun nämä ohjukset jo lentelevät USA:n armeijan ja Iranin välillä, niin arvatkaas ketkä lainasivat USA:n armeijalle niihin ohjuksiin rahaa ? 

No Rothschildit ja heidän osake-enemmistöllä toimivat pankkinsa painavat velkakirjoja konekiväärimäisellä vauhdilla, joiden velat sitten päätyvät USA:n valtion velkaan.

Rothschildit lainasivat myös II-maailmansodan aikana natsi-saksan armeijalle rahat sotimiseen.

Suomi sai Talvisotaansa sotalainat myös Rothschildien omistamista pankeista. 

Eli kovia ne ovat sitä rahaa lainaamaan, mutta pelin henki on se, että aina se joka häviää sodat, niin maksaa sotakorvaukset takaisin ja minnehän ne toisen maailmansodan sotakorvaukset oikein menivät, jotka Saksan veronmaksajat pulittivat ? 

No nehän valuivat sinne Frankfurtissa sijaitsevaan Rothschildien pankkiin.




He tekevät massamurhilla ja maailmansodilla brutaalia bisnestä, eikä heille siitä juuri riskiä koidu että ottaako kumpikaan osapuoli takkiin, koska Rothschildeilla on aina tapana lainata rahaa kummallekin sotivalle osapuolelle. Joten se on silloin heille aina WIN WIN tilanne.