http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

keskiviikko 15. tammikuuta 2020

EU:n komissio kielsi EU valtioiden liput EU parlamenttirakennuksessa


Teksti: Teemu Vehkala

Euroopan komissio on kieltänyt kaikki EU valtioiden liput EU:n parlamenttirakennuksessa.


Kun hommahan on niin, että uuden maailmanjärjestyksen agendassa ei sallita enää mitään kansallisuuksia kansallisidentiteetteinen, jotka nähdään uhaksi uuden maailmanjärjestyksen kehitykselle.

Vaikka allekirjoittanut onkin edelleen eräänlainen kosminen humanisti, joka kannattaa kaikkien rajojen sulkemista ja yhdistymistä, niin silti kun olen näitä asioita tutkinut jo yli 25 vuotta ja päässyt oikein hyvin kärryille siitä, että miten psykopaattista sakkia tämä Illuminaatien porukka on. 

Että jos heille annettaisiin nyt avaimet kaikkien maailman valtioiden lakkauttamiseksi, niin tottakai he toteuttaisivat sen välittömästi. Mutta mitä siitä meille seuraisi ? 



Kuolisimme varmasti yli 6 miljardia ihmistä nälkään sen seurauksena, koska tämä porukka on jo looseissaan ja kabineteissaan päättänyt, että maailmaan tulee jäädä jäljelle enää vain 500 miljoonaa ihmistä. Kun sen ylijäämä olisi liian vaikeaa enää hallita ja tämän he ovat kaivertaneet Guidestonesin kivimonumenttiin, joka löytyy Yhdysvaltojen, Georgiasta.







Tapahtuneesta Twiittasi mm. Britannian Brexit-puolueen puheenjohtaja Nigel Farage.

Olisi ehkä aika nyt kertoa näille uusimmille lukijoille se salattu totuus Euroopan unionista, että tämän koko homman laittoivat alulle natsit vuonna 1943 ja he järjestivät salaisen neuvonpidon Strasbourgissa, jossa järjestettiin salainen tapaaminen, joka tunsi nimen "Red House Report".

Siellä sovittiin jo tästä tulevasta Saksan tulevasta neljännestä valtakunnasta, joka tämä Euroopan union tulisi olemaan.

EU:lle on tulevaisuudessa tarkoitus rakentaa vielä oma armeija sekä liittovaltiokehityksen syventyessä EU-valtioiden itsenäisyys lakkautetaan ja kaikki EU:n jäsenmaat liittyvät yhteen, kuten myös natsi-saksa yhdentyi aikanaan.

Saksalainen eliitti sekä muut illuminaatit ovat vain hämätäkseen perustaneet tämän EU:n pääkaupungin ja keskuksen Brysseliin, vaikka todellisuudessa tätä sirkusta johtetaan lähinnä Franfurtin pankkikartellien kautta sekä Berliinistä.

Näillä arkitodellisuudesta vieraantuneilla elitisteillä on jälleen mielessä maailman valta, jota ei tietenkään synny ilman suursotia ja sitä varten myös EU:lle on tarkoitus rakentaa oma yhteinen armeija, jotta se olisi sitten tulevaisuudessa riittävän vahva, että sillä voitaisiin hyökätä jossain välissä Venäjälle.