http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

keskiviikko 4. joulukuuta 2019

Mitä sieltä al-Holista oltaisiin salakuljetettu ?


Teksti: Teemu Vehkala

Silmukka ulkoministeri Pekka Haaviston ympärillä kiristyy edelleen.

Jos lakia noudatettaisiin, niin Haaviston tulisi istua jo nyt poliisin tutkintavankeudessa tutkinnan ajan, ettei hän pääsisi mahdollisesti sabotoimaan itse pääjuttuun liittyviä todisteita.

Mutta häntä suojellaan diplomaattisista syistä.


Mitä sieltä al-Hol leirista oltiin salakuljettamassa ? 

Lehdissä kun puhutaan koko ajan al-Holin pakolaisleirin lapsista, jotka olisi pitänyt ulkoministeri Pekka Haaviston vaatimuksesta salakuljettaa Suomeen ilman äitejään.

Mutta lehtiin vuotamista sähköposteista käy ilmi, että virkamies jonka olisi kuulunut ottaa tästä vastuu olisi mahdollisesti saanut sen verran pitkän vankeustuomion, ettei sitä enää ehdollisena voi suorittaa.

Ja onko pakolaislapsien salakuljetus noin vakava rikos Suomessa ? 

Minusta tässä koko al-Hol jutussa jokin nyt haisee ja aika pahastikin, koska tuo salainen operaatio oli naamioitu nimellä OPERAATIO KORPI.

Eli nyt puhutaan mahdollisesti jopa huumeista tai aseiden salakuljettamisesta... 

Sillä ne terroristit kyllä pääsevät Suomeen vain sanomalla edelleen iäkseen alle 16 ja ASYLUM, niin maassaolo-oikeus on heille myönnetty, vaikka olisivat entisiä Irakin armeijan tappajia.

Tämähän on nähty jo, että homma toimii ja rajat ovat olleet auki.

Perussuomalaisten kansanedustaja Mari Rantanen esitti viime elokuussa kysymyksen, jossa tiedusteltiin hallitukselta, että onko al-Holin pakolaisleiriltä jo palannut Suomeen pakolaisia esim. reittilennoilla.

Mutta silloinen Pääministeri Antti Rinne vastasi, ettei hänen tietojensa mukaan valtiovallalla ollut sillä hetkellä mitään tietoa, että oliko lapset liikkumasta sieltä pois.



Sky News vieraili al-Holin pakolaisleirillä aiemmin tänä vuonna ja samalla tv-ryhmä ikuisti kuin vakavasti traumatisoitunut Syyrialainen 10-vuotias poika sanoo suoraan tv-kameroille, kuinka he tulevat teurastamaan kaikki Eurooppalaiset. 

Tämä on juuri sitä Pekka Haavistonkin kannattamaa monikulttuurista rikkautta, että Eurooppaan kotiutetaan jopa tällaiset vakavasti traumatisoituneet pakolaislapset, jotka pääsevät sitten varttumaan Espoolaisissa ongelmalähiöissä ja alkavat kauppaamaan huumeita jo 15-vuotiaana sekä päätyvät lastenkoteihin.

Mutta Viherfasistit ja Demarihallitus näkee heissä tulevia veronmaksajia.

Mutta mennään vielä tähän al-Holin konsulikyyti gateen...

Minä en henkilökohtaisesti usko pätkääkään, että tuossa olisi ollut kyse minkään pakolaislasten salakuljetuksesta Suomeen. Vaan kyllä sieltä jotain aivan muuta oltaisiin yritetty Suomeen tuoda ja todennäköisesti jotain miestä vahvempaa tavaraa esim. captagonia, joka on ISIS terroristien taisteluhuume, jonka teho vastaa mm. amfetamiinia.

Sellaisella kamalla myös Suomen poliitikotkin jaksaisivat tehdä yli 24 tunnin työpäiviä. Mutta luultavasti mistään henkilökohtaisesta huumeesta ei ole ollut kyse, vaan tuossa yritettiin jotain suuremman luokan tod. amfetamiinilastia saada konsulikyydillä Suomeen.

Huumehommathan menee Suomessa pääosin niin, että Etelä-Suomessa Helsingin huumepoliisi sanoo näille kaman levikkiketjuille, että "sinä myyt tuolla ja te myytte täällä, kunhan me saadaan näistä myynneistä myös provikat".



Näin toimi myös Jari Aarnio entisenä huumepoliisin päällikkönä.

Moottoripyöräkerhot taas toimivat huumeiden myyjinä Suomessa.

Esimerkiksi huhujen mukaan Helsingin, Malmin lentoasemaa on jo aiemmin pitkään käytetty huumeiden saljakuljetuksen keskuksena, koska sinne on paljon helpompi tuoda huumeita kuin jollain Finnairin reittilennolla.



Suurimmat huumelastit mitkä liikkuvat Suomeen tulevat edelleen maailman suurimman huumevälitysfirman CIA kautta tänne.

Ilmankos tuosta USA:n tiedustelupalvelusta aina vitsaillaankin, että se on todellisuudessa Cocaine Import Agency (CIA).

Maailman kalleinta vauvan talkkia suoraan Kolumbiasta poliitikkojen ja yritysjohtajien nenään.

Lapsikauppa maailmalla

Mutta se on myös totta, että maailmalla esiintyy jatkuvasti laitonta lapsien salakuljetusta.

Eli lapsia siepataan ja kidnapataan sekä sen jälkeen viedään vangittuna jonnekin päin maailmaa ja osa heistä voi päätyä vaikka jonkun Dubailaisen öljysheikiin alaikäiseksi seksiorjaksi.



Näitä syntyneitä lapsia sitten murhataan mmm. satanistisissa rituaaleissa.

Yhdysvalloissa tilanne on niin järjetön, että mm. Saatanan kirkko (The Church of Satan) vuokraa naisilta kohtuja, jotka synnyttävät heille lapsia suurta korvausta vastaan ja vastasyntyneet lapset sitten murhataan ja teurastetaan satanistisissa rituaaleissa.



Näissä rituaaleissa näiden vastasyntyneiden lapsien silvottuja ruumiinosia myös syödään sekä heidän verensä juodaan. Sanotaan, että näihin rituaaleihin osallistuvat jäävät juuri tuosta alle puberteetti-ikäisten lasten verestä koukkuun, koska siinä on hyvin paljon adrenaliinia seassa, koska he ovat kokeneet väkivaltaisen kuoleman.

Mutta tämä erikoinen aine, johon nämä monet jopa maailmalla tunnetut ulkoisesti riutuneet viihdetaiteilijatkin ovat huhujen mukaan koukussa on adrenokromi, joka on adrenaliinin hapetustuote.



Simpsoneissahan tästä selvästi rivien välistä parodisoitiin jo hyvin kauan sitten esitetyssä jaksossa, jossa Springfieldin ydinvoimalan pääomistaja mr. Burns meinaa kuolla, mutta saa Bart Simpsonilta verenluovutuksen ja Burn on kuin aivan uusi mies ja täynnä virtaa.

"Kaikki mitä tarvitsin oli vain pienen pojan verta"... jne. 

Kyllä se on totta, että adrenaliini on sinällään huume, johon monet esim. väkivaltaiset ihmiset ovat sikäli koukussa, että heidän täytyy jatkuvasti luoda uusia konflikteja esim. grillikioskeilla, jotta saavat tuon uuden adrenaliiniannoksensa.

Mutta tuohon löytyy myös paljon terveempikin keino, joka on avantouinti, koska siinä kehoon erittyy adrenaliiin ja nonadrenaliinin nousua. Aloittelevilla avantouimareilla erittyy myös aivoihin dopamiinia, serotoniinia sekä endorfiinia.


Lähteet: http://www.sputnikstory.com

YLE