http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

tiistai 10. joulukuuta 2019

Jussi Halla-Aho ja poliittisen takinkäännön oppitunti



Teksti: Teemu Vehkala

Perussuomalaisten nykyinen puheenjohtaja Jussi Halla-Aho sanoi vuonna 2017, että jos hänet valitaan seuraavaksi Perussuomalaisten puheenjohtajaksi, niin hän lupaa viedä Suomen EU-eron puolueen päätetäväksi.

No mitenkäs kävi ? 


Halla-Ahosta tuli Perussuomalaisten puolueen puheenjohtaja, mutta tämän EU ero ehdotuksen osalta takki kääntyi, koska reaaliteetit.

Mitkähän ne reaaliteetit oikein ovat, jotka estävät nyt Jussi Halla-Ahoa tekemästä eduskunnassa kysymystä eduskunnalle Suomen eroamiseksi EU:sta ? 

Nyt sitä ei kuulemma enää Halla-Ahon mukaan kannata tavoitella nykyisessä poliittisessa ilmastossa.

Halla-Aho kusetti tuossa vuonna 2017 Perussuomalaisten äänestäjiä lupaamalla heille, että puolue tavoittelee EU eroa. 

No ei tavoittele.



Olisi jo ehkä viimein aika huomata, että tämä Perussuomalaiset on koko tämän ajan ollut pelkkä mm. CIA:lta rahaa saava valeoppositio, jossa kyllä puhutaan usein asiaa, mutta ne varsinaiset teot jäävät miltei aina nollaan, koska valeopposition ei kuulu koskaan ottaa missään vaiheessa valtaa itselleen. 

Vaan sen tehtävänä on huijata kansalta äänet ja varsinkin siltä kansan todelliselta oppositiolta, joka uskoo muutokseen.

Tämän vuoksi Perussuomalaiset tulee aina olemaan samanlainen Soinin ajoilta tuttu takinkääntöpuolue, joka lupaa aina ennen vaaleja EU eroa jne. Mutta sitten kun vaalit ovat ohi, niin EU ero ei ole enää reaaliteettinen asia.

Siis faktahan on se, että jos Halla-Aho tästä nyt vaikka seuraavaksi päättäisi vastoin näiden isokenkäisten Perussuomalaisten miljonääri rahoittajien tahtoa laatia eduskunnalle kysymyksen Suomen eroamiseksi EU:sta, niin siinä menisi Halla-Ahon hillotolppa ja tulevat palkkiovirat vessasta alas.

Siihen kaatuisivat reaaliteetit.

Timo Soinillehan luvattiin muutama vuosi sitten Lontoolaisesta sijoituspankista palkkiovirka, mutta koska tämä vuodettiin lehtiin, niin mies ilmeisesti häpesi tuota vuotoa niin paljon, ettei lopulta uskaltanut ottaa sitä vastaan. 

Koska Soinihan elää nyt yli 5000 euron eduskunnan sopeutumiseläkkeellä, että siinä on jo aivan riittävän hyvä hillotolppa. 

Mutta olisihan joku investointipankin varapääjohtajan 18 000 €/kk ansio jo sellainen hillotolppa, että sen eteen jopa voisi vähän kansalaisille valehdella mm. EU erosta ennen vaaleja.




Ketkä Suomen valtiota pitää EU:n pihdeissä ? 

Olisi ehkä pakko pistää muutama fakta tähän pöydälle ensin.

Suomihan liittyi EU:n jäseneksi 1.1.1995

Vuonna 1992 sovittiin salainen Koiviston konklaavi, joka takasi Suomen pankeille 58 % vakavaraisuusasteen, jolla Suomen EU-jäsenyys lopulta oli mahdollinen. 

Muuten Suomen pankit eivät olisi saaneet aikaiseksi tuota 58 prosentin vakavaraisuutta. Mutta se syntyi vasta salaisella Konklaavi-sopimuksella, jonka laati silloinen Presidentti Mauno Koivisto pienen joukon silloisten päättäjien kanssa.

Tuo Konklaavi-sopimus on edelleen siellä jossain SUPO:n kassakaapissa sen vuoksi, koska jos se näkisi julkisen päivänvalon, niin se olisi lain mukaan törkeä valtionpetos, johon osallistuneet saisivat vähintään sen 2 vuotta linnaa.



Joten tämän vuoksi Presidentti Mauno Koiviston maanpetossyytekin meni nurin, kun yksittäinen kansalainen kokeili tehdä siitä vuonna 2017 poliisille tutkintaa.

Mutta poliisi teki tuossa virkarikoksen, koska valtionpetos ei koskaan vanhene. 




Jokainen Suomen kansalainen voisi vaikka seuraavaksi kokeilla, että suostuisiko poliisi tekemään tutkinnan tästä EMU-sopimuksesta, johon vuonna 1998 silloinen Pääministeri Paavo Lipponen ja silloinen valtionvarainministeri Sauli Niinistö syyllistyivät harhauttamalla eduskuntaa eurosta.

Sekin on rikosmuodoltaan törkeä valtionpetos, joka ei koskaan vanhene.

Käräjäoikeus väitti, ettei yksittäinen kansalainen saisi tehdä tuollaista rikosilmoitusta, koska asia olisi silloin käsiteltävä valtakunnanoikeudessa.



Jussi Halla-Aho ei ole Perussuomalaisten puheenjohtajana kuin Soinin tapaan paljon äänestäjilleen valehteleva huru-ukko, jolla on puolueen kannattajien joukossa lähes messiaallinen maine.



Mutta jos puolue saa CIA:lta rahaa, kuten SDP jo vuodesta 1949 lähtien, niin siihen jenkkien tiedustelupalvelu CIA vaatii vastineeksi jotain muuta.

Demareita alettiin viemään kohti oikeistoa CIA:n rahalla ja tähän päivään mennessä demarien köyhän asialla puheet alkavat olla jo puhdasta vitsiä.



Perussuomalaisten salainen rahoittaja Goldman Sachs

"Peruspomo" teoksessaan Perussuomalaisten ex puheenjohtaja Timo Soini paljasti, ettei hän kirjoittanut itse The Wall Street Journal lehteen hänen nimissään julkaistua talouspoliittista kannanottoa.

Mutta sen sijaan sen kirjoittivat hänen todella rikkaat merentakaiset ystävänsä Yhdysvalloista.

Soinin mukaan nämä hänen rapakontakaiset ystävänsä tietävät kaiken maailmanpolitiikasta ja omaavat yhteydet aina pankkimaailmaan asti.

Soini myös kertoi, että amerikassa kukaan ei syyttänyt hänen puoluettaan äärioikeistolaisuudesta ja hän on siellä aina saanut sydämellisen vastaanoton.

Mutta vaikka Soini on nyt siirtynyt syrjään, niin rahaa virtaa näiltä samoilta Goldman Sachs pankilta Perussuomalaisille. Joten Halla-Aho ei ole mikään supermies kääntämään Persussuomalaisten kurssia mihinkään suuntaan.

Sillä myös häneltä odotetaan samaa kuin Soinilta, että äänestäjille täytyy valehdella milloin EU erosta ja milloin eurosta irtaantumisesta ja rajat on pidettävä auki, vaikka samaan aikaan Perussuomalaiset puhuvat rajojen sulkemisesta.

Touhu on koko ajan samaa, että vasen käsi tekee aina jotain, mistä oikea käsi ei tiedä ja tässä tapauksessa ei vasen käsi on se vallan näkymätön käsi, joka ohjaa tätä näytelmää.



Ihan juurikin tästä samasta näkymättömästä vallan kädestä puhui myös Jutta Urpilainen Helsingin-Sanomille vuonna 2014.

Juttahan hoiti hommansa edellisenä valtionvarainministerinä niin hyvin, että hänet palkittiin siitä hyvästä EU-komissaarin palkkioviralla, jossa hän juuri aloitti.

Valtio kun on sellainen laitos, että siellä poliitikkojen ja ministerien ei odoteta koskaan toimivan kansaneduksi, vaan he toimivat siellä suurten pankkien eduksi ja mitä enemmän he saavat valtiota velkaannutettua, niin sitä suuremmat palkkiovirat heitä odottaa.



Antti Rinne taas uusimpien huhujen mukaan teki jotain väärin, että hän taisi yrittää saada valtion velkaantumista kuriin leikkaamalla jostain sellaisesta, josta hänelle suututtiin isokenkäisten suuryhtiöiden taholta ja kas nähtiin jälleen, että miten helppoa näiden suurteollisuuden elitistien oli helppoa erottaa pääministeri.

Sillä näillä isokenkäisillä on SDP:n kansanedustajista sekä ministereistä hallussaan sen luokan juttuja, että Iken tekstiviesti skandaalikin on pientä siihen verrattuna.

Että ei demarit sitä Rinteen erottamista tehnyt, vaan siinä olivat nämä "isokenkäiset" asialla ja eräältä suuren luokan teollisuusvaikuttajalta lähti ensin muutama puhelu SDP:n puolueen johdolle, jonka jälkeen Rinne oli historiaa. 

Kun nyt tämä "Keskustan lestadiolaissiipi" on edelleen vihainen Antti Rinteelle jostain ja ei haluaisi häntä edes eduskunnan tulevaksi puhemieheksi.



Mutta onhan se päivääkin selvempi asia, että nämä Goldman Sachs kaltaisten pankkien tarjoamat palkkiovirat, joissa kuukausiansiot lähentelevät jo 20 000 euroa. 

Niin ne ovat jo suuruudeltaan niin kovia, että tuo kansanedustajankin vaatimaton 6 887 euroa/kk ei tunnu enää miltään. 

Joten ilmankos näiden puolueiden puheenjohtajat pyrkivät tekemään kaikkensa, etteivät menettäisi näitä tulevia juutalaispankkien tarjoamia hillotolppia.

Vaikka Halla-Aho ei sitä julkisesti suostu paljastamaan, että hänelläkin on hinku sinne sijoituspankin hillotolpalle, niin uskoisin että hän on Soinin kanssa aivan samoilla aikeilla päästä sinne Goldman Sachsin kaltaisiin sijoituspankkeihin nostamaan suurempia palkkioita ja kulukorvauksia.

Kun nyt teidän tulisi äänestäjinä ymmärtää se, että Suomen eduskunnassa on jo pitkään ollut pyöröovijärjestelmä, joka käy suoraan suuryritysten ja pankkien johtoon ja se suunta ei koskaan arvosta millään mitalla kansalaisten asiaa, joten kansanedustajakin on silloin väärä sana käyttää näistä vaalien jälkeen tehdyistä poliittisista virkanimityksistä.

Mutta Halla-Aho on erittäin taitava puhuja ja hän saa edelleen harhautettua lukuisan määrän Perussuomalaisten kannattajia uskomaan, että kaikki jota hän sanoo, on Perussuomalaiset täysin valmiita tekemään.


Miten se Suomi saadaan ulos EU:sta 

Voin tähän vielä lopuksi kertoa sellaisen pienen tosiasian, että miten se Suomi saadaan ulos sieltä EU:sta ? 

Ei siihen kuule tarvita mitään Jussi Halla-Ahoa tai Perussuomalaisia valehtelemaan, että he tästä tekevät eduskunnalle kysymyksen.

Vaan siihen riittää vain riittävän monen Suomen kansalaisen herääminen ja siinä vaiheessa kun nuo tulevat hallitukset alkavat käydä duunarien, eläkeläisten, työttömien taskuilla sen viimeisen kerran, niin siellä on lopulta panssarivaunut Helsingin kaduilla pitämässä kuria ja järjestystä. 

Jos sellainen kapina täällä syntyy, niin Suomi lähtee EU:sta aika nopeasti ja sen teitte sinä, joka välität vielä jotain tästä menetetystä pankkiireille myydystä maasta.

Sitä ei tee kukaan CIA rahoitteisten valeoppositioiden valehteleva huru-ukko.

Että jos sinusta tämä on vain pelkkää populistista ulinaa, niin lähdetäänpä joku kerta sinne eduskuntatalolle huutamaan se hallituksen epäluottamuslause. 



Ei siihen silloin 2010 tarvittu Marko Sihvosen nälkälakon aikana kuin vajaa 10 mielenosoittajaa, niin jo oli paniikkikokous päällä Eduskunnan turvapäälliköllä, kun nämä Suomen eduskuntaa rahoittavat isokenkäiset miljonäärit alkoivat panikoitua, että eduskunnan edessä toimii 24 h/vrk. toimiva ja operoiva mielenilmaus.

Ehkä yksi asia olisi tehtävä tässä selväksi, että tätä maata ja veronmaksajia eivät omista tämä finanssielämän keskusliiton isokenkäiset teollisuusmiljonäärit.

Mutta näiden rikkaiden liskojen mieli toimii noin, että heillä on tässä työvoimaa, jonka selkänahasta he ovat oikeutettuja repimään itselleen JETSET-elämäänsä vaaditun elintason verran kuussa.  



Mutta on se nähty, että Suomen vanha Tsaarikansa ei herää kuin vasta sen jälkeen, kun kaupasta on kahvi, tupakka, olut, viina, virvokkeet ja prosessoitu ruoka loppu ja televisioasemat kiinni.

Sen jälkeen Suomen kansalainen joutuisi kokemaan tämän heräämisensä ja sitä olisi melko nopeasti ne panssarivaunut kaduilla.

Mutta aina jokaikinen hetki nuo avaimet on sinulla, jos haluat herätä tästä valveunesta, josta poliitikot käyttivät nimeä mm. hyvinvointivaltio.

Näyttääkö se tosiaan siltä ?

800 itsemurhaa vuodessa ja lisääntyvää massatyöttömyyttä, palkkojen leikkausta, lomarahojen leikkausta, eläkkeiden leikkausta, valtionvelan nousua jne. 

Tuntuu vai valtion talous kokevan sitä talouskasvua ? 

Entäs jos sinä kasvaisit välillä eikä valtio ja herättäisit itsesi tästä valveunesta.



Ei meillä Suomen kansalaisilla ole oikeasti missään vaiheessa ollut velvollisuus elättää noita rikkaita pankkiiriloisia verorahoillamme. Koska se vuonna 1998 solmittu EMU-sopimus oli laiton ja sillä ei ole validiteettia, koska se tehtiin eduskunnan selän takana.

Joten Suomen koko EU-jäsenyys on perustunut koko tämän ajan puhtaalle valheelle ja petokselle.

Joten nyt tulisi jo korkea aika erota Euroopan unionista.

Kuka on mukana

Lähteet: Verkkouutiset

Verkkouutiset

Kansanuutiset.fi

Helsingin-Sanomat