http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

maanantai 30. joulukuuta 2019

Koira älähti, jonne kalikka kalahti - Allekirjoittanut maalitusjournalismin kohteena


Teksti: Teemu Vehkala

Nyt se sitten tapahtui, että nimeni kirjoitettiin näihin roskalehtiin, ensimmäistä kertaa, eli nimeni pääsi lehtiin sieltä mustalta listalta kun Seura-lehden toimitus ja toimittaja Petri Korhonen tarttui käskettynä kynäänsä ja alkoi maalittamaan, koska olin muutama päivä sitten ilmoittanut järjestäväni julkisen mielenosoituksen Malmin lentoaseman säilymisen puolesta.


MV-lehden, Ilja Janitskinin ja Johan Bäckmanin sekä Janus Putkosenkin julkisena vihaajana tunnetun Korhosen kynä syyhysi salamana ja allekirjoittanut tituuleerattiin jo heti otsikossa näyttävästi "ufoaktivistiksi", jotta mahdollisimman paljon hämmennystä saataisiin aikaan.

Kävin juuri puhelinkeskustelun MLY:n puheenjohtaja Timo Hyvösen kanssa ja sovimme puhelimitse, että huomisella mielenosoituksella ei ole yhdistyksen kanssa tekemistä. 

Suomessa on kuitenkin julkinen mielipiteenvapaus ja kokoontumisvapaus, mutta MLY ry on nyt ilmoittanut jäsenistölleen, etteivät he tue tällaista toimintaa.

MLY ry järjesti aikaisemmin yhden mielenosoituksen Eduskuntatalolla, jolloin yhdistys luovutti kansanedustajille vetoomuksen kentän säilymisestä.

Lähetin jo Seura-lehdelle vastineen, jota ei todennäköisesti tulla julkaisemaan "poliittisista syistä" siellä, mutta julkaisen sen nyt tässä.

Vastine


Järjestän mielenosoituksen pelkästään yksityishenkilönä ja tarkoituksena on vain tukea lentokentän ilmailutoimintaa puolustelevia aktiiveja.


Kävin puhelinkeskustelun Malmin lentokenttäyhdistyksen toiminnanjohtajan kanssa ja hän myös sanoi, että julkisella paikalla saa järjestää mielenosoituksen, mutta MLY ry ei ole tässä mukana.


Täten vielä korostan, että vaikka Seura-lehti väittää, että tällä tapahtumalla yritettäisiin hämätä Malmin asiasta kiinnostuneita ihmisiä, niin tarkoitus ei ole mikään hämäys, vaan ainoastaan asian tukeminen.


Tiedän kyllä, että tämä myllytys ja kohu syntyi siitä, että nämä eräät isokenkäiset Helsingin herrat pelästyivät, että kuka on mielenosoituksen pääjärjestäjä ja he haluavat vaientaa minut, etten tulisi puhumaan sinne mitään ja sen kaltainen sananvapaus on fasismia sen puhtaimmissa muodoissaan.


Meillä on Suomessa edelleen sanan- sekä mielipiteen ilmaisuvapaus sekä mielenosoituksienkin muodossa, jossa riittää vain ilmoitus poliisille vähintään kuusi tuntia ennen tapahtumaa.


Tämä tapahtuma on jo ilmoitettu poliisille ja siitä tuli jo poliisille lupa, joten se tullaan järjestämään 31.12.2019 klo 15.00 alken.


- Teemu Vehkala