http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

perjantai 12. huhtikuuta 2019

Wikileaksin perustaja Julian Assange pidätettiin eilen Lontoossa



Wikileaksin perustaja Julian Assange pidätettiin eilen Lontoossa, kun hänet käytiin poliisivoimin kiskomassa käsiraudoissa ulos Ecuadorin suurlähetystöstä, jossa hän oli ollut piiloutuneena viimeiset 7 vuotta.

Päivä oli äärimmäisen musta koko tämän pallon sananvapaudelle ja toimittajien vapaudelle.



Ecuadorille myönnettiin samalla 4,2 miljardin dollarin laina IMF:ltä

Kuinka yllättäen myös eilen IMF pankki myönsi Ecuadorille 4,2 miljardin dollarin lainan. 

Eli olivatko ne lunnaat, jotka maksettiin nyt Ecuadorin hallinnolle tästä Assangen luovutuksesta. Kun on kiertänyt myös huhuja, että USA olisi uhannut Ecuadoria jopa kauppapakotteilla, jos ei he olisi suostuneet luovuttamaan Assangea, joka tiettävästi aiotaan nyt luovuttaa britanniasta Yhdysvaltoihin CIA:n kidutettavaksi.

Asssange joutuu oikeuteen myös epäillyistä seksuaalirikoksista

Assange joutuu myös oikeudessa kohtaamaan syytteet häneen kohdistuneista seksuaalirikoksista, joista yksi oli tämä ruotsalainen äärifeministi Anna Ardin, joka vietteli Assangen hänen käydessään Ruotsissa vuonna 2010.



Monien huhujen mukaan tämä Ardin olisi saanut tuosta Assangelle seksiansana olemisesta CIA:lta miljoonien kruunujen rahat.

Mutta epäilemättä Hillary Clinton on varmasti yksi niistä naisista, jotka jo hieroo käsiään yhteen ja ei malta odottaa, että milloin Assange saadaan lennätettyä Yhdysvaltoihin CIA:n kidutettavaksi. Kun sen verran epämiellyttäviä asioita on Wikileaks päässyt Hillarysta jo vuotamaan aina hänen lukuisia salaisia sähköpostejaan myöten.



Osat huhut taas kertovat, että Hillary Clinton olisi jopa yrittänyt saada Assangea salamurhattua, kun hän totesi yhdessä sähköpostissaan, että voisimmeko vain dronella tappaa hänet. 
Wiki

Lähteet: Iltalehti

 https://www.imf.org/en/News/Articles/2019/03/11/ecuador-pr1972-imf-executive-board-approves-eff-for-ecuador

https://www.thenewamerican.com/usnews/politics/item/24189-can-t-we-just-drone-this-guy-hillary-clinton-reportedly-called-for-assassination-of-assange