http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

maanantai 15. huhtikuuta 2019

Notre Damelle haluttiin jo vuosi sitten satojen miljoonien eurojen rahoitusta korjaukseen


Teksti: Teemu Vehkala

Sosiaalisessa mediassa kun tulee kaikkia linkkejä vastaan, niin tämä viime vuonna YLE:n sivuilla julkaistu juttu kertoi Notre Damesta ja siihen jo silloin kohdistuneista paineista saada kasaan yli sadan miljoonan euron rahoitus, joilla katettaisiin remonttikulut kyseisen rakennuksen kunnostaminen.

Tuossa jutussa oikein maalailtiin piruja seinille, kuinka tuon rakennuksen hirviöpatsaat uhkaavat jo kohta pudota katolta alas.



Nyt sitten aivan kuin tilauksesta Notre Dame saatiin tänään suuriin liekkeihin, jonka muodostamaa laajaa tulipaloa sammutetaan edelleen, jota ovat myös seuraamassa lukuisat Pariisilaiset.

Ranskan nukkepresidentti Emmanuel Macron kävi n. tunti sitten paikalla vain kääntymässä ja peruutti jopa aiemmin suunnitellun puheensa.

Ensin kuului kaksi paukahdusta ja sitten se syttyi tuleen

Mutta vieläkin mielenkiintoisemman puolen tapauksesta antaa kyseistä katedraalia vastapäätä asuva suomalainen Mika-Petri Laakkonen, joka kertoi kuulleensa ennen tulipaloa kaksi voimakasta paukahdusta.

Sisällä saattoi sittenkin olla sinne vietyjä räjähteitä, joilla homma laitettiin ns. alulle. Mutta tästähän ei valemediassa saa missään aihepiirissä puhua, koska muuten tämä satojen miljoonien vakuutuspetos ei menisi läpi.



Mutta koska ilmeisesti tämän tihutyön takana ovat varsin isokenkäiset ihmiset, niin luultavasti heitä ei koskaan tulla Ranskan valtiollisessa oikeudessa tuomitsemaan tai epäilemään minkäänlaisesta vakuutuspetoksesta liittyen tähän Notre Damen hämärään tulipaloon liittyen.

Vaan nämä tahot saavat tuon yli 100 miljoonan euron yksityisrahoituksen nyt paljon helpommin, koska he voivat alkaa lypsämään näitä rahoja myös Ranskan veronmaksajien taskusta mitä paremmalla syyllä.

Mutta mitähän Ranskan kansalainen ajattelisi siitä, jos saisi kuulla että heidän hallintonsa tuikkasi ensin räjähteillä tuleen tuon heidän pyhän katedraalinsa ja alkaa sen jälkeen kinuamaan heiltä rahaa sen kunnostukseen. 

Siellähän meinaan palaisi muutama auto sen jälkeen.