http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

tiistai 16. huhtikuuta 2019

Kuka omistaa meidän yhteisen planeetan


Teksti: Teemu Vehkala

Tulee nyt aamuyöstä vähän korkealentoisempaa läppää eetteristä tulille, mutta tää Tellus tosiaan on meidän kaikkien planeetta. 

Ei sitä omista Helsingin HELEN, ei FORTUM tai edes kukaan isokenkäisistä Espoon rahasuvuista. Vaan se kuuluu oikeasti meille kaikille. 

 Mutta koska nämä kontrollifriikit tuhokapitalistit alkoivat perimään maasta veroa ja sitten maksuja. 

Joten missähän vaiheessa jokin yksityinen konsulttiyhtiö tekee vielä sen kertakaupan tästä koko Tellus planeetasta jollain ziljoonien eurojen kauppasummalla ? 

 Tämä kun on miltei vain näiden Illuminaatien valtataistelua kulisseissa, kun me muut täällä sitten ihmettelemme tätä tämän planeetan melskettä ja sotaista menoa. 

 Että luuletko, että vaikka johonkin 1918 kaltaiseen skenaarioon palaaminen olisi jokin lääke tälle nykyiselle Suomelle. 

No ei todellakaan olisi ja kansamme on joutunut noista ajoista maksamaan myös kollektiivista karmaa pois, jota edelleen on tässä Suomen valtion kansan markassa jäljellä. 

Tämä negatiivisia voimia edustaja negatiivisten liskorotujen ryhmittymä taistelee täällä niinkin naurettavasta asiasta kuin tämän planeetan herruus.  

Eli se on voittaja, että kuka on se suurin herra. No minusta suurin herra ja konna on se liikemies, joka tekee sitten sen kertakaupan tästä koko planeetasta ja meidän kaikkien sieluista. 

 Mutta tietyllä ironialla vastaisin tällaiseen kysymykseen, että tämä kirouksensa tänne langettanut Lucifer ehti jo ensin. 

Tarkastellaas tätä asiaa sitten hieman tarkemmin, että olisiko FORTUMILLA lyödä tiskiin tällainen summa ? Vai löytyisikö KONE-yhtymältä nuo rahat... Ei taitaisi vielä riittää. 

Rockefellerit ne käytännössä jo omistavat puolet Suomesta ja Rotchsildien rahoja nämä eurot käytännössä ovat. 



Joten jos sinne EKP:n keskuspankkiin laittaisi töihin ne hyvin koulutettua sata apinaa, niin jos ne vain osaisivat painaa siellä oikeeta nappulaa, niin kyllä se EURO-setelien printterikeskus tuottaisi edelleen näille yksityisille pankeille voittoa. 

Ja vielä kustannustehokkainta olisi se, että näille apinoille ei tarvitsisi pankkiirien maksaa edes palkkaa, kun siihen voitaisiin luoda oma Frankfurtilainen eläin-banaanimalli. Joka olisi vain kourallinen banaaneita päivässä.

Joten miksei me samalla voitaisi myös yhteisesti palkata sinne EU:n tulevaan yhteiseen valtionvarainministeriöön sellaisia agressiivisempia ja lihaksippaampia simpansseja vartioimaan, ettei köyhät ala kapinoimaan. 

Paikallinen työväenliike voisi sitten vedota, että täällä ei enää EU:n yhteisessä liittovaltiossamme laiskottelu onnistu, jos haluaa pysyä leivässä kiinni, eikun sori banaaneissa, kun nyt teidän työväkenne ulkoistettiin tänne aina jostain Berliinin eläintarhasta.

Mutta tämä oli vain hieman kosmista huumoria.