http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

maanantai 1. tammikuuta 2018

Pääministeri Sipilä lisäsi Twitter blokkilistalle Perussuomalaisten kansanedustajan


Pääministeri Juha Sipilä lisäsi Twitter tilinsä blokkilistalle lappeenrantalaisen Perussuomalaisten kansanedustaja Jani Mäkelän.

Blokkaamisen tarkoittaa sitä, että tämän jälkeen blokattu henkilö ei voi enää nähdä blokkaajan viestejä eivätkä kommentoida niitä.

Mäkelä arveli että Sipilä oli vetänyt herneet nenään koska hän oli kysynyt Sipilältä, että aikooko hän tuomiota presidenttiehdokas Laura Huhtasaaren kodin ikkunan rikkojat.


Tapauksesta uutisoitiin myös Kokoomuksen äänenkannattajana tunnetussa Verkkouutisissa, kunnes se poistettiin yllättäen sieltä. Liekö sitten vihainen pääministeri soittanut Verkkouutisiin ja vaatinut jutun poistoa. Mutta juttu löytyy vielä toistaiseksi Kalevan sivuilla.Pääministeri Juha Sipilän suosio on ainoastaan kasvanut hänestä netistä löytyneistä pilakuvista, joista tuli jo vuosi sitten nettihitti.

Mutta poliittinen suosio hänellä on laskenut jos Helsingin Sanomien keväisen gallupin mukaan jo lähes lähtökuoppaan. Vaikka tietysti ei pidä unohtaa sitä, että HS ei ole koskaan ollut mikään luotettava media. 
Lähteet: http://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/paaministeri-juha-sipila-esti-twitter-tilinsa-seuraamisen-perussuomalaisten-kansanedustajalta-tama-on-jotain-uutta/780617/


https://www.verkkouutiset.fi/kansanedustaja-ihmeissaan-paaministeri-juha-sipila-blokkasi-


https://www.ksml.fi/kotimaa/HS-gallup-Sipilän-keskustan-kannatus-vajonnut-lähes-lähtökuoppaan-–-vihreiden-suosio-ennätyslukemiin/992813