http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

torstai 4. tammikuuta 2018

NATO aloittanut Ruotsin poliitikkojen uhkailun



Sotilasliitto NATO on aloittanut Ruotsin poliitikkojen ja erityisesti ulkoministeri Margot Wallströmin uhkailun. Koska Ruotsi ei ole suostunut NATO:n painostuksissa, jonka seurauksista Wallström varoitti Natoa sekaantumasta Ruotsin sisäisiin asioihin.

Naapurimaan lehdistö on kertonut suoraan tästä Naton uhkailusta, mutta Suomen media vaikenee siitä kokonaan.



2003 silloinen Ruotsin ulkoministeri Anna Lindh murhattiin puukottamalla 11. syyskuuta. 

Vaikka hänet puukottanut Mijailo Mijailovic olikin teon alla psyykkisesti heikossa kunnossa, koska kuuli päässään mm. ääniä jotka käskivät tappamaan tämän kyseisen naisen. 

Niin Mijailovic oli kuitenkin ohjelmoitu tod. CIA:n toimesta ja häntä käytettiin tuolloin Ruotsin ulkoministerin hiljentämiseen, koska Ruotsin valtionjohto ei tuolloinkaan suostunut taipumaan Naton painostuksen edessä. Koska NATO haluaisi koko Ruotsin armeijan tuleviin sotiin Venäjää ja Kiinaa vastaan.

Mutta Ruotsin valtionjohto haluaisi edelleen pysytellä kaukana suursodista ja korkeintaan myydä aseita NATO:lle sekä myydä näitä aseita myös salaa NATO:n vihollismaille. 

Sillä juuri tällaisten salaisten Iran Contra asekauppojen väliintulo sai lopulta 80-luvulla Ruotsin pääministeri Olof Palmen perään tämän Ruotsin Boforssin asevalmistajan lähettämän palkkatappajan.

Vaikka tälläkään kertaa NATO pelaa yhtä verisin kortein kuin aina, joten se ei jätä yhdenkään Euroopan valtion kohdalla näitä maita helpolla. 

Suomi jo painostettiin allekirjoittamaan Naton ja Suomen välinen isäntämaasopimus 1.9.2014, jonka kenraali Jarmo Lindberg allekirjoitti.

Ruotsissa tämä isäntämaasopimus allekirjoitettiin 2016 keväällä Ruotsin valtiopäivillä ja sai aina protestointia yleisöstä asti miksi paikalle piti kutsua aina vartijat

Ruotsi ja Suomi ovat nyt siis kumpikin tämän NATO:n isäntämaasopimuksen piirissä, joka tarkoittaa jo käytännössä NATO:n miehityssopimusta. Sillä jos Euroopassa koittaisi jokin suurempi sotilaallinen konflikti, niin sillä nojalla Nato voisi perustaa halutessaan nyt tukikohtia sekä Suomeen että Ruotsiin.



Lähteet: https://www.svt.se/nyheter/inrikes/margot-wallstrom-varnar-nato

http://omni.se/wallstroms-motangrepp-nato-ska-inte-hota-sverige/a/A232Wj

https://www.expressen.se/nyheter/wallstrom-slar-tillbaka-efter-natos-varning/

https://rayhablogi.blogspot.fi/2018/01/nato-uhkailee-ruotsia-suomi-vaikenee.html?spref=fb

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000001186799.html