http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

maanantai 18. joulukuuta 2017

Maidanin tarkka-ampujat tulivat julkisuuteen


Maidanin aukion tarkka-ampujat tulivat julkisuuteen ja esiintyvät äsken julkaistussa italialaisessa dokumentissa. 

Tästä dokumenttielokuvasta selvinnee myös se, että osa näistä Maidanin tarkka-ampujista oli kotoisin Georgiasta ja työskentelivät Maidanilla ampuessaan siviilejä Georgian ex-presidentti Mikheil Saakašvilin yksityiselle turvallisuusalan yhtiölle.


Saakašvili tilasi tarkka-ampujat CIA:n toimeksiannosta ja hoiti näin Maidanin aukiolle tilatun verilöylyn.

Hän maksoi jokaiselle tarkka-ampujalle ennakkoa 1000 dollaria ja verilöylyn jälkeen heille luvattiin vielä 5000 dollaria.


 

Tarkka-ampujien tehtäväksi tuli aiheuttaa kaaos Maidanin aukiolle ampumalla sekä Ukrainan poliiseja sekä mielenosoittajia.

Tämän jälkeen sitten lännen valemedia kertoi kuinka Ukrainan presidentti Yanukovitsin joukot olisivat tulittaneet mielenosoittajia. Jonka seurauksena Yanukovits syrjäytettäisiin vallasta...

No Yanukovits lähti maanpakoon Venäjälle muutama päivä myöhemmin. Koska hän ymmärsi mistä oli kysynys. Poliittisesta CIA:n organisoimasta vallankaappauksesta Ukrainassa, jonka takapiruina hääri valtaan seuraavaksi halunnut oligarkki Petro Porošenko. Saakašvilillä oli jo aiempia yhteyksiä Ukrainaan, koska hän nousi Georgian johtoon Oranssin vallankumouksen myötä ja sai rahallista tukea Ukrainan oligarkilta, Petro Porošenkolta (kuvassa).
Joten jos tämä kyseinen oligarki nousi valtaan 2014 Maidanin aukion tapahtumien jälkeen toukokuussa. Niin tämä vallankaappaus sai kuitenkin suurta nousua juuri Maidanin aukiolla järjestetyn verilöylyn ansiosta.

Italian televisio esitti jo tämän dokumentin marraskuussa ja voi olla että tästä syystä naamioituneet poliisit pidättivät Saakašvilin muutama viikko sitten Kiovassa. Mutta hänet kuitenkin vapautettiin tuntia myöhemmin.
Hän kun on CIA:n suojelema sotarikollinen, jolla on myös CIA:n takaama diplomaattinen koskemattomuus.


Lännen valemedialle tulee kiire esittää taas uudestaan Maidanin tapahtumien kulku tuolla vanhalla valetarinalla

Nyt kun Saakašvili paljastui Maidanin aukion verilöylyn tilaajaksi niin lännen valemedialle tulee varmasti kiire jälleen tuoda uudelleen julkisuuteen tuon 2014 helmikuun valetarina. 

Sillä tätä samaa tekniikkaa he ovat myös hyödyntäneet tämän Malesialaiskoneen (lento MH17) tapauksessa, joka ammuttiin Ukrainan ilmavoimien toimesta alas heinäkuussa 2014 Itä-Ukrainaan.
Siitä tapauksesta valemedia on tähän päivään saakka syyttänyt Venäjän ilmavoimien ampumaa BUK-ohjusta. 
Mutta silti jos näitä juttuja pystyy kuka tahansa ihminen miettimään ja päättelemään omilla aivoillaan. Jonka jälkeen tämän lännen valemedian trollaus ei enää tehoa. Joten syystäkös Saakašvili on tällä hetkellä korviaan myöten kusessa.
Tällä italialaisella dokumentilla esiintyneistä tarkka-ampujista mm. tämä eräs Georgialainen heistä totesi, että koska hän on ammattisotilas niin hän ei pelkää kertoa totuutta tästä tapauksesta. Vaikka tämän Maidanin verilöylyn toteuttanut taho laittaisi ammattitappajat hänen peräänsä.
Maailman salaisen hallinnon rikollinen eliitti on silti aina toiminut hyvin kostohenkisesti ja varsinkin heitä kohtaan jotka ovat näiden konnien entisiä sisäpiiriläisiä ja alkavat kielimään heistä eteenpäin.

Sotilaita nämä valtaeliitin rikolliset pitävät lähes koiran asemassa, josta on suora vertaus tämä USA:n ent. ulkoministeri Henry Kissingerin toteamus; "Sotilasmiehet ovat tyhmiä eläimiä, joita joita käytetään sotilaina ulkopolitiikan suhteissa."  

Lähde: http://magneettimedia.com/italian-televisio-esittaa-saakasvili-jarjesti-maidanin-aukion-veriloylyn-kiovassa-muut-huomiot/