http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

maanantai 25. huhtikuuta 2016

SUPO paljasti tiedustelupalveluiden roolin Carunan tapauksessa


Suomen suojelupoliisi SUPO on vuotanut eteenpäin tiedon, että suomen sähköverkon yksityistämiseen oli sekaantuneet ulkomaan tiedustelupalvelut. 

Kysymys on Caruna sähköyhtiön tapauksesta, jolla suomen sähköverkko yksityistettiin monikansallisen ja ahneen Caruna yhtiön puoleen. 

 

Supon viestintä ei halunnut täsmentää, minkä maan tiedustelusta oli kyse, vaikka kyse on hyvin todennäköisesti Yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA:sta, jolla on tiiviit suhteet myös Suomessa toimivaan yhdysvaltalaiseen konsulttiyhtiö Booz Allen Hamiltoniin, jonka palveluksessa työskenteli myös NSA:n tietovuotaja Edward Snowden.


Booz Allen Hamilton on siis Yhdysvaltalainen konsulttiyhtiö, jolla on toimitilat myös Helsingissä. 

Mitä he tekevät suomessa ? 

Ensinnäkin he toimivat vain rikollisille toimeksiantajilleen kuten Goldman Sachs pankille, jotka antavat tälle kyseiselle konsulttiyhtiölle toimeksiantoja.


Tällä konsulttiyhtiöllä työskentelee lukuisia lobbareita bulvaaneina suomen eduskunnassa, jotka lahjovat ja korruptoivat tämän maan poliitikkoja sekä ministereitä. Heidät on tarkoitus saada tutuilla valtapelistä tutuilla keinoilla luovuttamaan tämän maan luonnonvarat, sekä valtionyhtiöt ulkomaille. 

Suomi pakotettiin ensin ottamaan velkaa näiden talousrikollisten keskuspankeista. Sitten saatiin maa velkaantumaan niin paljon, että lopulta Booz Allen Hamilton nimisen konsulttiyhtiön edustajat vaativat, että suomen oli aloitettava pistämään taloudellisesti kannattavat valtionyhtiöt lihoiksi, kuten nyt on käynyt. Tästä tässä on ollut koko ajan kysymys. Sillä ei pääministeri Juha Sipilän hallitus ole näitä suomen talousjärjestelmän leikkauksia laittanut alulle.

Booz Allen Hamiltonin konsulttiyhtiöllä on vielä hyvin tiiviit yhteydet USA:n tiedustelupalvelu CIA:n sisälle, sekä NSA:han, koska tietovuotaja  Edward Snowden työskenteli system analyst hommissa siellä. CIA:lla on tämän lisäksi pelkästään Helsingissä yli 50 kaksoisagenttia, joista osa toimii eturivin tunnettuina poliitikkoina, toimittajina jne. Tällä illut haluavat vain varmistaa sen, ettei näiden heidän bulvaaniensa, kuten Booz Allen Hamilton konsulttiyhtiön toimeksiannoista lipsuta Suomenkaan kohdalla.


Poliitikkojenkin kiristyskeinona he käyttävät Aarnio vyyhdistä tuttua keinoa, jossa näille "piireihin" päässeillä poliitikoillakin on ollut käytössään suomen poliittisen eliitin escort palvelut. Siellä tunnetut ministeritkin käyvät helpottamassa huoliaan erään entisen seksialan ammattilaisen kanssa. Mutta palveluiden käyttäjille ei vain olla kerrottu, että jokainen käyntikerta kuvataan nauhalle.

Vaikka tämä entinen suomen poliittiselle eliitille seksipalvelujaan myynyt nainen päätyi lopulta Tanskaan asti todistajansuojeluohjelmaan ja hänet yritettiin jo 2 kertaa tappaa. Niin kertoo jo sen, että miten tämä suomen korruptoitunut eliitti pelkää jo näitä seksipaljastuksia. Siellä kun olisi ollut aika tunnettuja nimiä tuossa listassa, jotka olisivat voineet pahimmillaan päätyä suomen juorulehtiin. Mutta suurien lehtien (Helsingin-Sanomat) keskiviikkokerho suojelee edelleen näitä, jotka suostuvat pysymään edelleen kuuliaisena ylemmälle eliitin esi ja käskyvallalle.

Lähteet: http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001166059.html

http://www.hs.fi/ulkomaat/a1371089356298  

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016011520966277_uu.shtml 

http://www.seiska.fi/Viihdeuutiset/Nain-KRP-salakuljetti-prostituoitu-Saaran-Aarnion-oikeudenkayntiin-kuvat/1092800 

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016032421306171_uu.shtml