http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

torstai 17. lokakuuta 2024

P. Diddy pedofiili oikeusjutun verkko kiristyy - Liam Payne putosi alas parvekkeelta Argentiinassa ja kuoli


P. Diddyn pedofiliaa ja ihmiskauppaa käsittelevän oikeusjutun verkko kiristyy entisestään, kun nyt One Direction yhtyeen laulaja Liam Payne lipsautti äskettäin eräässä ulkomaalaisessa tv-ohjelmassa olleensa P. Diddyn kanssa huvijahdilla Jay Z:n kanssa ja nähneensä siellä myös Leonardo DiCaprion.


Heti kun Payne mainitsee P. Diddyn, Jay Z:n sekä DiCaprion, niin näyttelijä Salma Hayekin ilme kertoo jo kaiken, sekä myös tv-ohjelman juontaja vetää jo damage controllit kehiin, että "Äläpä enää vuoda lisää mitään näistä asioista".


Mutta mitäs sitten kävikään, kun Liam Payne (31) tippui alas Argentiinalaisen hotellin parvekkeelta Buenos Airesissa ja kuoli


Viranomaisten mukaan hotellihuoneesta kuului agressiivista meteliä, ja media uskoo, että mies olisi hajoittanut hotellihuoneen ennen putoamistaan. Mutta toisaalta yleensä tällaisissa tapauksissa, jos itse parvekkeelta pudonnut henkilö on paljastanut johonkin julkisuudenhenkilöön liittyviä juttuja, jota epäillään pedofiliasta sekä laajasta ihmiskaupasta, niin nämä Hollywood julkimot joilla on mitään yhteyksiä näihin julkkujen pedofiilirinkeihin ovat nyt jokainen vaarassa.