http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

lauantai 14. syyskuuta 2024

Hautakivien myynnissä tapahtui räjähtävä piikki 2022 Suomessa


Loimaan Kivi Oy on Suomen johtavimpia hautakivien toimittajia.

Ylempänä näette, että miten kyseisen firman tilikauden tulos saavutti vuonna 2022 huomat 806 000 euroa ja liikevaihtokin nousi huimat 13,1 miljoonaa euroa.

Juuri noina vuosina Suomessa alettiin rokottamaan ihmisiä sairaiksi "tutkittuina ja turvallisina" markkinoiduilla koronarokotteilla, jotka olivat tosiasiassa immuunijärjestelmän tuhoavia piikkejä, jotka tuotiin tarjottavaksi vain maailman liikaväestön poistamiseksi.

Silti edelleen Suomen valtamedia, Tilastokeskus sekä THL ei suostu kertomaan näitä todellisia kuolinlukuja, koska pelkäävät että muuten syntyisi kapina tästä rokotteilla tehdystä kansanmurhasta. Sillä nämä Mengelet haluavat väärentää historiaan sen, että nämä kaikki ihmiset kuolivatkin vain koronaan, jotka oikeasti murhattiin näillä immuunipuolustusjärjestelmän tuhonneilla myrkkypiikeillä.

Nyt kuitenkin mediassa puhutaan jo syöpätsunamista, muttei sanaakaan taas siitä, että millä se syöpätsunami on aikaansaatu ? No näillä koronarokotteina markkinoiduilla ja painostetuilla myrkkypiikeillä.


Tämä maailmanväestön harvennustarve on näiden koronarokotteiden luojien mielestä noin 7,1 miljardia, koska he ovat laskeneet, että se lopullinen väestömäärä jää lopulta vain 500 miljoonaan ja tämä on sitten se paljon puhuttu ns. VIHREÄ SIIRTYMÄ.

Heillä on vielä suunnitelma, että sitten tämän vihreän siirtymän aikana jokainen ihminen alkaisi vielä maksamaan omasta olemassaolostaan ilmastoveroa ja sitten jokaisen elävän ihmisen hiilijalanjälkeä alettaisiin digitaalisesti tarkkailemaan.

Tästä hankkeestahan on jo mm. tehty Euroopan parlamentille julkinen tiedonanto EU:n digitaalisesta kompassista.