http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

tiistai 31. tammikuuta 2023

Ryan Sigletonin murhamysteeri - Mitä kävi nuorelle miesmallille, jonka sisäelimet paloiteltiin pois ja ruumis löytyi maastosta


Atlantasta kotoisin ollut miesmallia Ryan Singleton katosi muutamia vuosia sitten heinäkuun alussa vuonna 2013. 

Hänen autostaan loppui tuolloin ensin polttoaine matkalla Los Angelesiin, kun hänen vuokraamansa auto hyytyi ensin Las Vegasin lähellä sijaitseva Mojaven autiomaan lähellä, josta paikallinen poliisipartio näki hänet vielä elossa viimeisen kerran ja antoi hänelle vielä kyydin läheiselle bensa-asemalle, joka sijaitse lähellä Bakeria (Kalifornia).


Tämän jälkeen hän katosi ja hänen ruumiinsa löytyi maastosta. Mutta sisäelimet olivat kadonneet.



En ota kantaa onko tämä kuva aito vai väärennös, mutta siinä näkyy Spirit Cooking ihmissyönti tapahtumia järjestävä Marina Abramovic, jonka seurassa on myös Lady Gaga ja Timothy Webster.


Puun vieressä seisova mies on kuulemma tämä tuolloin kadonnut Ryan Singleton, joka kuulemma aika pian tuon valokuvan oton hetkellä puukotettiin hengiltä ja teurastettiin satanistisissa rituaalimurha menoissa. Jonka jälkeen tämä kannibaalitäti Marina Abramovic keitti hänen sisäelimensä ja kokkasi niistä aterian näille Illuminati eliitin julkkiksille aina Lady Gagaa myöten.

Ryan Singletonin ruumis löydettiin myöhemmin Mojaven autiomaasta. Hänen silmät oli poistettu, sydän poistettu, ja keuhot poistettu.


Tämä kuvassa ylempänä näkyvä Marina Abramovic on tunnettu satanisti, joka on tunnettu myös tuosta ihmisverestä tehdystä taiteesta, joka on saatananpalvonnallisia menoja.

Kyseinen täti on vielä kuulemma aika kova adrenokromin käyttäjä, joten tuolla selittyy se, että miten tämä Illuminatin noita-akka voi näyttää vielä melkein 40-vuotiaalta naiselta ihonsa perusteella. Mutta muuten tuo ulkoinen olemus on kyllä sitä kyseistä pahuutta, jota nämä myös edustavat, koska he uhraavat lapsia saatanalle ja syövät niiden sisäelimet.

Lapsikannibalismi on heidän salaisuutensa.

Tämä Abramovic on elämänsä aikana tehnyt myös peräti neljä aborttia.


Varakkaiden liikemiesten ja elitistien yksityisessä herrasmiesten klubi Bohemian Grovessa myös uhrataan lapsiuhri. Mutta se uhrataan siellä Moolokille. 

Tämä järjestetään siellä järjestettävässä Cremation of Care rituaalissa.

Nuo kuvassa olevat ylipappi asuiset henkilöt ovat aivan todellisia ja näihin druidipukuihin taas pukeutuvat nämä henkilöt, joille annetaan siellä kunnia tikarilla teurastaa tämä kyseiseen lapsiuhrirituaaliin valittu lapsi.



Eräs San Franciscossa asunut mies Peter Tscherneff tunnusti, että vuonna 1984 he sieppasivat tämän Kevin Collins nimisen pikkupojan kuvassa etsintäkuulutuksessa näkyvän pikkupojan, jonka valitsi vielä Michael Aquino.

Tämä poika sitten teurastettiin 1984 heinäkuussa Bohemian Groven Creamtion of Care satanistisessa rituaalissa Moolokille.


Tässä kuvassa satanisti Michael Aquino esittelee yhtä tuollaista heidän käyttämäänsä rituaaliveistä, jolla he ovat teurastaneet lukuisia lapsia näissä satanistisissa lapsiuhri rituaaleissaan.

Tästä vielä näkee sen, ettei nämä paskiaiset ja ihmissaastat peittele näitä harrastuksiaan, koska he kokevat itse olevansa täysin lakien yläpuolella, koska USA:ssa mm. Saatanan Kirkko (Church of Satan) toimii myös lakien ulottumattomissa. Koska ei sinne mikään paikallinen poliisi tule näiden lapsiuhrauksien aikaan. Aivan kuten myös noiden San Franciscon metsissä joka vuoden heinäkuussa järjestetyn Bohemian Groven aikaan myöskään tule poliiseja turvaamaan tapahtumia. Kun näitä paskiaisia suojaa siellä omat yksityisen turvapuolen tyypit.

Aivan kuten myös silloin mm. 80-luvulla, kun Belgiassa kuningashuone järjesti yhdessä metsässä lapsiuhrausleikin, jossa eliitti jahtasi huumattuja pikkulapsia ja leikkinä oli sitten pojilta irroittaa sukuelimet, jotka sitten naulattiin puuhun kiinni. Kuulemma tämä britannian hovin Prinssi Andrew voitti yhden noista lapsiuhraus peleistä.

Belgian kuninkaallinen kaarti järjesti myös turvatoimet, ettei sinne metsään kukaan ulkopuolinen silloin eksynyt.

Mutta nämä lapsiuhraus leikit ovat kuninkaallisten ikivanhoja huvituksia. 


Tämä harvinainen kuva on otettu 11. marraskuuta vuodelta 1958 ja se on otettu Belgiassa, Ciergnonissa järjestetyssä lasten uhrausjuhlissa, jonne ottivat osaa Kuningatar Juliana sekä Prinssi Bernhard Hollannista sekä Belgian Prinsessa Lilian Baels.


Siellä Ciergnonissa sijaitsee myös tämä belgian kuningashuoneen aavemainen Ciergnonin linna sijaitsee.


Tuosta linnasta jo itsestään näkee, että sen sisällä vallitsevat karmivat energiat, kun sitä ovat asuttaneet tuollaiset lasten surmaaja kannibaalit.

Mutta nämä lasten uhraukset ovat Illuminaateille arkipäivää. Sillä se kuuluu näiden eliitti satanistien rituaaleihin.

Pelkästään vapaamuurareilla on sellainen salainen filosofia, että jos vapaamuurarimiehet kajoavat seksuaalisesti pieneen lapseen, niin he kokevat saavansa sen myötä ikuisen elämän. 


Todellisuudessa tämä Illuminaatien ja vapaamuurarien horuksen silmä symboloi aivan jotain muuta, koska se symboloi ihmisen perseikää.


Mutta ei ihan perusidiootti pysty näitä asioita käsittelemään, koska he eivät kestä näitä asioita käsitellä.

Siksi nämä lapsiuhri rituaalit, Illuminati-eliitin kannibalismi aiheet eivät ehkä välttämättä ole niitä kaikkein kevyempiä aiheita heränneille ihmisille. 


Mutta eivät nämä silti mitään huuhaa juttuja ole, koska nämä Marina Abramovic kannibaliti noita-akat ovat itse itsensä jo omalla näytöllään ilmiantaneet. 


Hollywood näyttelijä Jared Leto (kuvassa oikealla) on myös tämän kannibalisti tädin lähipiiriä. 

Tottakai, jos olet Hollywoodin työllistetty ykkösnäyttelijä, niin silloin joudut osallistumaan näiden kannibalisti satanistien salaisiin kemuihin. Muuten Hollywood urasi kääntyy laskuun.