http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

torstai 1. syyskuuta 2022

Lukoil öljypomo Ravil Maganov kuoli pudottuaan sairaalan parvekkeelta


Venäläisen öljy-yhtiö Lukolin öljypomo Ravil Maganov on kuollut vammoihinsa pudottuaan Moskovalaisen sairaalan parvekkeelta alas.

Venäläisen virallisen median tarina on taas se, että mies hyppäsi itsemurha tarkoituksessa alas kyseisen sairaalan parvekkeelta, jonne Maganov oli joutunut muutamaa päivää aikaisemmin sydänvaivojensa takia.

Mutta se miten tapahtumat menivät oikeasti niin Maganov sattui menemään sairaalassa juuri sinne osaan, jossa oli remontti käynnissä ja siellä ei ollut enää turvakameroita, joten hänet oli helppo heittää sieltä alas parvekkeelta ja lavastaa itsemurhaksi.

Olihan tähän jo selvä motiivi olemassa, kun Venäjän ja Ukrainan sodan alettua Maganov kertoi julkisuuteen haluavansa sodan loppuvan heti. Tämähän jo riittää syyksi siihen, että vaikka britannian tiedustelupalvelu lähettää agenttinsa hoitamaan likaisen työn.

Lännen valemediassa taas tästä uutisesta sekoillaan oikein huolella, kun ensin levitettiin perätöntä tietoa, että Maganov olisi pudonnut ikkunasta. Nyt ilmoitettiinkin, ettei hän pudonnutkaan ikkunasta. Näin se valemedia toimii, että esitetään täysin perättömiä asioita faktoina ja laitetaan niitä leviämään mm. kansainvälisen uutistoimisto Interfaxin tai Euronews weeklyn puolelta.


Maganov oli jo kuuden kuollut öljyjohtaja, kun aikaisemmin viimeisien vuosien aikana on kuollut mm. energiajätti Gazpromin yritysjohtaja Juri Voronov (kuvassa), jonka ruumis löydettiin eräältä uima-altaalta, joka sijaitsee Suomen lahden rannassa sijaitsevalta Morskie terassin mökkikylästä. Voronovia oli ammuttu päähän ja vierestä löytyi pistooli.

Lisäksi vuoden alusta lähtien on löydetty kuolleena 5 muuta Gazpromiin liitettyjä öljypomoja. Selvästi joku on heidät kaikki halunnut hengiltä mafia tyylisesti.

Lähteet: PT-Media