http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

maanantai 15. elokuuta 2022

Saksan terveysministeri sai Saksaan maskipakon syksylle ja talvelle 2022



Saksassa maan terveyministeri Karl Lauterbach sai aikaan määräyksen maskipakosta, joka tulee Saksassa voimaan 1.10.2022 - 7.4.2023 välisenä aikana. Eikä hän tarvinnut sille mitään tieteellistä näyttöä maskien hyödyllisyydestä. Eipä tietenkään kun YK ja WHO olivat taustalla niskaan hengittämässä. Siksihän tämä korona ja apinarokolla pelottelu show ajetaan, jotta eliitti saisi tulevina vuosina ajettua sisään sen Kiinan tyylisen pisteytysjärjestelmän Digitaalisen ID:n avulla.

Mutta Saksassa tosiaan nyt tämä maskipakon palauttaminen tuo tämän jo viime vuosina maailmalla tunnetun maskipakkosekoilun takaisin osaksi myös lentoliikennettä tuolle ajalle.

Tästä Saksan koronamaskisekoilusta voi kyllä jo päätellä, että muut EU maat painostetaan mukaan tähän koronarajoitussekoiluun ja hyvin todennäköisesti Suomi lähtee mukaan noihin rajoitussekoiluihin. 

Mutta tiettävästi tässä kässärin vaiheessa kyseessä on jo apinarokko. Tai sitten kässäri jatkuu edelleen koronalla, koska nyt terveysviranomaiset ja eri maiden terveysministerit painostavat kansalaisiaan ottamaan jo neljäs koronarokote.