http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

keskiviikko 12. tammikuuta 2022

Onko koronateatterissa luvassa jälleen Uudenmaan eristys armeijalla ?


Teksti: Teemu Vehkala

Peli näyttää taas selvältä, että luvassa on mitä todennäköisimmin jälleen uusi Uudenmaan eristys armeijalla. Sitä varten tod. jo perhe- ja peruspalveluministeri Krista Kiuru pyysi Suomen armeijalta jo virka-apua.

Mutta omituisinta oli, että Kiurun väitettiin pyytäneet armeijalta apua koronatestaukseen, jäljityksiin ja rokotuksiin.




Tämä poikkeustilalla leikkiminen on osa tätä koronateatteria, jonka on määrä jatkua 2025 maaliskuuhun asti, jonka jälkeen ainakaan valuuttarahasto IMF ei ole enää tarkoitus rahoittaa tätä sekoilua.


Onkin todella irvokasta, kuinka tällainenkin kirja on julkaistu kuin "MITEN SUOMI PÄÄTTI VOITTAA KORONAN".

Kun koko ajan kyse on ollut pelkästä huhupuheisesta viruksesta, jota ei olla edes minnekään tautilaboratorioon onnistuttu eristämään. Jokuhan lupasi jopa sen miljoona dollaria sen koronaviruksen eristäjälle. Mutta sitä ei olla vieläkään eristetty.

Lisäksi näistä varianteistakaan ei ole mitään oikeaa dataa olemassa, koska variantit perustuvat vain pelkästään viranomaisten ja median pelotteluun, jotta ihmiset saataisiin rokotuttamaan itsensä hengiltä tehosterokotuksilla.


Jatkuvia kuolintapauksia koronarokotteista tapahtuu nyt koko ajan, joista media on kuitenkin hiljaa. Koska virallinen korona narratiivi ei saa rikkoutua.

Siksi media on edelleen rokotehaittamyönteinen.

Itse kuulin muutama päivä sitten, kuinka eräs puolituttu n. 51 vuotias mies oli kuollut n. 3 viikkoa sitten ja hän oli saanut 3 rokotusta.

Se tappavan myrkyllinen aine, jota näistä koronarokotteista löytyy on supermagneettinen ja nanotekninen aine nimeltä grafeenioksidi.

Mutta koska grafeenioksidi näissä rokotteissa on rokotetehtaiden liikesalaisuus, niin siksi mediakaan ei saa puhua grafeenioksidista ja siksi myös Pfizer on jatkuvasti valehdellut, ettei heidän rokotteensa sisällä sitä ,yrkkyä, vaikka sisältää kuitenkin.

Grafeenioksidi on senkin perusteella hengenvaarallinen aine, koska se läpäisee veriaivoesteen ja kulkeutuu suoraan aivoihin.

Lähteet: Ilta-Sanomat

YLE