http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

sunnuntai 14. marraskuuta 2021

Koronarokotteista kieltäytyneitä haukkunut ja demonisoinut kardiologi kuoli kolmannen koronarokotuksen jälkeen


Taas osui pahasti omaan nilkkaan, kun nyt tunnettu kanadalainen kardiologi Sohrab Lutchmedial oli haukkunut ja demonisoinut netissä koronarokotuksista kieltäytyviä ihmisiä ja todennut näin, ettei mm. itke heidän hautajaisissaan ja kuinka tämä rokote muka antaisi heille suojan.


No kävikin niin, että tämä kyseinen kardiologi kuoli itse siihen myrkkypiikkiin, jolla oli jo käynyt itsensä rokottamassa kolme kertaa.

Toteutui siis myrkkypiikkikattavuus hänen osalta.

Sitten vaihtoi tämä 52 vuotias ennen piikityksiä täysin terve New Brunswickinussa asunut mies hiippakuntaa.

Kyseinen lääkäri vielä tuki lasten rokottamista näillä mRNA rokotteilla.


Tämä dr. Lutchmedialin kuolintapaus myös todistaa jo lähes suoraan sen, että ei nämä koronarokotteiden myrkkypiikkivalmistajat halua säästää juuri edes lääkäreidenkään henkiä, vaan lukuisia lääkäreitä piikittää itsensä hengiltä tässä samalla.

Tämä kardiologi kuoli siis mRNA rokotteen myrkkyihin, jotka tuhosivat hänen immuniteettinsa.

Eivät siis antaneet sitä "lehdistön" ja terveysviranomaisten lupaamaa rokotesuojaa, vaan teki kaiken päinvastaisen. Sillä silloin kun rokote tuhoaa veren punasolut sekä saa verestä hyytelömäistä, niin käy juurikin se päinvastainen. Eli silloin immuniteetti tuhotuu ja lopulta potilas kuolee. Eikä hän silloinkaan mihinkään koronaan kuole, vaan tuohon myrkkypiikkiin, joka tunnetaan nimeltä koronarokote.

Ne taas joiden immuniteetti on heikompi, eli "riskiryhmäläinen", niin heidän tappaminen onnistuu jo usein yhdellä rokotteella, koska heidän immuniteettinsa on heikompi.

Mutta huomaatteko miten valtamedia, THL, terveysministeriö, Bill Gates, USA:n CDC terveysvirasto, YK ja WHO mm. valehtelee silmät ummessa jatkuvasti näistä mRNA rokotteista, kuinka ne antaisivat rokotetulle rokotesuojan.

Sitten taas toisena päivänä mediassa sanotaankin, ettei rokote suojaa ollenkaan, jonka takia täytyykin hakea toinen tehoste annos.

Joten jo on ministeriöt sekä hallitukset liian vaikeassa tilanteessa, kuinka vakuuttaa rokottamattomat ottamaan rokote, josta taas rokotetuille sanotaan, ettei se toimi, koska siitä ei koidu vielä riittävää rokotekattavuussuojaa.

Joten puhuisi sitten hallitus oikeata kieltä ja sanoisi, että tällä on tavoitteena saada aikaiseksi Suomen väestönharvennuskattavuus, jonka tavoite todellakin näyttäisi nyt olevan yli sen 80,5 prosenttia.

Nythän näitä koronarokotettuja nuoria alkaa saamaan sydänkohtauksia, joten siinä varmasti nyt se sydänkohtauskattavuus saadaan nousemaan aina sinne yli 80 prosentin tasolle. Mutta on se sairasta, kun tämä sydänkohtauskattavuus osuu vielä siihen 5-11 vuotiaisiin lapsiin.

Silloin jo nähdään, että tässä ei ollutkaan kyse mistään koronaviruksen uhasta, vaan ihan puhtaasti kyse oli väestön harvennuksesta. Koska näiden lääketehtaiden omistavan eliitin mukaan meitä on täällä maailmassa aivan liikaa ja sellainen n. 95 prosenttia koko maailmanväestöstä täytyisi harventaa keinolla millä hyvänsä pois.