http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

maanantai 14. kesäkuuta 2021

CIA sai taas Suomen vaalivoiton


CIA saavutti jälleen Suomessa vaalivoiton, kun sen manipuloimat äänet mahdollistivat jälleen, ettei valtapuolueita uhkaavat pienpuolueet päässeet läpi.

LEVELI shown juontajana toimiva Milad Deghan tuli valituksi Vantaan valtuustoon Perussuomalaisen listoilta, mutta hänellä oli faktaa häneen kohdistuneesta vaalivilpistä, koska häntä äänestettiin virallisten tulosten mukaan Myyrmäessä vain 2 kpl verran, vaikka hänen tuttujaan kertoi paljon suuremmin häntä siellä äänestäneensä.

Kansanedustaja Ano Turtiainen otti kantaa mm. somessa, kuinka Kristallipuolueelta katosi paljon ääniä näissä kuntavaaleissa.


Kuinka vaalivilppi temppu tehtiin taas ? 

Nykyään näitä Suomen vaaleja hallinnoi Barcelonassa vuonna 2001 perustettu it-yhtiö Scytl.

Siellä on se CIA:n softa, jolla nämä kaikki ehdokkaat saadaan kuntavaaleissa läpi sekä eduskuntaan, jotka CIA sinne haluaa saada.

Softa toimii sillä tavalla, että siellä voidaan manipuloida mm. pienpuolueet aina joka vaalissa rannalle, jos näin halutaan.

Todennäköisesti myös nämä Miladin kadonneet äänet matkasivat joillekin Kokoomuksen kilpaileville ehdokkaille, sillä selväähän on, että tämäkin Kokoomuksen vaalivoitto oli CIA:n heille järjestämä. kuten oli sekin 2011 eduskuntavaalien vaalivoitto, jonka USA:n suurlähetystö lupasi Kokoomukselle jo vuonna 2006, jos Kokoomus veisi Suomen Natoon.

Tämähän vuodettiin Wikileaksin kautta myöhemmin julkisuuteen, kun nämä sähköpostit vuodettiin sen kautta esiin.


Kansainväliset vaalitarkkailijat loistivat eilen poissaolollaan, koska eihän tällaiset CIA:n kaappaamat kuntavaalit kestä minkäänlaista aitoa kriittistä tarkastelua.

Suomessa ei ole niin kauan demokratiaa, kun Yhdysvaltain tiedustelupalvelu sekaantuu Suomen vaaleihin väärentämällä lopputuloksen CIA:n pillin mukaan, mutta kansalla on tunnetusti lyhyt muisti.

Tässähän ei tarvitse enää olla mikään ennustaja, että miten käy tulevissa eduskuntavaaleissa, kun CIA järjestää Kokoomukselle uuden vaalivoiton.

Vaalien väärentäminen on aina vaalirikos

Näiden vaalien väärentäminen tällä tavalla, että Yhdysvaltain tiedustelupalvelu sekaantuu vieraan valtioiden vaaleihin on aina vakara rikos, mutta kukapa näitä rikoksia täällä tutkisi, kun valtion virkamiehet ja poliisihallinto on näitä samoja korruptoituja rosvoja täynnä.

Suomen poliisi kun ei edes tutki omia rikoksiaan tai tämä oikeusjärjestelmän Demla mafia, niin miten luulisitte jokun SUPO:n vielä lähtevän tutkimaan CIA:n sekaantumista Suomen vaaleihin ?

Heikki Urmas joka teki pitkän uran Finnairin kapteenina asettui mm. vuoden 1994 Suomen presidentinvaaleissa ehdolle Suomen yrittäjien ehdokkaana. Hän sai kasaan sen vaaditun 20 000 kannattajakorttia. Mutta sen jälkeen vallan näkymätön käsi puuttui peliin, kun hänen tuttunsa Ilpo Stenbäck sai nämä 20 000 kannattajakorttia haltuunsa ja hänen piti toimittaa ne eteenpäin, mutta hänen vapaamuurariveljet vaativat, että niistä 10 000 piti heivata polttouuniin.

Sitten kun Urmas sai kehoituksen mennä SUPO:lle tekemään vaalirikostutkinta, niin SUPO:ssa häntä alettiin uhkaamaan rekalla yliajolla ja sanottiin, että "kannattaa jättää asia tähän".

Tämä kertoo jo kaiken sen, että miten Suoen valtio oli jo tuolloin vuonna 1994 täysin järjestäytyneen rikollisuuden käsissä, jos he eivät salli virkamafian ja vapaamuurariroistojen ulkopuolisia presidenttiehdokkaita tämän maan presidenttipeliin ehdolle. 

Mutta kyse on aina ollut näiden rikkaiden roistojen ja eliittirahasukujen vallasta, josta he eivät suostu luopumaan millään mitalla ja siksi he pyrkivät aina kaappaamaan lukuisten valtioiden vaalit, jotta saisivat niiden hallituksiin ja parlamentteihin näitä samoja rosvoja tukevia poliitikkoja, joita sitten nämä roistot korruptoivat sekä uhkailevat sekä kiristävät, jotta valta pysyisi näiden samojen roistojen käsissä.

Suomen vaalit manipuloidaan CIA:lta vain tämän takia, koska myös Suomessa korkeinta poliittista valtaa pitävät nämä jesuiitat aina Ruotsin ja Vatikaanin looseistaan.

Nämä roistot eivät ole mitään humanisteja, vaan he ovat satanisteja jokainen ja he ovat pyhittäneet uransa sekä elämänsä pimeyden ja saatanan voimille. Valtiot siinä edessä ovat vain näiden roistojen pelinappuloita tämän korkeamman satanistisen suunnitelman, eli uuden maailmanjärjestyksen toteuttamisessa, jonka tavoitteena on harventaa maailmasta niin monta ihmistä, että lopulta jäisi enää se 500 miljoonaa ihmistä jäljelle ja nyt tämä harvennusprosessi on jo alkanut koronarokotteiden muodossa.