http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

keskiviikko 26. kesäkuuta 2019

YK varoittaa, että ilmastonmuutos luo uuden "apartheidin" rikkaiden ja köyhien välillä


YK:n tuoreen raportin mukaan ilmastonmuutos tulee luomaan uuden "apartheidin" rikkaiden ja köyhien välille.

YK:n mukaan tämä aiheuttaisi sen, että maapallon lämpenemisen seurauksena rikkaat ostavat itsensä turvaan, kun taas köyhät joutuvat kärsimään muuttuvan ilmaston tuhoisista seurauksista, kuten korkeista lämpötiloista ja mahdollisesta elintarvikepulasta ja konflikteista.

Mutta totuus on se, että vaikka jokaiselle intialaiselle ja filippiiniläiselle sekä kiinalaiselle ostettaisiin 1399 euron LG Nordic Libero Plus ilmalämpöpumppu, niin ei sekään pelastaisi  tilannetta mihinkään suuntaan.

Koska ihmisen muodostama ilmastonmuutos on huijaus, jota ei ole olemassa.

Mutta sen sijaan näillä maailman rikkaimmilla elitisteillä on suunnitelma 500 miljoonan maailmanväestöstä, johon tarvitaan suuri suunnitelma, jolla tämä depopulaatio saadaan askel eteenpäin. Sitä varten on keksitty ilmastonmuutoshuijaus, jolla valtaväestöt harhautetaan kiinnittämään heidän huomionsa ilmastonmuutokseen, kun näiden elitistien ajama uusi maailmanjärjestys ja 7,1 miljardin ihmisen väestönvähennys pyritään suorittamaan seuraavien sukupolvien aikana.



Tämä 500 miljoonan ihmisen määrä on kaiverrettu Georgiassa sijaitsevaan yksityisrahoitteisesti rakennettuun Guidestonesin kivimonumenttiin.

Siinä lukee tarkemmin näin: "Älkää antako maapallon väkiluvun kasvaa yli 500 miljoonan, ja pitäkää se jatkuvassa tasapainossa luonnon kanssa".



Koko talousjärjestelmä perustuu pelkälle ihmisten totaaliselle orjuutukselle, joille sinä työtä tekevänä veronmaksajana luot sen todellisen arvon.

Jos luulit, että olet vain tuon tuntipalkkasi arvoinen niin olet silloin väärässä. 

Jo pelkästään asuntovelkaiset veronmaksajat ovat pankeille varsinainen kultakeidas, koska heidän asuntolainoilla pankit saavat luvan luodan lisää rahaa kiertoon tyhjästä.



Yli 30 000 tiedemiestä ja tutkijaa ovat allekirjoittaneet julkisen vetoomuksen, jossa sanotaan suoraa tämä tosiasia, että ilmastonmuutos ei ole ihmisen aiheuttamaa ja vetoomuksen linkki löytyy osoitteesta: http://www.petitionproject.org

Tuo kyseinen vetoomus on varsinkin näille elitistien ilmastonmuutoksen vouhottajille mitä suurinta myrkkyä mitä maa päällään pitää. 

Kun ilmastonmuutoshuijauksen varjollahan nämä yksityisomisteiset pankkiirit pyrkivät rahastamaan omiin taskuihinsa tuhansia miljoonia dollereita rikollisille säätiöilleen.

Rahallahan se pohjoisnapa estetään sulamasta... Joopa joo, vaikka tämän pallon ilmasto on vain kylmennyt kaiken aikaa.



Miksi ilmastonmuutospropaganda kohdistetaan yhä nuorempiin kohderyhmiin ? 

Suursijoittaja George Sorosin hedgerahastoilla toimivat säätiöt kuten Open Sociey Foundations on tällä hetkellä saanut voimaan laajaa länsimaalaisiin peruskouluihin tungettua ilmastopropagandaa.



Ilmastonmuutoshuijauksen mannekiiniksi valittu ruotsalainen eliittiperheen lapsi Greta Thunberg on myös Sorosin rahoittama sätkynukke.

Monet voisivat ihmetellä, että miksi nämä peruskoululaiset lapset joudutaan nyt aivopesemään ilmastonmuutoksen propagandalla ? 

No koska he ovat sitä sukupolvea, jotka ovat tuolloin vuonna 2050 tuota alle 50 vuotiaiden veronmaksajien sukupolvea, joilla voisi vielä olla jotain pientä potentiaalia mahdollisuutta kaataa fasistinen uusi maailmanjärjestys.

Joten tämä kohderyhmä on silloin pyrittävä keinolla millä hyvänsä aivopesemään ilmastonmuutoshysterialla jo varhaisessa vaiheessa, jottei heistä olisi eliitille enää uhkaa siinä vaiheessa, kun tästä tulevasta veronmaksajien sukupolvesta syntyy tulevien veronmaksajien joukko ja sukupolvi.



Illuminatit suunnitelivat jo 1800-luvun lopulla, että kuinka III maailmansota tulisi olemaan Islamin ja sionistien välinen konflikti, jotka tuhoaisivat lopulta toinen toisensa. Tämä suunnitelma lukee aina Illuminatin suurmestari Albert Piken (kuvassa)15.08.1871 päivätyssä kirjeessä.

Illuminatit myös suunnittelivat, että tuon III maailmansodan jälkeen uuden maailmanjärjestyksen keskus tulee olemaan Jerusalemissa.

Mutta koska suunnitelmissa on tuhota sionismi, niin sen tilalle tulisi nousemaan uusi maailmanjärjestys ja sen sisälle rakennettu satanististinen uskonto, jonka jumala on Lucifer.

Sillä nämä Illuminatit ovat tähän päiväänkin mennessä palvoneet salaisissa rituaalimenoissaan Luciferia jumalanaan. Samoin kuin myös yli 30-asteen vapaamuurarit harjoittavat samanlaisia satanistisia rituaaleja.


Lähteet: Ilta-Sanomat

http://www.petitionproject.org