http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

lauantai 16. maaliskuuta 2019

CIA:n kouluttama tappaja iski moskeijaan Uudessa-Seelannissa




Teksti: Teemu Vehkala

Uudessa-Seelannissa tapahtui eilen, kun CIA:n kouluttama tappaja/asemies iski paikalliseen moskeijaan ja aloitti massamurhan.

49 ihmisen väitettiin kuolleen iskussa.

Australian aksentilla englantia puhuva pääepäilty kuvasi myös tuon tekonsa action kameralle, jonka äärimmäisen raaka video on levinnyt verkossa viimeisen vuorokauden ajan ja poistettu sieltä lukuisia kertoja. 


Osa on nyt sitä mieltä, että tämä joukkomurha olisi lavastettu, mutta kun tuon videon katsoo alusta loppuun, niin kyllä näkee ettei se ole lavastettu. Mutta tuon action kameran kuvanlaatu ei vain ole mitään HD-tasoa.

Tuollaisen massamurhan pystyy tekemään CIA:n tai NATO:n erikoiskoulutettu sotilas, jonka mieli on murrettu koulutuksen aikana ja tästä CIA käyttää nimitystä DELTA-ohjelmointi, koska silloin näiden tappajien aivoaallot ovat tuolloin Delta-alueella (1-3 Hz).

Normaalisti ihmisen aivot ovat Delta-tasolla silloin kun ei nähdä unia.  

CIA siis pystyy ohjelmoimaan tappajia, jotka eivät enää massamurhaoperaatioiden jälkeen muista mitään, koska ovat olleet operaatioiden aikana tuossa Delta-tilassa.

Tämä vuonna 1999 Helsingin, Kampissa ampumaradalla kolme ihmistä ampumalla surmannut Sanna Sillanpää oli myös tekonsa aikana tuossa Delta-tilassa. Koska oli kylmänrauhallisesti ampunut kuoliaaksi tuolla ampumaradalla kolme miestä ja totesi sen jälkeen, että "Näinhän opetettiin FBI:n akatemiassa".

Mutta se mikä erottaa nämä tavistappajat näistä CIA:n erikoiskoulutetuista, niin nämä CIA:n ja NATO:n kouluttamat ovat ammattisotilaita ja heitä NATO pystyy käyttämään vaikka jonkun Euroopassa lavastetun joukkomurhan suorittajina.


Miksi juuri Uuusi-Seelanti oli tämän massamurhan kohteena 

Tämän Uuden-Seelannin moskeija verilöylystä uutisointi näyttää jälleen sen, että valemedia johtaa harhaan koko tapauksen tiimoilta. Sillä Uusi-Seelanti on ollut yksiä maailman parhaimpia maita mm. sananvapaudessa.

Nyt se sitten koki suuren iskun mitä tulee maan turvallisuudelle ja ei ollut lainkaan sattumaa, että nämä kyseisen Moskeija iskun tilanneet ja rahoittaneet Wall Street pankit tilasivat tuon iskun juuri moskeijaan.

Totta kai he tilasivat sen juuri Moskeijaan, jotta voisivat saada nyt valemediassa sekä Uudessa-Seelannissa poliitikot tuntemaan sympatioita ja sääliä näitä Moskeijaan murhattujen muslimien puolesta.

Tällä nyt Uuden-Seelannin hallitus kiristetään jo kohta pikaisesti muuttamaan maan perustuslakia, joka tulee heikentämään kyseisen maan sananvapautta.

Mutta mitäs valemedia tulee kertomaan tästä Uuden-Seelannin moskeija iskusta.

No siellä kerrotaan vain, että kuka oli tekijä ja todennäköisesti  vielä tämä poliisin kiinniottama mies ei ole tämä CIA:n koulutettu ammattisotilas, joka taisi jo päästä karkuun.

CIA:lla tosiaan tuollaisen 3-vuotisen eliittitappajakoulunkin testeissä ja kokeissa painotetaan näille tuleville Mantsurian Kandidaateille, että "älkää sitten koskaan jääkö kiinni".  Tämä kerrotaan ihan tässä Whitewolf von Atzingenin kirjassa "Shadow Scorpion; Memoirs of an Assassin".

Whitewolf von Atzingen kävi 1988-1990 vuosina kolmi vuotisen erikoiskoulutuksen, jonka aikana hänestä tehtiin USA:n hallinnolle ja CIA:lle toimiva tappaja, joka hoiti nuo yli 180 murhaa kaikki tuossa valveillaolotietoisuuden alla toimivassa DELTA-tilassa.

Hän sain ensin vain puhelinsoiton, jossa luurin toisen päähän sanottiin tämä triggerisana, jolla hänen DELTA-ohjelmoitu kaksoispersoona saatiin aktivoitua. Eli tuo heidän ns. murhaajamoodi.

Whitewolf kertoo tuossa kirjassaan myös sen, että miten CIA sai hajoitettua koulutettujen mielen ja se tapahtui niin, että koulutustilanteessa heidän jokaisen kokelaan tuli tappaa pieni lapsi paljain käsin ja Whitewolf ei kuitenkaan pystynyt tähän. Joten kurssin opettajat joutuivat silpomaan tuon erään pikkutytön hengiltä hänen silmiensä edessä ja tuossa kohtaa Whitewolfin mieli oli saatu rikki, jolloin tuo DELTA-ohjelmointivaihe onnistuttiin hänellä tekemään.

Mutta Whitewolf sai lopulta palautettua muistinsa erään henkilön avulla, jolla oli taitoa mm. käyttää tässä muita mielen palautusmetodeja.

Valemedia ei kerro totuutta Uuden-Seelannin tapauksesta

Valemedia ei tule kertomaan totuutta tästä Uuden-Seelannin moskeijaverilöylystä, vaan se keskittyy vain siihen, että mikä oli tämän valkoihoisen miehen motiivi käydä teurastamassa hengiltä lähes 50 ihmistä tuolla moskeijassa.

Valemediassa kerrotaan nyt, että yksi nuori mies riisti aseen tältä Uuden-Seelannin terrori-iskun tekijältä.

No yllättäen tämä ei näy tuossa tekijän kuvaamalla actionkameralla kuvatulla pätkällä, joten tästä jälleen näemme sen, että miten nämä false-flag operaatiot toimivat. Eli sinne syötetään teatteria sekaan, jotat tämä tapaus saataisiin paljon suuremmin dramatisoitua valemediassa.
 

Iskun pääepäilty on nyt 28 vuotias australialainen Brenton Tarrant



Sky news uutistoimisto väittää nyt, että miehellä oli yhteyksiä Norjan joukkomurhaaja Anders Breivikiin


Sattumoisin myös Breivik oli lapsena Norjalaisessa psykiatrisessa sairaalassa avohoitosuhteessa äitinsä kanssa. 



Breivikin äiti karkasi jo aikanaan kotoaan vain 17-vuotiaana ja katkaisi kaikki suhteensa hänen kontrolloivaan äitiinsä. Mutta tuli pian kuitenkin raskaaksi ja alkoi odottaa Andersia. Lapsen isä oli Jens Breivik, joka työskenteli myöhemmin lakimiehenä.


Vaikka tämäkin kerrottiin tuolloin muutama vuosi sitten Norjan TV2 kanavalla näytetyssä dokumenttielokuvassa, niin kuitenkaan siinä ei tietenkään kerrottu sitä, että tuo kyseinen hoitosuhde liittyi CIA:n MK ULTRA projektiin.


Breivikistä siis ohjelmoitiiin tappaja jo lapsena ja tähän tarvittiin tuo, että hänen sekä äitinsä välinen side hajoitettiin tuossa sairaalassa, jonne Breivikillä oli avohoito-ohjelma vuonna 1983 käynnissä. 


Kun tämä neljän viikon pituinen tarkkailujakso päättyi tuolla Norjalaisessa psykiatrisessa sairaalassa, niin lääkärit päättivät, että Anders olisi otettava äidiltään pois. Mutta vaikka päätös oli jo pantu käytäntöön, niin sitä ei kuitenkaan toteutettu, koska paikalliset lastensuojeluviranomaiset pitivät sitä liian ankarana tuomiona.



Anders Breivik kuului Norjan vapaamuurareihin sekä Maltan ritareihin, joka on vapaamuurarien sisällä korkea-asteinen kerho.



Hän on myös poliittiselta aatteeltaan ns. PRO Israel sionisti. 


Oli silti uskomatonta, että miten Norjassa tuolloin 22. heinäkuuta 2011 tämän hullun annettiin teurastaa kaikessa rauhassa pienellä Utöyan saarella 77 ihmistä. 


Poliisi olisi voinut tulla sinne jo samantien ensimmäisestä hälytyksestä lähtien, mutta heillä kesti lopulta 1 tunti ja 19 minuuttia tulla tuonne saarelle. Vaikka tuo pieni saari oli vain vajaan 600 metrin päässä mantereesta. 



Vaikka tämä Oslon keskustassa samaan aikaan räjäytetty pommi oli CIA:n operaatio, niin silti valemediassa kerrottiin että sen räjäyttäjä olikin Breivik itse.



Norjan silloinen pääministeri Jens Stoltenbnerg oli kuitenkin jostain kautta saanut kuulla tästä massamurhaoperaatiosta etukäteen ja oli vielä kuulemma soittanut Putinille muutamaa päivää ennen tätä tapahtumaa ja anellut ns. armoa. 



Lääkäri ja kirjailija Rauni-Leena Luukanen-Kilde kertoi, että kuinka hän tuolloin Norjassa asuessaan kuuli kuinka eräässä Norjan verilöylyihin liittyvässä lehdistötilaisuudessa joku toimittaja oli kysynyt tästä Stoltenbergin ja Putinin välisestä puhelusta, niin eräs Norjan valtion johtava virkamies oli saanut suorastaan raivokohtauksen ja inttänyt vihaisesti, että kuinka "Stoltenberg ei soittanut Putinille".



Sekin on äärimmäisen mielenkiintoista, että miksi Stoltenberg soitti juuri Putinille ? 



Stoltenberg oli sanonut heti ensimmäisessä julkisessa puheessaan Norjan verilöylyn jälkeen näin; "Me emme suostu alistumaan pelolle". 


Hän tiesi, että kyseessä oli ulkomaalaisten tiedustelupalvelujen operaatio, jonka massamurhaajaksi nyt vain valikoitui Anders Breivik.



Norjan valtio siis joutui vuonna 2011 valtiollisen terrori-iskun kohteeksi, jonka toteuttaja ei kuitenkaan ollut Norjan valtio. Vaan tilanne liittyi siihen, että koska Norja öljyrikkaana maana halusi alkaa ottaa pesäeroa Natoon ja tätä ei sallittu.



Lisäksi NATO olisi huhujen mukaan halunnut myös hyödyntää Norjan öljyvaroja lisää, mikä taisi saada Norjan sille kannalle, että he halusivat alkaa ottamaan todellista pesäeroa Natoon.



Nyt Uuden-Seelannin hallinto joutui valtiollisen terrori-iskun kohteeksi ja massamurha oli hyvin samanlainen kuin Norjan joukkomurhat.



Kumpikin sekä Norjan, että tämän Uuden-Seelannin iskut on rahoitettu ulkomailta ja tällaisia operaatioita johdetaan CIA:n ja Naton kaltaisten tiedustelupalveluiden puolelta. Mutta iskut tilataan aina ulkopuolelta ja nämä tiedustelupalvelut toimivat vain niiden toteuttajina.



CIA on siis käytännössä freelance pohjainen kansainvälisellä alueella toimiva yksityinen terrorijärjestö, joka tekee terrori-iskunkin minne tahansa, kunhan vain siitä maksetaan tietty hinta. 



Maailman salainen valtaeliitti toteutti tämän Uuden-Seelannin iskun vain sen vuoksi, että koska kyseisen maan sananvapaus oli vielä miltei maailman johtavimmassa asemassa sen riippumattomuuden puolesta. 



Mutta nyt tuo maa saatiin tuohon pelon ilmapiirin tilaan, jolla nämä rikolliset elitistit pääsevät nyt murskaamaan kyseisen maan sananvapautta näillä tulevilla terrorismilakipaketeilla, jotka Uuden-Seelannin parlamentti painostetaan ja pakotetaan ottamaan voimaan. 


Olisi kyllä vielä äärimmäisen mielenkiintoista selvittää, että onko tuo Brenton Tarrant sittenkään se sama henkilö, joka kylmän viileästi surmaa ihmisiä ampumalla tuossa actionkameralla kuvatulla videolla. 


Sellaisenkin selvittäminen ei ole mitenkään sikäli vaikeaa, että jos kyseinen pääepäilty vaikka nyt sattuisi puhumaan näissä tulevissa oikeudenkäynneissä jotain. 



Mutta Norjankin tapauksessa tämän Breivikin ei juuri annettu puhua oikeussalissa mitään julkisesti. Vaan nämä kaikki Breivikin ulosannit käytiin vain salaisissa oikeusistunnoissa, joka kuvastaa aina tätä, että miten äärimmäisen paljon CIA pyrkii pitämään näihin false-flag terrorismiin liittyvät oikeudenkäynnit julkisuudelta salassa.

Lähde: MV-Lehti