http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

torstai 6. syyskuuta 2018

Saksassa paljastui laaja pedofiilirinki, jossa on mukana myös tunnettuja poliitikkoja ja virkamiehiä


Saksassa on paljastunut eliittipedofiilirinki, jossa on lähes 100 000 jäsentä. 

Internetin pimeän verkon (dark web) sivuilla kokoontuneeseen pedofiilirinkiin kuuluu myös tunnettuja Saksalaisia poliitikkoja sekä virkamiehiä. Mutta on myös mahdollista, että suomalaiset pefofiilit ovat käyttäneet myös tämän samaisen pedofiiliringin palveluita.

Saksan poliisin mukaan tämä kyseinen pedofiilirinki on toiminut Elysium nimisen verkkopalvelun kautta. 

Toinen päätekijäksi väitetty epäilty Christian Lais oli tuomittu jo vuonna 2005 lapsipornon hallussapidosta.

Britanniassa paljastui myös pedofiilirinki

Myös Britanniassa paljastui laaja pedofiilirinki, jota viranomaiset piilottelivat lähes 40 vuotta mm. rasistileiman pelossa.

Sunday Mirror- lehden mukaan satoja nuoria oli raiskattu ja osa heistä myyty mm. seksiorjiksi ja jotkut jopa murhattu.

Rotherdamissa mukana oli myös paikallisia poliitikoita.

Eliittipedofiiliringit alkavat paljastumaan nyt

Tällä hetkellä maailmalla tapahtuu jotain ainutlaatuista sen suhteen, että kun jopa 40 vuotta salatut poliittiset pedofiiliringit alkavat nyt paljastumaan. 



Sillä tällaista ei ole aiemmin päässyt vielä tapahtumaan ja mm. USA:n presidentti Donald Trump kommentoi joitain vuosia sitten maailman pedofilia ongelmasta näin, että kuinka maailmalla on jo liikaa näitä kadonneita lapsia, niin siihen paras ratkaisu olisi nopea oikeudenkäynti ja kuolemanrangaistus.

Miksi Suomen valemedia vaikenee tästä Saksan pedofiiliringin paljastumisesta ? 

Moni voisi ihmetellä, että jos kerta Saksan Deutsche Welle, joka lähettää ohjelmaa myös tv-lähetyksiä kolmella kielellä ympäri maailman uutisoi tästä Saksan pedofiiliskandaalista, niin nyt Suomen valemedia vaikenee tästä edelleen.

MTV3:sta tuli CNN-vetoinen valemedia... YLE on yhä korruptoitunut ja tallettaa mm. YLE-verorahoja veroparatiiseihin.

Iltasanomat, Iltalehti sekä Helsingin Sanomat toimivat yhä CIA:n korruption alla, joka mahdollistaa näin laajan poliittisen sensuurin Suomessa.

CIA:n sensuuri näissä lehdissä ilmenee monella eri tasolla. Sillä mm. toimittajia lahjotaan sieltä ja myös päätoimittajia.

CIA:n suorittaman lahjonnan tavoitteena on saada toimittajat hyödyntämään mm. ennakkosensuuria, jolla näiden korruptoituneiden valemedian lehtien osakkeenomistajat haluavat varmistaa mm. sen, ettei heidän lehtiensä omistamien osakkeiden yhtiöiden kunniaa loukata. 

Tämän vuoksi mm. Helsingin Sanomat ei saa kritisoida BIG PHARMA:n lääketeollisuutta, koska Sanomamedia omistaa myös näiden lääketeollisuuden parasiittien osakkeita.

Eli jos Hesari kritisoisi jotain vaikkapa GlaxoSmithKlinen rokotevalmistajaa, niin Sanomamedia kusisi melkein kuin oman esimiehensä muroihin. Mutta näiden kansainvälisten pedofiilirinkien kohdalla Suomen korruptoitunut valemedia puolustaa näitä lasten hyväksikäyttäjiä sekä murhaajia, koska heidän osakkeenomistajat myös harrastavat samaa touhua. 

Rikollisen valtaeliitin pedofilia kun on jo näissä maailman rikkaimmissa pankkisuvuissa harjoitettu toimintamuoto, jota siellä ei yhtään vierasteta.

Insestillä nämä rikkaat pankkisuvut varmistavat sukunsa jälkipolvet suvun tavoille.

Saksan pedofiiliringistä ei tulla tod. tuomitsemaan yhtään siinä toiminutta julkisuudessa tunnettua poliitikkoa

Tämä puoli kuitenkin on hyvin karu, että kuinka tässä Saksan tuoreessa pedofiiliringin skandaalissa ei kuitenkaan todennäköisesti tulla tuomitsemaan yhtään julkisesti tunnettua poliitikkoa tai virkamiestä, joka toimi tämän pedofiiliringin sisällä.

Se johtuu siitä, että jos he ovat näitä poliittisten valtatahojen sisällä vaikuttavalle rikolliselle valtaeliitille sielunsa myyneitä tapauksia, jolloin heitä myös luonnollisesti suojellaan käryn käytyä.

Sillä myös Saksan oikeusjärjestelmässä toimii aina korkeimmassa oikeudessa asti näitä korruptoituneita tuomareita, jotka kuuluvat itse mm. vapaamuurareihin sekä vaikuttavat näiden samojen pedofiilirinkien sisällä.

Siellä voi sitten jesuiittaveli tehdä toiselle jesuiittaveljelleen palveluksen tai vapaamuurariveli suojella toista vapaamuurariveljeä, jos häntä epäillään vaikkapa pedofiliasta.

Mutta näitä korruptoituneita virkamiehiä löytyy myös aivan myös poliiseista ja hekin toimivat aivan yhtä samalla korruption eri asteilla suojellessaan kanssarikollistensa jälkiä, kun nämä rehelliset poliisit yrittävät saada tätä kansainvälisen tason pedofiliaa kuriin siinä kuitenkaan koskaan lopullisesti onnistumatta, koska nämä eliitin sisäpiirin ihmissaastat pääsevät aina pälkähästä ennen viimeistä tuomiota.

Suomessa tällainen poliitikkojen sekä korkean tason virkamiesten pedofiilirinki on toiminut koskematta tähän päivään asti ja siihen ei olla vieläkään haluttuja puuttumaan, koska Helsingin poliisihallituksen sisällä vaikuttaa muutama tähän rinkiin kuuluva pedofiili, joilla on poliisina siihen riittävä valta, että saavat estettyä aina tähän pedofiilirinkiin liitetyt tutkintaepäillyt.

Vuosi sitten jo eräs KRP:lle työskennellyt poliisi oli tuomiolla erään pedofiilin auttamisessa.


Lähde: http://www.lokakuunliike.com/ll-ulkomaat/saksassa-paljastui-lahes-100-000-jasenen-pedofiilirinki

https://www.reuters.com/article/us-germany-sexcrimes-idUSKBN19R0VD?il=0


https://www.suomenuutiset.fi/britanniassa-paljastui-ennennakemattoman-suuri-lasten-hyvaksikayttoskandaali-viranomaiset-piilottelivat-ilmiota-lahes-40-vuotta-rasismileiman-pelossa/

https://yle.fi/uutiset/3-8698090

http://www.magneettimedia.com/krpn-entinen-poliisi-ja-virassa-oleva-krpn-poliisi-tuomiolla-pedofiilin-auttamisesta/