http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

maanantai 19. helmikuuta 2018

Teräsvuori oli sopinut Ugandan matkansa eversti Frank Kaka Baguendan kanssa


Ugandassa kuollut ja murhattu Patria Oyj:lle työskennellyt aseteollisuuden konsultti Tuomas Teräsvuori oli sopinut Ugandan liikematkansa maan turvallisuuspalvelu ISO:n johtaja eversti Frank Kaka Bagyendan (kuvassa) kanssa.

Asia käy ilmi ISO:n johtaja Bagyendan ja Teräsvuoden välisestä kirjeenvaihdosta.

Paikallisen Ugandalaisen lehden mukaan Teräsvuori kirjoitti, että "me" haluaisimme tulla esittelemään palveluita liittyen muun muassa puolustukseen, kyberturvallisuuteen ja pimeän verkon ratkaisuihin.

Tämä kirje oli päivätty 31.1.2018

Teräsvuori kirjoitti vielä samassa kirjeessä, että matkustaisi Ugandaan henkilökohtaisesti entisen viestintäministeri Suvi Lindénin kanssa.

Eversti Bagyenda vastasi viestiin 2. helmikuuta, jossa vahvisti hyväksynnän Teräsvuoren ja Lindénin matkalle Ugandaan.Lindén valehteli matkansa syyn

Ex ministeri Lindén valehteli heti ensimmäisenä julkisuuteen Ugandan matkansa syyn ja väitti olleensa siellä YK tehtävissä. Mutta hänen YK pestinsä päättyi jo vuonna 2015.

Lindén ei vaan uskalla kertoa totuutta siitä, että hän on nykyään Patria Oyj:n kansainvälinen asekauppias. Sillä siitä ne hänen pyörittämänsä konsulttiyhtiön yli 13 miljoonan euron varallisuus on pääosin tullut. Vaikka hän on jo tähän mennessä nostellut tuota kansanedustajan 5000 €/kk sopeutumiseläkettä melkein 500 000 euron verran.Paikallinen toimittaja kidnapattiin hänen kirjoittamansa lehtijutun vuoksi

Ugandan paikallislehden toimittaja Charles Etukuri kidnapattiin aika pian sen jälkeen kun hän oli kirjoittanut suomalaismiehen kuolemasta liian paljastavan jutun.

Mies on tietojen mukaan maan turvallisuuspalvelu ISO:n kiinniottama ja häntä pidetään nyt tuntemattomassa paikassa.

Etukurin esimies Felix Osike kertoi Suomen Iltalehdelle olevansa varma, että Etukurin sieppaus liittyy hänen viime viikolla kirjoittamaansa juttuun suomalaismiehen kuolemasta Ugandassa.Patrialla on verta käsissään Uganda jutun takia

Patria Oyj:llä on nyt verta käsissään tämän Uganda jutun takia ja syystäkös tämä iskee juuri heidän päälleen, koska heille työskennellyt konsultti murhattiin Afrikassa.

Tämä antaa nyt tästä aseteollisuuden haarasta ja sen monikansallisesta kaupasta hyvin vaarallisen kuvan joten eipä ihme, että miksi nyt kaksi pomoa sieltä erotettiin. Joista tosiaan tämä toinen älysi itse erota ennen potkuja.


Mikä asevalmistaja oli Ugandan murhien takana ? 

Maailman suurin asevalmistaja on amerikkalainen Lockheed Martin jolla saattaa olla myös Ugandassa vankka jalansija.


Sillä tämä Ugandan murhamysteeri ei nyt ole lopulta mitenkään vaikea selvittää. Sillä ainoastaan sen kun selvittää, että millä näistä maailman suurimmista asevalmistajista on suurin monopoliasema Ugandan asemarkkinoilla. 

Niin todennäköisesti sieltä tehtiin näiden kahden ruotsalais ja suomalaismiehen poliittisten salamurhien toimeksiannot. 

Koska heidän kummankin tiedettiin tulevan Ugandaan astumaan tämän amerikkalaisen maailman suurimman aseteollisuuden yhtiön varpaille.

Joten nämä salamurhat hoidettiin erään ulkomaalaisen tiedustelupalvelun kautta tod. tämän maailman suurimman asevalmistajan toimeksiannolla.

Murhat hoidettiin erittäin ammattimaisesti myrkyttämällä kumpikin henkilö. Sekä tämä suomalaismies ja ruotsalaismies. 

Myrkky laitetaan yleensä johonkin juoman sekaan silloin kun itse uhri ei sitä huomaa jolloin myrkky lamaannuttaa lopulta uhrin ja aiheuttaa lopulta sydämen pysähdyksen.

Näiden Ugandassa kuolleiden suomalais ja ruotsalaismiehen kohdalla heidän ruumiinavauksien yhteydessä tehtiin kuitenkin tämä toksikologinen tutkimus, jossa havaittiin myrkkyjäämiä kummankin ruumista mikä viittaa myrkytykseen.

Silti vaikka vielä myöhemmin jomman kumman maan Ruotsin tai Suomen valtioneuvostot voisivat halutessaan myös saada lahjottua Ugandan paikallisviranomaiset ja syöttää julkisuuteen väärää tietoa, ettei kuolemaan liittyisi enää mitään rikosta. Mutta Ugandan viranomaiset ovat kuitenkin toimineet tähän mennessä asiallisesti näiden kummankin tapauksen vuoksi. 

Patria haluaisi selvästi pestä kätensä tästä Ugandan jutusta jo nyt jonka huomaa selvästi yhtiön johdon ja hallituksen panikoinnista. Mutta yleensä sellaisissa yhtiöissä joissa on vastuuntuntoista hallitusjohtoa alkaa tällaisissa kriiseissä antamaan potkuja pomo tason henkilöstölle. 

Suomen hallitushan ei noudata missään määrin tällaista linjaa. Siellä taas jos menee huonosti myönnetään suojavirka Kokoomuksen ministereille ulkomaalaisista sijoituspankeista.


Lähde: http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201802182200753869_u0.shtml