http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

keskiviikko 18. lokakuuta 2017

Las Vegasin sheriffiä uhkailtu


Las Vegasin joukkoampumisen jälkeen pidetty lehdistötilaisuus on puhuttanut viime aikoina monia. Koska tässä lehdistotilaisuudessa esiintynyt Las Vegasin sheriffi Joseph Lombardo esiintyy siinä kovin pelokkaana. 

Videon kohdasta 35:44 löytyy kohta jolloin yksi lehdistötilaisuudessa ollut toimittaja alkaa kysellä, että oliko ampumapaikan lähellä jotain tiettyä autoa. 

Niin heti tämän jälkeen Lombardon takana seisova (tod. FBI:n mies) kuiskaa sheriffin korvaan "älä mene tuohon aiheeseen". Jonka jälkeen sheriffi toteaa ettei ole valmis puhumaan tästä aiheesta.


Teksasilainen Infowars.com sivustostaan sekä talkshowstaan tunnettu Alex Jones havaitsi kuinka sheriffi Lombardo vaikutti pelokkaalta koko puheensa aikana. Jonesin mukaan hän tietää jotain sellaista, jota ei missään nimessä haluta julkiseen tietoon. Joten sen vuoksi häntä mitä selvimmin uhkailtiin pysymään hiljaa näissä asioissa.

Koska muuten hän olisi voinut paljastaa tv-kameroiden edessä tästä Las Vegasin ampumatragediasta sellaisia asioita, jotka poikkeaisivat tästä mediassa kerrotusta vale-versiosta.

Sheriffi Lombardo vielä toisteli vielä tuossa lehdistötilaisuudessa papukaijan tavoin useaan kertaan aivan kuin käsketysti, ettei alueella ollut havaittu useampia ampujia.

Vaikka silminnäkijöiden kertomukset ovat aivan muuta. Koska kahden muun hotellin tilat lukittiin sen vuoksi, koska siellä alkoi kuulua kovaa tuliaseiden ääniä. Joista toinen hotelli oli lähellä sijainnut Bellagio hotel.  


Yksi Bellagio hotelliin majoittunut nainen kuvasi livenä tämän videon suorana Youtubeen ja kertoi kuinka hotellissa kuului kovaa aseen tulitusta. Jonka seurauksena koko hotelli lukittiin turvasyistä.

Toisaalta kun käynnissä oli FBI:n ajama false-flag joukkomurha niin tällä myös turvattiin USA:n hallinnon tarkka-ampujien työturvallisuus. Että he myös ehtivät paeta hotellista ajoissa ennen oikeiden poliisien ja SWAT-ryhmän tuloa. 


SWAT-ryhmä tunkeutui myös lähellä sijainneeseen Tropicana hotelliin. Jossa erityisesti SWAT-joukkojen varustus ei vaikuttanut olevan ollenkaan asianmukainen. Ei edes kaikilla kypäriä päässä, eikä näitä aseistettujen henkilöiden kiinniotto tehtävissä käytettäviä kilpiä. 

Tämä SWAT-ryhmä kun taisi olla osa sitä FBI:n taktista ryhmää, joka kävi vain korjaamassa konetuliaseiden hylsyt pois tuosta huoneesta josta ammuttiin. 


Wikileaksin perustaja Julian Assange lisäsi vielä vettä myllyyn toteamalla kuinka miltei kaikki terrorioperaatiot ovat luotu FBI:n kaupallisten mallien mukaisesti.