http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

perjantai 12. elokuuta 2016

Hillary Clintonin sairaskertomuksen julki vuotanut mies kuoli äsken kesken triathlonin


Hillary Clintonin sairaskertomus vuodettiin julkisuuteen äsken ja siitä selvisi, että hän sairastaa dementiaa. 

Nyt selvisi se, että tämä mies Vincent Fleck (69), joka vuoti tuon sairaskertomuksen dokumentit julkisuuteen kuoli kesken New Yorkissa järjestetyn Long Islandin triathlonin muutama päivä sitten 7. elokuuta. Hänen kuolinsyykseen väitettiin hukkuminen.


Vincent oli sen lääkärin (dr. Daniel Fleck) isä, joka hoiti Hillary Clintonia yksityisellä lääkärikäynnillä ja tätä kautta hän vuoti tuon sairaskertomuksen julkisuuteen.

Onko sitten sattumaa, että hän sattui juuri kuolemaan sen jälkeen, kun oli vuotanut näin arkaluontoista materiaalia Hillary Clintonista julkisuuteen. Samoin kuin nämä monet muut tapaukset, joita on jo pelkästään viimeisen parin kuukauden sisällä jo aikamoinen ruumiskasa. Tästähän salkkari piireissä jo käytetään leikkisästi nimitystä Hillaryn ruumiskasat (Hillary's body account).


Jos siis haluat etsiä ja tavoittaa Hillary Clintonia, niin seuraa vain useiden ruumiiden kasoja, niin sieltä jäljet johtavat Hillaryn luo.Walter Scheib (kuvassa) työskenteli Clintoneille Valkoisessa Talossa mm. kokkina ja jatkoi myös työskentelyään Bushin hallintokaudella. 13. kesäkuuta 2015 Scheibin ruumis löytyi joesta ja kuolinsyytutkimusta ei koskaan tehty.Vince Foster (kuvassa) työskenteli Valkoisessa Talossa Bill Clintonin aikakaudella neuvostossa. Hänet löydettiin kuolleena vuonna 1993 ja väitettiin tehneen itsemurhan pumppuhaulikolla.

Shawn Lucas (kuvassa) löydettiin 2. elokuuta kuolleena kylpyammeestaan. Hän oli nostanut oikeusjutun Hillary Clintonia vastaan vain muutamia päiviä aiemmin, jossa hän syytti Hillaryn presidentinvaalikampanjaa äänien vääristelystä.


Victor Thorn (kuvassa) taas kirjoitti Hillary trilogian kirjasarjan, löydettiin murhattuna muutama viikko sitten heinäkuun lopulla Pennsylvanian vuorilta. Hänet oli ammuttu hengiltä. Hän olisi täyttänyt 54 vuotta elokuun ensimmäinen päivä.Seth Ronrad Rich (kuvassa) taas oli demokraattien leivissä ja oli vuotanut Clintoneihin liittyviä arkoja asioita julkisuuteen FBI:lle. Hän joutui henkirikoksen uhriksi 8 heinäkuuta ja omituista tässä oli vielä se, ettei ryöstäjä vienyt edes hänen lompakkoaan tai luottokorttejaan. Vaan kaikki uhrin arvo-omaisuus jätettiin surmapaikalle.
Mike Flynn (kuvassa) taas toimi Breitbart Newsin uutistoimituksen toimittajana ja ehti vielä ennen kuolemaansa julkaista artikkelin, jossa käsiteltiin Clintoneiden Kiinalaisen yhdistyksen hämäräperäistä toimintaa. Flynn kuoli 23. kesäkuuta hämärissä olosuhteissa.John William Ashe (kuvassa) taas oli entinen YK:n johdossa toiminut henkilö, jonka piti todistaa Hillary Clintonia vastaan olevassa oikeudenkäynnissä. Mutta mies ei sittten koskaan itse oikeuteen asti enää päässyt, koska kuoli vain muutama päivä ennen oikeudenkäyntiä, kun painot sattuivat tipahtamaan taittaen ja katkaisten niskan.Mutta vielä nämä seuraavat henkilöt jotka tuossa ylempänä on, ovat kaikki myös Clintonien rikollismafia perheen tilaamien murhien kohteiksi joutuneita uhreja.


Mafiasta voidaan silloin jo puhua, kun näiden sukujen käytössä toimii CIA:n kaltaiset ammattitappajat. Rothschildit, Rockefellerit sekä nämä monet muut maailman rikkaimmat verisuvut ovat myös mafia sukuja, jotka tilaavat jatkuvasti poliittisia murhia korruptoitunutta valta-asemaansa turvatakseen. 

Nyt kuitenkin Hillaryn presidentinvaalien kampanja vaikuttaisi olevan erittäin likaista ja veristä peliä, mitä he pelaavat tällä hetkellä. 

CIA:n murharyhmällä on kädet täynnä töitä, että ehtivätkö murhata vielä ne kaikki Hillary Clintonin presidentinvaalikampanjaa uhkaavat nimet ennen presidentinvaalien loppuhuipennusta. Tarvittaessahan jos Trump päätyy presidentiksi, niin silloin Rothschildeilla on CIA:n tarkka-ampujat jo valmiina odottamassa tappokäskyä. 


Lähteet:  http://www.whatdoesitmean.com/index2089.htm

http://www.lohud.com/story/news/local/westchester/mount-kisco/2016/08/07/swimmer-dies-triathlon/88368486/

http://nwohavaintojapromo.blogspot.fi/2016/08/2-kk-sisalla-5-clintonin-poliittista.html