http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

perjantai 19. helmikuuta 2016

Stephen Lendman: Sota ISIL terroristeja vastaan täyttä huijausta


Amerikkalainen toimittaja, sekä poliittinen analyytikko Stephen Lendman antoi haastattelun Iranilaiselle PressTV:n uutiskanavalle. Hän kertoi kuinka koko tämä USA:n hallinnon muka käymä sota ISIL, ISIS sekä Daesh terroristeja vastaan on täysi huijaus. Sillä USA:n hallinto on itse luonut nämä terroristijärjestöt ja esittää sitten, että se olisi taistelemassa niitä vastaan. Näin ollen koko sota terrorismia vastaan on ollut vain täyttä kusetusta alusta alkaen.

Yhdysvaltalainen senaattori John McCain on jo aiemmin jäänyt kiinni siitä, että on istunut palavereissa ISIS terroristijärjestön johtajan kanssa.  


Yhdysvallat on vain keksinyt viimeisten 30-vuoden aikana, että on paljon kätevämpi luoda itse terroristipeitejärjestö, jota rahoitetaan niissä maissa, joihin USA:n armeija käsketään hyökkäämään. Kaiken taustalla vaikuttaa aina öljy ja sen monikansallisille yhtiöille ryöstäminen, joka on USA:n armeijan hyökkäyssotien yksiä peruskulmakiviä. 

Libya taas laitettiin matalaksi sen vuoksi, koska sen johtaja Muammar Gaddafi halusi irtaantua petrodollarista ja sitoa maansa valuutan kultaan. Mutta sehän ei taas käynyt näille Illuminatin pankkiirien rikollissuvuille lainkaan.


Lähde: http://www.presstv.ir/Detail/2016/01/24/447062/US-war-Daesh-terrorists-total-hoax