http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

torstai 9. syyskuuta 2021

Taysin ylilääkäri: kahden rokotuksen jälkeen sairaalaan joutuneet ovat "vaikeasti immunipuutteisia"


Nyt Taysin (Tampereen yliopistollinen keskussairaala) ylilääkäri Jaana Syrjänen lipsautti totuuden, kun hän mainitse kahden rokotuksen saaneiden potilaiden olevan vaikeasti immunipuutteisia.

Ja jälleen taas yksi salaliittoteoria toteutui tämän koronan osalta, jonka me asiasta tietoiset olemme tienneet jo alusta saakka, kuinka nämä koronarokotukset tuhoavat veren punasolut ja sitä kautta myös kehon puolustuksen, eli immuniteetin.

Mutta nämä koronarokottajat ovat sen verran sadistisia hulluja, että heidän lääke näihin rokotusvaurioihin on vain tehostepiikit. Joten jos ei henki lähde potilailla kolmannen piikin jälkeen, niin siihen vielä tehosteannos numero 4 ja 5, niin kyllä lopulta veren punasolut saadaan niin heikkoon kuntoon, että lopulta se depopulaatiokattavuus saadaan maaliin ja potilas mullan alle. Tästähän tässä on oikeasti kyse, eikä miltään koronalta suojautumisessa.

Mutta kyseessä on totaalisen massapsykoosin tunnusmerkit saava kultti, jonka viestejä tulee niin tv:stä, radiosta kuin internetistä ja mikään näistä koronakultistien viesteistä ei ole validia, eli paikkansa pitävää tietoa, koska kyseessä on psykologisen sodankäyntiin keskittyvä vedätys, jonka lopullinen tavoite on UUSI MAAILMANJÄRJESTYS.

Tämä koronarokotustyrannia on vain pelkkä välietappi ennen sitä ja rokotteet toimivat tässä pelissä ihmiskunnan väestön harvennukseen.


Tämän vuonna 1980 Georgiaan pystytetyn Guidestonesin kivimonumentin kyljessä lukee se lopullinen rokotekattavuus. Eli maailmassa tulisi näiden elitistien mielestä olla lopulta enää vain 500 miljoonaa ihmistä.

Joten loput 7,2 miljardia sitten kävisi joka kuudes kuukausi hakemassa itselleen tehosteannoksen, jonka seurauksena heidän immuunipuolustus romahtaisi ja lopulta lähtisi henki.

Iltalannan ja muun valemedian mukaan he saisivat sitten lopulta haudassa sen lopullisen rokotesuojan itselleen ja kuolisivat tietenkin mihinkäs muuhun, kuin koronaan.



Kuka ottaa vastuun tästä biologisesta sodasta ? 

Jos nyt lähdettäisiin kansainväliseen Haagin sotarikosoikeuteen viemään näitä pää piikittäjiä, niin nämä pääkonnat istuvat JOHN HOPKINS UNIVERSITY yliopiston rahoittajien puolella ja ovat mm. Rockefeller Instituutti, joka on tämän koronan suunnitellut karanteeneineen jo vuonna 2010.



Jopa muuan Richard A. ROTHSCHILD on patentinhaltija koronaviruksen COVID-19 testaukseen ja tämänkin tieto löytyy Googlella.

Linkki tuohon patenttiin: https://patents.google.com/patent/US20200279585A1/en

Eli aina kun koronavirustestin tikku nenään vilahtaa, niin sentti Richard A. Rothschildin taskuun vilahtaa.

Eli Follow the money

Rothschildit ovat alunperin tätä saksanjuutalaista pankkisukua, jonka suvun perusti Mayer Amschel Rothschild (1744-1812).

Hän oli omana elinaikanaan Saksan rikkaimmaksi mieheksikin kutsuttu pankkiiri, joka oli myös todellisuudessa samoina aikoina yksiä Euroopan kovimpia ihmis- ja huumekauppiaita.

Huumeloordejahan tämä kyseinen suku on edelleen täynnä. Mutta nämä bisnekset on taitavasti piilotettu julkisuudessa niin, etteivät lonkerot enää ulottuisi näihin sukuihin, ettei menisi suvun maine pilalle. Mutta Rothschildien ja Rockefellerien pankkisukujen maine on jo valmiistaan tahrainen, koska kyseiset suvut dominoivat maailmalla ihmiskauppaa, huumekauppaa ja asekauppaa.

Nämä samaiset suvut myös rahoittivat I-maailmansodan, II-maailmansodan kumpiakin sotivia osapuolia. 

Nämä samat suvut rahoittivat myös Natseja sekä rahoittivat myös Venäjän vallankumouksen 1918.

Jos nyt mennään tosiasiaan, niin nämä kyseiset pankkisuvun miehet eivät ole sinun terveydentilastasi kiinnostuneita nyt kuin vain sen osalta, että sinä menet sinne piikille ja kuolet pois, kun immuniteettisi tuhoutuu siitä koronarokotteesta.

Sillä nämä kyseiset pankkiirit, jotka ovat rahoittaneet tämän koronajoukkopsykoosi shown eivät todellakaan ole huolissaan maailman ihmisten terveydestä nyt millään tavalla.

Vaan nämä kyseiset elitistit haluavat nyt mahdollisimman paljon ihmisiä kuolemaan näihin rokotteisiin, jotta maailman väkilukua saataisiin harvennettua ja saavutettua lopulta tuo lopullinen rokotekattavuus. Että enää tuo 500 miljoonaa ihmistä jäisi jäljelle, jota sitten nämä samat psykopaatit tulisivat hallitsemaan tuolla totalitaristisella teknokraattisella tyrannialla, jossa kaikki ihmisoikeudetkin poljettaisiin maan tasalle. Koska tuo heidän ajamansa Uusi Maailmanjärjestys toimii vain tyrannian ja totalitarismin keinoin.

Joten sitä varten nämä elitistit keksivät tämän ennalta suunnitellun Koronakriisin, jonka avulla he nyt epätoivoisesti yrittävät saada tuon tavoitteensa läpi maailmalla.

Sitä varten he ovat nyt edellisvuonna 2020 laittaneet tämän operaation käyntiin ja ovat lahjoneet useita valtioita tähän juoneen mukaan ja jos jonkun maan presidentti alkaa kapinoimaan tätä koronapsykoosi showta vastaan, niin sitten yllättäen aina nämä sattuvat kuolemaan koronaan, tai CIA:n palkkasotilaat tulevat ja ampuvat heidät, kuten nyt ollaan jo viimeisen puolentoista vuoden aikana nähty.

Lähde: IS