http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

perjantai 10. syyskuuta 2021

Naantalin pedotallien tutkinta on jäissä


Naantalin SR-hevostalleja koskeva nuoriin kohdistunut seksuaalirikostutkinta ei ole edennyt ollenkaan.

Turun sanomien mukaan monet SR-hevostalleilla hyväksikäytetyt nuoret rikosen uhrit ovat yrittäneet turhaan tavoitella poliisia elo-syyskuun aikana.

Sisä-Suomen poliisilaitoksella tapauksen tutkinnanjohtaja on jo vaihtunut toiseen ja uusi tutkinnanjohtaja ei kommentoi enää tapausta ollenkaan.

Näin tässä tuli jälleen suora todiste siitä, miten poliisi suojelee pedofiilirinkejä Suomessa.

Todennäköisesti tämä SR-tallien rinki on niin suuri, että mukaan mahtuu aina tunnettuja poliitikkoja ja liike-elämän vaikuttajia. Joten silloin siinä olisi jo niin suuria päitä putoamassa, että JUTTU SEIS.

Poliisi kirjasi muutama kuukausi sitten tähän SR-talleihin liittyen 14 rikosilmoitusta, joihin liittyi myös laiton uhkaus ja tämä tuli tutkittavaksi sen jälkeen, kun tästä SR-tallien pedoringistä alettiin kirjoittelemaan julkisuudessa.

Iltasanomien toimittaja kyseli silloin jutun tutkinnanjohtajalta, että liittyikö se siitä, että epäillyistä teoista ei olisi saanut kertoa poliisille. Johon tutkinnanjohtaja vastasi, että "tuo on aika hyvä johtopäätös".

Päänimike on näissä tutkinnoissa törkeä lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö, josta on epäilty kyseisen SR-hevostallin vuonna 1975 syntynyttä miestä ja vuonna 1979 syntynyttä naista.

Mutta heidät kummatkin vangittiin ensin tutkintavankeuteen ja aika pian vapautettiin kummatkin, mutta määrättiin heistä toinen (mies) tehostettuun matkustuskieltoon.

Tähän SR-hevostallien toimintaan liittyy vielä olennaisesti Turun eläinsuojeluyhdistys (Tesy), joka vuokrasi näitä hevostalleja SR-hevostalleille.

SR-hevostallien seksuaalirikosten uhrit kertovat huumauksesta

Turun Sanomissa kerrotaan mm. että näitä nuoria alaikäisiä tyttöjä joutui huumatuiksi ja heitä käytettiin sen jälkeen seksuaalisesti hyväksi.

Katsotaanhan vaan, niin Länsi-Suomen poliisi ehtii ryssimään nämäkin tutkinnat, eikä todennäköisesti edes näitä hyväksikäyttäjiä päästetä edes oikeuteen asti, kun juuri ne tutkintaan liittyvät asiakirjat ja paperit ovat sopivasti lopulta kateissa ja syyttäjät vetoavat tapauksen vanhenemiseen.

Joten näille hyväksikäytetyille lapsille jää elinikäiset traumat ja nämä lapsia nussineet herrat pääsevät pälkähästä, kun poliisi suojeli tätäkin pedofiilirinkiä, ettei vaan sen sisällä häärineet mm. Kokoomuspoliitikot paljastuneetkaan ketä siellä myös vaikutti sekä muutamia turkulaisia julkisuudenhenkilöitä noissa samoissa pedofiiliringeissä.

Näissä pedofiiliringeissä on aina tietyt asteisuudet, että keitä nimiä siellä toimii ja silloin kun mennään julkisuudenhenkilöiden rinkeihin tai poliitikkojen pedofiilirinkeihin, niin niitä suojelee jo poliisit.

Mutta ringin kiinni jäädessä jos tulee tiukka paikka, niin he uhraavat aina yhden kilpimiehen kerrallaan ja näin myös tod. tässä SR-tallien ringissä tullaan tekemään.

Poliitikko on jo pedofiilinä arvoasteikon hierarkiassa niin ylempänä, että heitä joutuu jo poliisit suojelemaan.


Niinhän tämä eräs RKP:n kansanedustaja Rainer Erlund (kuvassa) hukkui juuri sopivasti sinne kalaverkkoihin Tammisaaressa juuri ennen, kun korkein oikeus ei ottanut hänelle myönnettyä valituslupaa käsittelyyn, kun Erlund oli saanut hovioikeudelta syytteen lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä, joka oikeuden mukaan tapahtui maaliskuussa 2000.

Aikaisemmin Raaseporin käräjäoikeus oli hylännyt jutun alkuperäisen syytteen, jonka mukaan Erlund oli ahdistellut seksuaalisesti hankolaista 15-vuotiasta tyttöä.

Poliitikko pedofiilit ovat niin kauan poliisin suojeluksessa, kunnes jäävät joskus kiinni, jos vaikka toimittajat onnistuvat urkkimaan näitä tapauksia.


Tämä eräs Suomessa toiminut pedofiilirinki selvisi jo aikaisemmin sillä, että he uhrasivat kilpimiehenä tämän 57-vuotiaan lapissa asuneen matkailuyrittäjän, joka tunnusti poliisille olevansa pääsyyllinen.

Lähteet: IS

Murha.info