http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

maanantai 29. lokakuuta 2018

Amerikkalainen Silent Partner Group aikoo rakentaa Suomeen ja Norjaan kolme suurta internet-vakoilukeskusta


Teksti: Teemu Vehkala

Amerikkalainen it-alan hämäräyhtiö Silent Partner Group aikoo pystyttää Suomeen ja Norjaan yhteensä kolme suurta datakeskusta, jota tultaisiin käyttämään Pohjoismaiden internet-datan vakoiluun.



Suomessa vakoilukeskus on päätetty rakentaa Sotkamoon, mutta Sotkamon kunnanjohtaja Mika Kilpeläinen sanoi Ylelle, ettei kunnassa asiasta ole vielä mitään tietoa. 

Että näin ne vapaamuurari rikollisten ja CIA:n hankkeet etenevät Suomessa.


Vakoilukeskuksen kapasiteetiksi kerrotaan 250 megawattia, jolloin ne olisivat selvästi Haminassa sijaitsevaa Googlen vakoilukeskusta suurempi, jonka kapasiteetti on vain 100 megawattia.

Silent Partner Group yhtiön toimitusjohtaja Dale Hobbie kertoi, että prosessi etenee jopa 22 kuukaudessa tästä päivästä eteenpäin.

Silti ihmetyttää tämän Silent Parner Group internet-datan vakoilufirman uutista, jossa ei mainittu sanallakaan internet-liikenteen vakoilua. Vaan puhuttiin vain pelkästä data-keskuksesta.

No mitä sitten mm. tämä Googlen data-keskus muuta tekee kuin kerää tietoa sen käyttäjistä ja myy sen eteenpäin mm. CIA:lle sekä NSA:lle. 

Nämä Silent Partner Groupin kaltaiset hämäräyhtiöt ovat täysin rikollisilla tarkoitusperillä liikeellä, koska ne myyvät vakoiludatansa suoraan Yhdysvaltain tiedustelupalvelulle, josko olisivat suoraan CIA:n kansainvälinen peitefirma.

Sillä vain rikollinen mafia toimii tuolla tavalla, että se vain ilmoittaa jonnekin että heidän yhtiönsä tulee rakentamaan jonnekin hevon kuuseen vieraassa valtiossa suuren datakeskuksen, josta ei ole enää varaa neuvotella. 

Luonnollisesti tällainen CIA:n peiteyhtiö käyttää tahtonsa läpiviemiseksi poliittisia lahjuksia, joka silloin tarkoittaa sitä, että Suomen nykyisen hallituksen viestintäministerille Bernerille on varmasti tullut yhteydenottoja tältä Silent Partner Group hämäräyhtiöltä.

Suomen korruptoitunut hallitus on täysin taipunut tämän maan vallankaappauksen suorittaneiden rikollisten ja poliittisten tahojen (CIA, NATO, Keskuspankit) edessä, koska mitään demokratiaa ei täällä enää todellisuudessa ole. 

Kuten Hjallis Harkimo totesi medialle reilut puoli vuotta sitten, että kuinka eduskunnassa ei oikeasti kansanedustajat päätä mistään. Vaan sinne tuodaan päätökset jostain muualta ja edustajien tehtävänä on vain nopeasti laatia valiokunnissa äänestykset valmiiksi.

Mutta kun tästä vielä poistetaan parlamentarismi ja demokratia, niin tulee tilalle näitä pakkorako äänestyksiä, joissa on äänestettävä kuten nämä USA:n hallinnon miehittäjät haluaa. 

Tämän vuoksi Suomen valtiossa valta on jo kaapattu ajat sitten näille rikollisille monikansallisille yhtiöille sekä pankeille ja he tekevät täällä aivan mitä haluavat, eli tuhoavat Suomen työllisyyden sekä kansainvälisen vientikilpailun.

Joten jos sinä äänestäjänä ja veronmaksajana luulit, että voisit vaihtaa tämän nykyisen korruptoituneen hallinnon toiseen sillä vain, että äänestät seuraavissa vaaleissa näitä samoja korruptoituneita puolueita uudelleen valituksi.

Annas kun kerron tämän pelin salaisuuden. 

Se salaisuus on siinä, että olkoon vallassa sitten demarit, kepu, kokkarit tai muut korruptoituneet valtaeliitin rahoittamat ja lahjomat puolueet. Niin ei ole mitään merkitystä, että mistä tämä hallinto muodostuu, koska siellä on oppositiossa aivan yhtä CIA:n lahjoma SDP esittämässä vastarannan kiiskiä.

Tämä tarkoittaa silloin sitä, että tämän maan poliittinen valta on äärimmäisen korruptoitunutta ja tällä keskuspankkien eliitillä on aivan omat intressinsä Suomen valtion osalta, jonka nämä pankkiirit haluavat tuhota taloudellisesti tällä syventyvällä valtionvelalla, jonka seurauksena nämä rikolliset tahot kaappaavat itselleen nämä voittoa tuottaneet valtionyhtiöt, jotka Suomi OY AB pakoitetaan myymään pois ja laittamaan ns. lihoiksi, koska velkojat näin määräävät.

Mutta mitä vielä tähän päälle on se, että nämä korruptoituneet ministerit ja muut konnavirkamiehet ovat myyneet sielunsa niitä palkkiovirkoja vastaan siitä hyvästä, että he sallivat tämän maan tuhoutumisen eivätkä tee mitään sen pelastamiseksi.



Vaan nämä roistot kallistelevat nyt länteen ja uhoilevat näiden NATO-sotahullujen kanssa Venäjälle.

Suomesta ja Ruotsista on päätetty tehdä Naton puskurivaltiot ja tätä geopoliittista siirtoa myös Presidentti Niinistö rummuttaa, joka kertoo sen miten sotahullu hänkin on kuten tämä puolustusministeri Niinistö.

Venäjälle oli ennen vapaat kauppasuhteet, jotka sitten lähtivät pois tämän fasistisen Euroopan unionin myötä.

Näiden rikollisten monikansallisten yhtiöiden tavoite tämän Euroopan suhteen on hyvin yksinkertaisen selvä, että ne haluavat tuhota kaiken paikallisen kilpailun ja eliminoida kaikki mm. yksityisyrittäjät keinolla millä hyvänsä. Joten tämän vuoksi ei ole yhtään epäselvää, että miksi tämä nykyinen Suomen korruptoitunut hallinto ei tee juuri mitään helpottaakseen näiden yksityisyrittäjien asemaa tässä maassa.

Mutta kyllä näille suuryrityksille löytyy kyllä miljardeittain yritystukiaisia jne. Joten ilmankos näiden veroporsastelijoiden yhtiöiden puheenjohtajat ovat yleensä aina Kokoomuksen jäseniä, koska tämä korruptoitunut suuren rahan puolue ajaa heidän agendaansa läpi Suomessa. Mutta pienen yrittäjän asialla se ei ole koskaan ollut.

Nämä hämärät datakeskukset ovat suora uhka internetin vapaalle tiedonvälitykselle tulevaisuudessa, jolloin internetin sananvapaus yritetään tehdä yhä ahtaammaksi ja vaikeammaksi. Koska valtaeliitti yrittää saada tuhottua internetin anonyymiteetin ja tulee tässä fasistisessa muutoksessa vetoamaan mm. vihapuheeseen.

Vaikka tuo vihapuhe jota vastaan tuo valtaeliitti taistelee on itse asiassa totuuspuhe, jonka he yrittävät kieltää kaikkialla internetissä keinolla millä hyvänsä. Joten tämän vuoksi koko tämä Orwell-kehitys on äärimmäisen vaarallista touhua, joka riisuu yhä enemmän meidän jokaisen kansalaisillemme kuuluvia perusoikeuksia.

Että kun jo nyt Vihreitä kannattavat ilmastohipit vaativat, että ilmastonmuutokseen tulee kiinnittää huomiota ja saada kitkettyä rasistinen vihapuhe netissä. Niin nämä ilmastohipit eivät huomaa, että siinä samalla kitketään myös heidän sananvapaus internetissä, joka viedään heiltä tämän "rasismi" ja "vihapuhe" vouhotuksen varjolla.

Aivan kuten nämä talousnobelistit ja muut korruptoituneet AY-liikkeiden johtajat puhuvat nyt, että kuinka maahanmuuttajien sosiaaliturvaa pitäisi madaltaa. Niin jos näin tehdään, niin se tietäisi automaattisesti myös Suomen kansalaisten sosiaaliturvan heikennyksiä.

Että tällaisesta silmänkääntötempusta on kyse, jota nämä konnat aikovat saada tässä maassa aikaan tulevina vuosina.

Nämä rikolliset käytännössä haluavat saada tapettua kaikki työttömät pois sekä köyhät eläkeläiset, koska he eivät tuota tälle rikolliselle keskuspankkien ja suuryhtiöiden eliitille juuri mitään. 

Heidät kun nähdään näiden roistojen puolelta vain pelkkinä hyödyttöminä suursyömäreinä, joista tulee päästä eroon keinolla millä hyvänsä. Joten tästä johtuu tämä Suomen korruptoituneen hallituksen jatkuva sota näitä pienituloisia työttömiä sekä eläkeläisiä vastaan.

Mutta tässä on vielä sellainen pieni salaisuus, että mitä useampi pienituloinen suomalainen uskaltaisi riisua pois tämän uhriminään perustuvan noidankehän. Koska tuo uhriminä tietoisuus joka on rakennettu mm. työttömyyden ympärille perustuu aivan tälle samalle ev. lut kirkon jo vuosituhansia harjoittamalle kansalliselle häpeäkultille.

Enää ei ole mitään julkisia häpeäpaaluja, vaan nykyään nämä häpeäpaalut ovat Iltalehden ja Helsingin-Sanomien työttömille halveksuvia lehtikirjoituksia, joissa halveerataan työttömiä Suomen kansalaisia ja viedään heiltä ihmisarvo pois näillä lehtijutuilla.

Kaikki tämä poliittinen manipulaatio kohdistettuna köyhiin kansalaisiin on hyvin vanha keino saada pidettyä nämä köyhdytetyt massat kurissa. 

Mutta tähän oikeistolaiseen aivopesuun kuuluu myös se, että tämä eliitti onnistuu myös saamaan yrittäjät ja veronmaksajat luulemaan, että heidän kaikki rahansa menisivät vain näiden työtätekemättömien elättämiseen. Vaikka todellisuudessa tästä maasta ryöstetään näiden rikollisten keskuspankkien toimesta useita miljardeja euroja vuodessa ja todellisuudessa näitä pankkiireja kiinnostavat reaaliomaisuus, joita ovat mm. asunnot. 



Kun tuo raha on todellisuudessa vain pelkkää arvotonta paperia, joka on oikeasti vain pelkkä velkakirja jostain velasta, jonka kautta tuo paperisilppu on luotu kiertoon vain siksi ajaksi, kun tuo velka on olemassa.

Eli onko mielestänne maailma reilu paikka, että jos vain näillä keskuspankkiireilla on tuota paalua niin paljon käytössä kuin vain jaksaa sitä luoda. Kun taas sinä joudut raatamaan siellä pienellä palkalla, jotta voisit elättää itsesi ja perheesi.

Kun samalla nämä rikolliset pankkiirit luovat tätä paalua tyhjästä ilmasta ja sikailevat tuolla sinun rahoillasi, jotka olet veronmaksajana näille roistoille luonut.

Jos siis kuvittelit, että kaikki tuo veronmaksajien veromiljardit menisivät tämän valtion asioiden hoitoon, niin homma ei ole koskaan mennyt näin. Vaan valtio on velkaannutettu ottamaan lainaa Euroopan keskuspankilta, joka lainaa tänne euroja valtionvelkakirjoilla (bondit).

Siinä sitten samalla korruptoitunut valtionhallinto ottaa joka vuosi lisää yli 5-6 miljardia euroa lainaa ja ministerit perustelevat tätä mm. kuinka tämä kannattaa ottaa maahanmuuttokulujen lisääntymisen vuoksi, josta me kaikki hyödymme.

Tämän ohella kaikki heikennetty Suomen sosiaaliturva heikentää tuntuvasti ostovoimaa ja saa aikaan massatyöttömyyden lisääntymisen, joka on tämän rikollisen pankkiirien eliitin tavoite, joka kuuluu talouden nollakasvun tavoitteisiin. 


Lähde: https://www.kaleva.fi/uutiset/talous/tivi-amerikkalaisyhtio-kaavailee-suomeen-kolmea-suurta-datakeskusta-yksi-sijoittuisi-sotkamoon-missa-ei-ole-kuultukaan-hankkeesta/809268/