http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

Poliisi harjoitteli terrori-iskun varalta Senaatintorilla


Poliisi harjoitteli eilen tiistaina iltapäivällä Karhu ryhmän kanssa terrori-iskuun reagoimisen valmiutta Helsingin, Senaatintorilla. Helsingin poliisilaitoksen viestintäjohtaja, ylikomisario Juha Hakola ei kuitenkaan uskaltanut kertoa, että operatiivinen harjoitus koski ISIS kaltaisen terrorijärjestön terrori-iskua Helsinkiin ja siihen viranomaisten reagoinnin mittausta.

Kaiken tämän takana on käynnissä Suomen valtioneuvoston sisällä CIA:n ja muiden hämäräperäisten rahoittajien kautta suunniteltu terrori-isku, joka olisi tarkoitus toteuttaa Helsingissä. Jos vielä pahin skenaario pitää paikkansa, niin kohde on vielä tuo Senaatintori, jonne juuri maahanmuuttovastainen Rajat Kiinni -mielenosoituskulkue on yleensä aina joka kerta päättänyt kulkueensa.

Salaisena suunnitelmana on antaa raskaita aseita joillekkin näille Suomeen ja Helsingin vastaanottokeskuksiin tulleille pakolaislapsille. Siis näille lähi-idän etsintäkuulutetuille sotarikollisille. Heille kun yli 15:sta antaa AK-47 rynnäkkökiväärit ja useita lippaita sekä mahdollisesti vielä käsikranaatteja, niin tuhojälki on todella raakaa. Jos tällainen massamurha onnistuttaisiin täällä toteuttamaan, niin sillä korruptoitunut maanpetturihallitus toivoo saavansa ajettua väkisin Suomen lopullisesti Natoon.

Suomalaisten ja eteenkin Helsinkiläisten turvallisuus on nyt vaarassa, koska valtiovallan sisällä on rikollisia, jotka suunnittelevat veristä valtionterrorismia suomalaisia vastaan. Itseasiassa tämä prikaatillinen näitä lähi-idän etsintäkuulutettuja sotarikollisia ovat vielä RKP:n ja Kokoomuksen värväämä suojeluskunta heille, jos Suomen kansa ryhtyy aseelliseen vastarintaan petturihallintoaan vastaan.


Lähde: http://www.hs.fi/kaupunki/a1456803194304?jako=5a8b874b994475f86cb0356f159b515e&ref=og-url