http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

maanantai 7. maaliskuuta 2016

Helsingin ilmakehässä radioaktiivista Cesium 137 - Kemikaalilennoissa jo uraania ?Helsingin ilmakehässä mitattiin maaliskuun alussa 3-4.3.2016 peräti 13,33 kertaa voimakkaampi Cesium 137 määrä, kuin Fukushiman onnettomuuden aikana. Mitattu lukema oli 4000 mikrobecquereliä kuutiossa.


Fukushiman ydinonnettomuuden aikana Helsingissä ilmakehässä mitattiin Cesium 137:ää enimmillään 300 mikrobecquereliä kuutiossa.Mikä sai Helsingin ilmakehään 4000 mikrobecquerelia radioaktiivista Cesium 137:ää? 

STUK väittää, ettei se tiedä mistä näin suuri määrä Cesium 137:ää ilmaantui Helsingin ilmakehään. Koska tässä Helsingin, Roihupellon STUK säteilymittareista mitatussa näytteessä on vain Cesium 137:ää, niin kyseessä ei voi olla päästö ydinreaktorista.
Kemikaalilentojen salattu uraani

 
Paljon puhutut ja kohutut kemikaalilennot jakavat edelleen porukkaa puolesta ja vastaan, kun suurin osa ei edelleenkään usko näiden lentojen todenperäisyyteen.

Kemikaalilentojen pilotteja on aina huhujen mukaan uhkailtu jos he uskaltautuisivat kertomaan julkisuuteen, että minkälaisesta toiminnasta tässä oikein on lopulta kyse. 

Keskiverto kemikaalilentokoneen tankkeihin tungetaan n. 45 000 litraa erilaisia myrkkyjä kuten bariumia, alumiinia, strontiumia. Mutta salatuin aine näissä lennoissa on kuitenkin radioaktiivinen uraani. 

Uraania kun käytetään normaalisti ydinvoimaloiden polttoaineena. Ihmiset altistuvat päivittäin uraanille n. 0.07-1.1 mikrogrammaan päivässä.

Ihmisen keholle uraani on hyvin vaarallinen aine, koska se vaikeuttaa huomattavasti munuaisten toimintaa, varsinkin köyhdytetty uraani. 

On tutkittu, että 50 - 150 milligrammaa uraania riittää jo saamaan munuaisen pois toiminnasta ja aiheuttamaan lopulta ihmiskuoleman. 25 - 40 mikrogrammaa uraania voidaan jo havaita vitsatesteissä.


Floridassa, Miamin lentokentällä evakuoitiin  150 neliön alue muutama vuosi sitten, kun kemikaalivana koneeseen oltiin lastaamassa köyhdytettyä uraania.  Tapauksesta uutisoi vain RT ja muut mediat olivat hiljaa. 

Cesium 137:lla maailman salainen eliitti Rothschildien johdolla pyrkii heikentämään miljardien ihmisten immuniteettia. Tähän vielä lisättäen se, että lukuisat käyttävät jo älypuhelimia ja altistavat sen säteilylle itsensä, joka altistaa heidät vieläkin suuremmalle säteilylle. 

Kaikki tämä teknokraattinen kehitys, jossa tämä teknologia tulee jatkossa olemaan yhän suuremman säteilyn alla, kuuluu YK Agenda 21 suunnitelmaan 90 % koko maailman nykyisen väestön eliminoinnista. Kemikaalilennot ovat vain yksi osa tätä suurta suunnitelmaa, jolla ihmiskunnan immuniteetti saadaan tuhottua. Kemikaalilennot aiheuttavat lukuisille ihmisille pysyviä aivovaurioita ja vakavimmat seuraukset aivoille ovat niiden rappeutuminen. Tässä näkyy oikealla kemikaalivanojen myrkkyjen tuhoamat aivot ja vasemmalla normaalit aivot. Tämä valokuva näyttää sen karun ja salatun puolen kemikaalivanamyrkkyjen aivot surkastuttavasta vaikutuksesta.  

Aivot saa myös natriumfluoridilla sekä vuosikymmenten psyykelääke käytöllä samankaltaiseen pysyvään lobotomiaan.  Fluorilla eliitti on huomannut pystyvänsä kontrolloimaan ihmisiä, koska se tekee heistä passiivisia. Koska fluori kalkkeuttaa käpyrauhasen toiminnan. On tullut aika herätä ja kaikki on vain meistä kiinni, että haluammeko vielä tulla myrkytetyiksi. Tarvitaan vain riittävän paljon kriittistä massaa vastustamaan kemikaalilentoja, niin lopulta kriittisen massan jälkeen eliitti tullaan laittamaan selkä seinää vasten. 

Vielä tällä hetkellä he nauravat omissa looseissaan sille, että vain murto-osa meistä ymmärtää mistä näissä kemikaalilennoissa oikein on kysymys ja loput hyödylliset idiootit tyytyvät uskomaan siihen, että kyseessä on vain pelkkä mielikuvituksen tuottama salaliittoteoria. 

Nämä eliitille hyödylliset idiootit nauroivat aikanaan myös NSA:lle ja väittivät, että sekin oli vain pelkkä salaliittoteoreetikkojen mielikuvituksen tuote. No eipä ollut. 

Area 51:llekin naurettiin ja väitettiin sitäkin salaliittoteoriaksi, no eipä sekään ollut. 

HAARP:sta ei edelleenkään olla kerrottu faktoja julkisuuteen, että kyseessä on USA:n armeijan ja Naton mielenhallinta-ase. Tällekin nauretaan edelleen. 

Tästä näemme sen, että miten Illuminatin salaseura on pyrkinyt hallitsemaan tiedostomattomuudella suuria massoja, koska he tietävät sen, että meistä valtaosa on yhteiseltä älykkyysosamäärältään hyödyllisen idiootin tasolla. Heille voi uskotella mitä tahansa, koska he ovat kuin kuusi vuotiaat, joille vanhemmat kertovat satuja ja syöttävät vaikka mitä pajunköyttä. 

Sionistien uutistoimistot toimivat sitten tämän rikollisen eliitin hammaskeijutarinoiden julkaisijana ja jokainen satu kerrallaan laitetaan eetteriin. 

Näiden satujen tarkoituksena eliitti pyrkii aina hallitsemaan sadun kuulijaa ja kääntämään heidän mielensä aina minkä tahansa poliittisen ideologian suuntaan. Massojen hallinta on onnistunut heiltä aina samalla kaavalla, jossa ensin luodaan ongelma. Sitten reaktio ja lopulta ratkaisu. Tällä keinolla massoja ollaan aina harhautettu ja menetelmä toimii vain siksi, koska kriittinen massa meistä elää valveunessa. Tämä kyseinen valveuni tietoisuus on itse terminä lähes yhtä vaarallinen uni, kuin Matrix elokuvan punainen ja sininen pilleri. 

Sinä pääset tuosta valveunesta ulos, jos tiedostat sen tosiasian, että vain sinä itse olet vastuussa omista ajatuksistasi, sekä tietoisuudestasi. Ehkä sitten ensimmäistä kertaa elämässäsi huomaat, kuinka sinun tietoisuuttasi hallittiin aiemmin sinun sitä tietämättä. Nämä mielenhallinnan mestarit verhojen takana eivät vain missään vaiheessa uskaltaneet kertoa, että sinullakin olisi myös oikeus ajatella omilla aivoillasi " itse tietoisesti".Televisio on edelleen ylivoimaisin massojen mielenhallintaan keskittynyt intrumentti, jolla Illuminatin salaseura pitää salattua valta-asemaansa yllä. Kyseessä on kuitenkin koko ajan ollut pelkkä illuusio, koska tämä heidän salattu valtansa vallitsee vain kollektiivisen unitilan sisällä.

Aivan siinä missä Prinsessa Ruusunen herää lopulta ikuisesta unesta prinssin hänet herätettyä. Tapahtuu samanlainen rinnakkainen tietoisuuden herääminen, kriittisen massan ylityttyä. Kansakuntien olisi vihdoin tajuttava se, että kuka on isäntä ja renki. Suomen kansa ei ole oikeasti kenenkään renki ja tätä katajaista kansaa ei kukaan paimenna. 

Sinä olet oman itsesi isäntä ja korruptoitunut hallinto aikoi ajaa sinut rengin paikalle. 

Ensin he tuhosivat itsenäisyyden ja lakkauttivat Suomen Pankin

Sitten he lakkauttivat oman rahan (markan) ja velkaannuttivat valtion

Nyt he romuttavat työväestön ansiot ja haluavat sinun uskovan, että kyllä köyhä Suomalainen vähempäänkin tyytyy.

Lopulta he romuttavat sosiaaliturvan ja haluavat ajaa köyhän taistelemaan työpaikoista pelkistä leipäpaloista. 

On aika herätä! Suomi-neito on ryöstetty ja se täytyy käydä hakemassa takaisin.