http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

perjantai 12. helmikuuta 2016

USA:n hallinto valmistelee salassa kansallista poikkeustilaa


USA:n hallinto on tällä hetkellä salassa valmistelemassa lakia, joka mahdollistaisi kansallisen poikkeustilan. Se mahdollistaisi Yhdysvaltain armeijan sotajoukkojen lähettämisen mihin tahansa päin maailmaa. 

Asiasta kertoivat USA:n kongressin senaattori Alex Rogers, joka kertoi tästä National Journal -lehdessä. 


USA:n armeijalle annetaan siis seuraavaksi terrorijärjestö ISIS:siin vedoten diktaattorivallan oikeudet. Yhdysvaltain hallinnolle ja USA:n presidentille annettaisiin oikeus laittaa päälle maailmanlaajuinen poikkeustila. Illuminatin rikollisklaani on selvästi nyt varautumassa johonkin, ja huhuthan ovat kertoneet että Eurooppaan olisi suunniteltu tämän vuoden sisällä toteutettavia ISIS-järjestön nimiin tehtyjä valtionterrori-iskuja, joista sitten seuraisi Ranskan 2015 marraskuun tyylinen poikkeustila. 

USA:n armeijan invaasiota ilmiselvästi tullaan käyttämään tulevaisuudessa, jos joku EU maa ei suostu olemaan kuuliainen näille Illuminatin eliitin/loisten roistoille. Unkarihan on tällä hetkellä ollut eliitin aikaansaaman pakolaisinvaasion edessä miltei se luokan huonoin oppilas. kun heidän pääministerinsä Viktor Orban ei selvästikään kumartele tai niiaa näille eliitin rosvoille.

Muut maat sen sijaan Puolaa lukuunottamatta vain tyytyvät nyökyttelemään pakolaisinvaasion jatkuessa. Turkin presidentti Recep Tayyip Edgogan on tässä samaan aikaan kulisseissa käynyt omaa kovaa peliään EU-maiden kanssa ja kiristänyt näitä, sekä uhannut avata rajat ja päästää sieltä miljoonien pakolaisten tulvan, ellei heidän ehtoihinsa suostuta.

Erdogan vaatii nyt, että Turkin tuki nostettaisiin kolmeen miljardiin euroon vuodessa. 

Hajoita ja hallitse (ongelma - reaktio - ratkaisu)
Jos on vähänkään tutkinut näitä asioita, että miten valtaeliitin hegemonian sisällä tapahtuvia poliittisia kähmintöjä ja juonitteluja, niin he ovat aina hallinneet kansojaan sekä lukuisia valtioita luomalla erilaisia kriisejä.Kriiseillä on tarkoitus kääntää massojen ja valtioiden sisäiset asiat kaaokseen, kuten nyt tämä pakolaistulva, joka on multimiljardööri George Soroksen hedge rahastoilla liikkeelle laitettu pakolaiskriisi/invaasio.


 
Pakolaiskriisin poliittisena tarkoituksena on luoda lopulta tähän Euroopan sisällä vallitsevaan kriisiin jonkin yhteinen poliittinen ratkaisu ja mitä todennäköisimmin eliitti pyrkii tällä harhauttamaan EU-maat ja aikoo lopulta pakottaa EU-maat yhteiseksi liittovaltioksi. Suomihan on näillä näkyvin menossa tämän tulevan liittovaltion sisälle, ja tuo tulisi kurjistuttamaan koko maan instrastruktuuria. Mutta lopulta USA:n ja EU:n välinen vapaakauppasopimus tulee romahduttamaan lopullisesti Suomen entisen hyvinvointivaltion.Pakolaissirkus on vain eliitin keino saada hajoitettua Euroopan maiden kansallisidentiteetit, jotka nähdään uhaksi liittovaltiokehitykselle, jossa taas valtioilta viedään kaikki oikeudet päättää omista asioistaan. Kuvitelkaa nyt Eurooppaa, jossa ei ole enää maiden rajoja, ja on jokaisessa maassa useita miljoonia pakolaisia, jotka eivät tule sopeutumaan missään vaiheessa näihin Euroopan kulttuureihin. 

Sellainen tulee vääjäämättä lopulta pahimmillaan johtamaan muslimien aloittamaan suursotaan, jossa eliitin lopullinen tavoite on saada sillä keinoin eliminoitua suurin osa Euroopan väestöstä. Tätä ovat monet ennustaneet jonnekin arviolta 2030-vuoden tienoille, mutta kukaan ei voi tietää, että minne tämä Euroopan tuhoamishanke etenee vielä.
Illuminatit haluavat valtioiden itsemääräämisoikeuden pois


 
Illuminatin vapaamuurareista koostuva rikollisklaani on ollut aina sitä mieltä, että heidän kaavailemassa liittovaltiojärjestelmässä ei valtioille eikä ihmisille sallita enää itsemääräämisoikeutta. Koska silloin jos ihmiset ja valtiot saisivat päättää omista asioistaan, niin tällöin taas näiden eliitin psykopaattien olisi vaikea saada hallittua heitä, sekä ryöstettyä muita valtioita.
Koska vapaamuurarijohto palvoo Luciferia jumalanaan, niin tämä sama okkultistinen jumala on myös monen muunkin uskonnon eliitin sisäpiirissä sama. Vaikka kyse onkin jo aikoja sitten hairahtuneen henkiolennon palvomisesta, niin ei se poissulje sitä, etteikö tämä käynnissä oleva luojan suuri suunnitelma käsittäisi myös tätä toista polaariteettia, pimeyttä. Kyllä se käsittää, niin kuin on yö ja päivä, lämmin ja kuuma jne. Maailmamme päätyi tähän polariteettien kaksinapaisuteen siinä vaiheessa, kun aiempi kehitys loppui mm. Atlantiksen ja Lemurian aikakaudella. 

Tämä koko planeettamme Tellus on ollut koko tämän ajan ns. elämänkokeiluplaneetta, jossa jokaisella tänne tulevalle sielulle on annettu vapaa tahto. Niin kuten huomaamme, niin eräät valtakihot eivät ole missään vaiheessa suostuneet kunnioittamaan tätä meidän vapaata tahtoamme, vaan otti jossain vaiheessa vallan itselleen ja alkoi orjuuttamalla hallitsemaan kaikkia ympärillään olevia ihmisiä sekä maita.


Vaikka käynnissä onkin suuri taistelu valtioiden ja ihmisten itsemääräämisoikeudesta, vapaudesta, niin kaiken tämän taustalla on käynnissä tietoisuuden evoluution prosessi. Se etenee kaikesta tästä poliittisesta kähminnästä ja suurvaltojen (USA) sotavoimien sekoilusta huolimatta. 

Mediakorporaatiot yrittävät jarruttaa tietoisuuden valon etenemistä pimeydellä, eli turvaavat mitä enemmissä määrin disinformaation levittämiseen, jota Pentagonista asti käydään ja tämä ulottuu aina Suomen tiedotusvälineisiin asti. Sillä Rockefellerien suku omistaa uutistoimisto Reutersin sekä Associated Pressin. 


Rothschildien suku taas omistaa hyvin monta sanomalehteä sekä tv-kanavaa (NBC, CBS jne.) ympäri maailman ja näin keinoin Illuminaatit ovat yrittäneet saada kuristusotteen koko maailman tiedotusvälineistä, mutta hätä heillä on nyt suuri, koska internetin sosiaalinen media on syrjäyttämässä heidät. 


Helsingin Sanomien osakekurssi voi tällä hetkellä todella huonosti ja Suomen korruptoitunut media sanoin. Toimittajat pelkäävät työpaikkojensa puolesta ja ihmiset eivät enää luota entisiin valeuutisiin. 

Korruptoituneen valtamedian leivissä olevat toimittajat laitetaan sitten vaikka tarvittaessa CIA:n rahoilla kirjoittamaan vaikka mitä sontaa ja hyökkäämään paikallisia vaihtoehtomedioita vastaan, jotka nämä suuret mediakorporaatiot näkevät heille uhaksi. 


Vaihtoehtomedioita ja siinä samalla myös tätäkin blogia sitten syytetään mm. väärän tiedon levittämisestä, muttei minkäänlaisia argumentteja siihen kerrota näiden perusteiksi, mikä on taas median valehtelua, eli olkinukke journalismia. Kutenkin jokainen jolla toimii omat aivot ja osaa myös käyttää niitä itsenäiseen ajatteluun, tietää sen että tämä miksi Yleisradion informaatiosotakoneisto hyökkää Suomen vaihtoehtomedioiden kimppuun ja syyttää heitä väärän tiedon levittämisestä. 


Väärä tieto ei vahingoita mediakorporaatioita, vaan totuus, koska totuus tekee ihmiset vapaiksi. Alunperin koko lehtijournalismi rakennettiin sille, että uutisten kuului välittää totuus uutistenlukijoille. 


Mutta lopulta mediakorporaatiot korruptoituivat ja tämä Illuminatin vapaamuurarien eliitti huomasi, että mediahan olisi mitä loistavin ja nerokkain väline käyttää sitä vääriin tarkoituksiin ja alkaa sen avulla aivopesemään kokonaisia kansakuntia. 


Näin syntyi Israelissa kehitetty Hasbara, eli väärän tiedon uutisointi, jota nämä Illuminatin vapaamuurarien organisoimat ja kasaarijuutalaisen eliitin omistamat mediakorporaatiot alkoivat harjoittamaan, turvatakseen oman salaisen valta-asemansa tässä maailman kulississa.
 

Totuus ja tietoisuuden valon voima on niin kirkas, että sitä ei yksinkertaisesti voi pimeyden voimat sammuttaa. Tietoisuudessa on vielä sellainen puoli, että mitä enemmän sitä levität eteenpäin, niin sitä enemmän sisäinen viisauden valosi täydentyy. Anna sen siis loistaa kirkkaana ja välitä eteenpäin totuutta. Tunnet oikean ja väärän tiedon siitä, että miten se resonoi oman sisäisen itsesi kautta, eli sydämen tason puolelta tunnusteltuna. 

Tietoisuudessa on vielä sellainenkin puoli, että jokainen ihminen luo oman tietoisuutensa. Aivan kuten jokainen ihminen on oman onnensa seppä, niin ihminen on aivan yhtälailla oman tietoisuutensa seppä. 

Korruptoitunut media on onnistunut median aivopesulla vuosisatojen saatossa hämärtämään tämän, jottei vain ihmiset heräisi löytämään omaa todellista itseään. Heidät kun on haluttu pitää teollisuuden ja eliitin orjina, jotka raatavat tuolla vain tietämättä mitään todellisesta omasta itsestään. Tämä itseasiassa on vielä se kaikkein suurin salaisuus, jota Illuminati sekä Vatikaani yrittää salata kaikilla keinoilla koko maailman väestöltä. Muttei salaa enää heiltä, jotka tämän asian totuuden ovat löytäneet.