http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

tiistai 16. helmikuuta 2016

Rajat Kiinni kansanliike Suomen eliitin suurin huolenaiheMaahanmuuttoa vastustava kansanliike Rajat Kiinni on jatkanut nousuaan ja se on samalla saanut eliitin vapisemaan pelosta. Facebookissa kyseisen ryhmän koko alkaa lähennellä jo 10 000 jäsentä.

Ryhmän sisällä vielä kerrottiin, että viimeisimmän mielenosoitukseen osallistuneille lähetettiin yksityisviestejä, sekä soiteltu perään ja ihan Suomeksi "uhkailtu".

Tämänkaltainen toiminta antaa suoraan sellaisen signaalin, että Suomen korruptoitunut valtionhallinto on peloissaan tämän kansanliikkeen kasvusta ja on nyt ottanut uhkailukeinot käyttöönsä. Heitä siinä avustavat mm. CIA:n rahoitus, jolla tämänkaltaisia kansanliikkeitä yritetään sitten alkaa hajoittamaan. 

Yleinen keino tämänkaltaisten kansanliikkeiden hajottamisessa on se, että saadaan sen jäsenet riitelemään keskenään. Nythän jo viime syksynä eräs toinen ryhmittymä järjesti kanssa mukamas monikulttuurisuutta vastustaneen mielenosoituksen. Mutta sen takana olikin soluttautujia, joiden poliittinen agenda onkin jotain aivan muuta.

Kaiken tämän Rajat Kiinni kansanliikkeen taustalla tuo monikulttuurisuutta ajava rikollistaho pelkää sitä, että Suomen kansa alkaa vielä suuremmalla joukolla vastustamaan tätä eliitin tänne ohjailemaa pakolaisaaltoa.


EU:n lippujen julkinen polttaminen on näissä kyseisissä mielenosoituksissa ollut melkein sitä parasta antia. EU-lipun polttaminen kuvastaa sitä, että mitä mieltä me Suomen etua oikeasti ajavat Suomen kansalaiset olemme EU:n pankkien riistounionista.